Şimdi Ara

POWER SUPPLY ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kasanın verdiği Power Supply ler o kadar dandikki anlatamam

Bana Şöyle Ucuz Ama iyi power Supply Markası Verebilirmisiniz ?

Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_6872 -- 14 Ekim 2005, 22:30:08 >

• FSP
  • F/P olarak herkesin önereceği fsp olucaktır. Gene de ayırdığın bütçeyi deklare edersen bi daha bakalım ama ben bir kez bile fsp den şikayet duymadım.. Bu da güvenilir olduğunu gösterir..
  • giriş seviyesi uygun ve iyi bir marka arıyosan FSP çok kaliteli vede çok iyi bir şey istiyosan enermax......
  • +1
  • http://www.olgun.com/Default.aspx?catId=3&gid=56&mid=961&Marka=COLORS%C4%B0T&pcod=PS-0006&Type=feature

bu fena değil gibi.ama fsp daha iyidir tabi.artık parana göre tercih yaparsın.
  • Marka fsp mi hiç duymadım araştırayım sağolun

FSP&ELANVITAL FSP-300W POWERSUPPLY BUmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_6872 -- 15 Ekim 2005, 0:19:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POWER SUPPLY ARIZASI
    13 yıl önce açıldı
    750W - 850W Power ve Kasa Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam o iyi işte.. alabileceğin en ucuz ve iyi psu odur.. 300w yetiyo heralde kafedeki bilgisayarlara di mi?
  • Artar bile ne diyorsun kasayla gelenler 230W
  • iyi o zaman.hayırlı olsun.
  • Aopen'ın 300 yada 350 watt olan modelleri gayet iyidir. Coolermaster'ın 350 wattlık modelide gayet iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_6872

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81553&productid=bd28158

Millet şuna bir bakın bu nasıl ?

yaw hi ç duymadım ama 50 milyona da 550W olmaz.. Tamam fsp dedik işte kasma..
  • Tamam hocam fsp aldım kızmayın ya bende markasını görünce vazgeçtim color it iğrenç bir marka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.