Şimdi Ara

Power Supply Konusunda Lütfen Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamunaleyküm.arkadaşlar bilgisayarımı yeni sistem dizdim ancak malesef hiç param kalmadı power Everese eps1450a 280 wat güç kaynagı alabildim.bilgisayarımın özellikleri asus p5g41t ana kart 4 gb ram işlemci intel e4500 2duo core harddisc 500 gb samsung ekran kartı msı n430gt 2 gb 128 bit.kasanın içinde 3 adet 120 m fan var.param ancak bu güç kaynagına yetti ve baya bi sıkıntılı şuan maddi durumum.günde 15 saat açık bilgisayar.size sorum bilgisayarıma zarar verirmi düşük güç kaynagı oldugu için ekran kartını yada diğer bileşenleri yakarmı?yoksa idare edermi.günde 15 saat knight oynuyorum sadece.fazla zorlamıyorum.sadece bu soruma cevap verirseniz çok teşekkür ederim.allah hepinizden razı olsun.

• Allah rızası için yardım edicek kimse yokmu ?
  • a.s ,ekran kartınızda ek guc gırısı yok sanırım bu halıyle sıstemı kaldırır gıbı gorunuyor..yanlız yınede psu degerı cok dusuk ve marka olarak da ıyı degıl..en azından 350w olsaydı tamam dıyebılırdım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 8 Nisan 2012; 16:18:11 >
  • Arkadaşım 15 saat oyun oynayıp 1 saate de yeme içme tuvalet ihtiyacı desen, 8 saat de uyuyorsun, bir tek yeme içme tuvalete kalkıyorsun herhalde oyunun başından. Nasıl bir yaşam tarzı bu ya? Allah kurtarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

Arkadaşım 15 saat oyun oynayıp 1 saate de yeme içme tuvalet ihtiyacı desen, 8 saat de uyuyorsun, bir tek yeme içme tuvalete kalkıyorsun herhalde oyunun başından. Nasıl bir yaşam tarzı bu ya? Allah kurtarsın.

15 saat bilgisayar başında olmuyorum ya 15 saat oyun için açık kalıyor sadece :)
  • elektrik faturası ne geliyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

elektrik faturası ne geliyo?

Max 100 tl felan geliyor :) bilgisayarın fazla yaktıgına inanmıyorum acıkcası :)
  • Sistem biraz zorlandığında o PSU nalları diker. En azından 350W doğru düzgün bir şeyler alsaymışsın iyi olurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

Sistem biraz zorlandığında o PSU nalları diker. En azından 350W doğru düzgün bir şeyler alsaymışsın iyi olurmuş.

Arkadaş haklı psu biraz daha iyi olabilirdi.
  • i7 965 wattlık işlemciyle sistemin çektiği toplam güç 250 watt civarı. E4500 işlemciyle tahminim 200-225 watt civarı çekecektir.
    Powerin kaliteli olsaydı idare eder diyecektim ama ,teneke powerlerdense biraz zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 9 Nisan 2012; 15:36:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berat_44

quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

elektrik faturası ne geliyo?

Max 100 tl felan geliyor :) bilgisayarın fazla yaktıgına inanmıyorum acıkcası :)

Fazla yakarsa tüp taktır günde 25-30 saat açık bırakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.