1-dfı lan party ultra d 939 soket anakartım var 2- amd 64 athlon 3700+ işlemcim var 3- power color x1950 pro (512) ekran kartım var 4-2 adet 1 gb ram kingston ddr 400 5- power supply im aopen 350w
ben pc yi kapatıp tekrar açmak istediğimde pc açılmıyor illa arkadan gücü keseceğim 3-4-5 saniye bekleyeceğim ve o zaman açılıyor du. dün akşama kadar... dün akşam pc yi kapattım ama bir daha açamadım bi ara açıldı ama yine denemek istediğimde açılmadı...
burda sorun power suppleyde olabilirmi... eğer onda ise ne gibi bir sorun dur...
ve bir öneriniz varmı poer konusunda... fiyatlı olursa sevinirim...
normalınde o power ıle sıstemı sorunsuz kullanabılmelısın ama powerde fızıksel bır sorun var gıbı gozukuyor bence yenı power aldıgında sorunların cozulecek yıne 350w- 400w cıvarı fsp aopen gıbı bır power ıcını gorecektır
Sisteminize 350 watt psu rahat yeter fakat psu arızalı
psu'nun arızalı olduğundan bu kadar çabuk nasıl emin olabildiniz? buna benzer bir sorun bende de var. biraz daha geniş anlatabilirseniz sevinirim.
"illa arkadan gücü keseceğim 3-4-5 saniye bekleyeceğim ve o zaman açılıyor" bence bu belirti yeterli.
benim bilgisayar ilk açılışta anakart logosunun geldiği yerde donuyor. bende güç kaynağını kapatıp açıyorum sonra normale dönüyor. bazen power tuşuyla 3-4 kere kapat-aç yapınca da normale gelebiliyor. bu açılmama olayı çok nadir başıma geliyor o yüzden psu'nun bozuk olup olmadığından emin olamıyorum. bu açılma sorunuyla alakalı mıdır bilemiyorum ama windows ekranındayken veya oyunlarda 5-10 saniyelik donmalar yaşıyorum. psu konusunu biraz daha açmanızı o yüzden istemiştim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme