Şimdi Ara

power hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özelliklerini yazdıgım bilgisayarıma nasıl bir kasa almam şart arkadaslar bi yardım lutfen kaç w power alsam olur yanı....
    amd phenom II x6 1055t 2,8ghz 9 mb s938
    asus m5a78l le s938 ddr3 s+gl+pcıx
    hi level 16 bg ddr3 1333 mhz sogutuculu ram (4*4)
    powercolor hd 4830 256 bit 1 gb ddr3 dvı hdmı pcıx
    samsung 1 tb sata2 7200 rpm 32 mb
    quatroni 305inc kart okuyucu
    18,5 inc benq g922hdal 5ms led monitör

bütün parçaları detaylı yazdım ki tmm olarak anlasılsın diye bide elimde 350 w bi kasa var ona baglasam olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naksatra -- 6 Aralık 2011; 19:46:46 >

• elindeki 350w olmaz, şu aşağıdaki işini görür, ama ileride gpu değiştireceksen 600watt al:

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3534
  • Güç kaynağı uzun süre kullanılabilecek bir ekipman.

Eğer bütçen yoksa. Bu işini görecektir rahatlıkla.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2994

Ancak bu PSU daha üst düzey ekran kartlarında yetmez.O yüzden tavsiyem, ileri dönükde olması nedeni minimum 600 watt 80 + Bronze sertifikalı bir ürün alman yönünde.
  • yani bana 460 w lık bir kasa isimi görür dimi
  • Bütçeniz nedir?
    Elinizdeki kasadaki PSU'yu söyleyin.
  • kasa üstünde gelen psular genelde düşük kalite olur ondan 500w altına inmemenizi tavisiye ederim. onun haricinde arkadaşların söyledikleri psular güzel.

Ayrıca 16gb 1333 kesinlikle çok gereksiz. özel bir ram ihtiyacı olan program kullanıyorsanız bilemem tabi. 8gb 1600mhz almanızı tavsiye ederim.oc düşünüyorsanız hi lvl pek tavsiye etmem onun haricinde güzel ramler.
  • bütcem 150 tl zaten benim elimde var var ram ler ondan dolayı takıcam bosta durmasından iyidir diye düşündüm kuzenle beraber toplamıstık ama ona laptop geldi 8 gb ram bana kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.