Şimdi Ara

Power Data Recovery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Power Data Recovery,risksiz ve salt okunur veri kurtarma araçlarıyla ,kaza sonucu kaybettiğiniz,tüm önemli verileri ayrıca biçimlendiridikten sonra kayıp verilerinizi kurtarmaya yardımcı olan bir programdır.Veri sorunları,yazılım aksaklıkları,dosya/dizin silinmesinde ve hatta baltalamada kurtarma için etkilidir.Veri kurtarma araçlarını kullanmak kolaydır .Bozulmuş,erişilemez sürücülerden veri kurtarır.

Kurtarma yeteneği Geri Dönüşüm Kutusundan boşaltılmış silinmiş dosyaları kurtarır Biçimlendirilmiş bölümleri kurtarır Bir sabit sürücünün çökmesinden sonra dosyaları kurtarır Bir bölümleme hatasından sonra veri geri döner Sabit sürücüden, Kamera kartlarından, USB, Zip, floppy disk yada diğer medya aygıtlarından kurtarır.

İNDİR...

• Ben bu iş için FinalData programını kullanıyorum ve gayet memnunum tek kötü yanı dosya taramasının biraz uzun sürmesi...

Bu programın ortalama bir disk için ne tarama süresi hakkında bilginiz var mı ?
    Yani deneyip kullandınız mı?

Paylaşım için teşekkürler...
  • .::HANDSOME::. thanxx bu yazılım işimize yarayacak gibi duruyor
    bir sorum var
    Sisteme takılan bazı HDD ler bilgisayarım altında gözükmüyor.
    bilgisayarım- yönet- depolama- disk yön- altında gözüküyor bilgisayarım altında bu diski görmek için biçimlendirme yapmmaız gerekiyor.
    Peki bu yaızlım aracaılığı ile HDD imizi biçimlendirmeden içerisindeki verileri kurtarabilirmiyiz??
  • Teşekkürler.
  • Saolasın bide bunu deneyelim bakalım
  • teşekkürler sagolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: 241

Ben bu iş için FinalData programını kullanıyorum ve gayet memnunum tek kötü yanı dosya taramasının biraz uzun sürmesi...

Bu programın ortalama bir disk için ne tarama süresi hakkında bilginiz var mı ?
    Yani deneyip kullandınız mı?

Paylaşım için teşekkürler...

Peki finaldata programı geri getiriyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baltalamadan kasıt nedir arkadaşlar?
  • easy recoveryi ve get data back var bunların üzerine tanımıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem650

easy recoveryi ve get data back var bunların üzerine tanımıyorum

Aynen. Özellikle Ontrack Easy Recovery dehşet bir yazılım.
  • Teşekkürler Handsome

• quote:

Orjinalden alıntı: pc-system1

.::HANDSOME::. thanxx bu yazılım işimize yarayacak gibi duruyor
    bir sorum var
    Sisteme takılan bazı HDD ler bilgisayarım altında gözükmüyor.
    bilgisayarım- yönet- depolama- disk yön- altında gözüküyor bilgisayarım altında bu diski görmek için biçimlendirme yapmmaız gerekiyor.
    Peki bu yaızlım aracaılığı ile HDD imizi biçimlendirmeden içerisindeki verileri kurtarabilirmiyiz??

Bunun cevabını bende merak ediyorum. Veri kurtarmak için (slave)hdd bağlaımıştım bios altında göründüğü halde windows ta görünmüyordu.
    Forumdaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine biosta bazı ayarlamalar yapmama rağmen sonuç alamamıştım.

Paylaşım için teşekkürler.

• Teşekkürler HandSome
  • sağolasın canım
  • Teşekkürler.
  • Arkadaşlar bu programlar Shift+Delete ile silinen dosyaları da çıkarıyor deniyor ama ben bütün uğraşlarıma rağmen bu dosyaları geri getiremedim. Bu konuda bilgi verir misiniz?

Easy Recovery Professional kullanmaktayım. Bunu deneyeceğim birazdan.
  • Sesimi duyan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.