Şimdi Ara

Power Bank Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
12
Favori
109.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • neofobic kullanıcısına yanıt
    Ben de megbil'den ürün aldım ama çok kötüydü. powerbank 32000mAh ürün kullanıyorum şu an ve gayet iyi. @neofobic
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dandoldenius

    Ben de megbil'den ürün aldım ama çok kötüydü. powerbank 32000mAh ürün kullanıyorum şu an ve gayet iyi. @neofobic

    megbil den toptan için fiyat almıştım bi ara, tanesini 19 liraya bırakmışlardı. düzgün bişey olsa 19 liraya imkanı yok alamazsın toptan da olsa. 30 liraya satıyorlar artık megbili. yüksek kapasiteli olanlar iyi ama çok büyük ve ağırlar. ayrıca o büyük ihtimal 32000 değildir. maksimum 20000 dir diye tahmin ediyorum. ama her halukarda megbile 10 basar.
  • 32.000 mah ve 1 yıl garantili.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dandoldenius

    32.000 mah ve 1 yıl garantili.

    kaça almıştın hocam, birde ürünün ebatları nedir?
  • 95mm x 177mm x 1123mm boyutlarında. 2 usb girişi ve üzerinde ayrıca bir aydınlatma ledi var. Led ekranda cihaz içinde kalan kapasitesini %'lik oranda gösteriliyor. Ben kırmızı rengini kullanıyorum. Beyaz ve sarı renkleri de vardı.
  • Son olarak romoss diyorsunuz yani.. Acaba androidle kullananlar bizi bilgilendirebilir mi Usb olarak mı görüyor yoksa normal şarj aletiyle aynı sürede mi şarj edebiliyor mu? Bir pazar sabahımı bu taşınabilir şarj cihazını araştırmak için harcadım güzel birşey alalım bari...
  • Ben olsam sony ve philips disinda power bank almazdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muho1076

    Son olarak romoss diyorsunuz yani.. Acaba androidle kullananlar bizi bilgilendirebilir mi Usb olarak mı görüyor yoksa normal şarj aletiyle aynı sürede mi şarj edebiliyor mu? Bir pazar sabahımı bu taşınabilir şarj cihazını araştırmak için harcadım güzel birşey alalım bari...

    aynı sürede şarj ederler, eğer romoss yada xiaomi gibi kaliteli bir marka alırsan daha da hızlı şarj ederler. aslında üzerinde 2.1a çıkışı olanlar normal şarj aletlerinden hızlıdır. ama sen sen ol ucuz dandik ürün alma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dandoldenius

    95mm x 177mm x 1123mm boyutlarında. 2 usb girişi ve üzerinde ayrıca bir aydınlatma ledi var. Led ekranda cihaz içinde kalan kapasitesini %'lik oranda gösteriliyor. Ben kırmızı rengini kullanıyorum. Beyaz ve sarı renkleri de vardı.

    hocam ebatta tuhaflık var sanki. 9,5cm x 17,7cm x 112cm yapıyor. en sondaki ebatı klavye hatası sayarsak 11.2cm yapar ki buda çok saçma bi şekil oluşturur kutu gibi bişey. internette resmi falan varmı merak ettim açıkcası
  • Fotoğrafını gönderiyorum. Ebatları doğru ve dikdörtgen profilli bir ürün.
     Power Bank Tavsiye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dandoldenius -- 18 Mayıs 2014; 17:04:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dandoldenius

    Fotoğrafını gönderiyorum. Ebatları doğru ve dikdörtgen profilli bir ürün.
     Power Bank Tavsiye

    hocam ürünü kötülemek için söylemiyorum yanlış anlama. bu ürün 32bin değil. nasıl değil açıklayayım. bunun içerisinde 18650 bataryadan 10 tane 3200 mah lık pil olması lazım. ki gerçek 3200 18650 pilin tanesi toptan fiyatı 8.5$+kdv panasonic marka. yani içerisindeki pilin maliyeti satış fiyatından bile fazla. kaldıki 10 tane 18650 lik pili hiç boşluk olmadan yanyana koysan 18 cm yapar. en yüksek kapasiteli 18650 bataryanın 3200mah olduğunu düşünürsek bu bankın içine 10 tane 18650 pil sığdıramazsın. bu bankı satan siteye gidip baktım, adamın 169 liraya sattığı 20bin lik alet ebay da 15$. 2600 mah diye 49 liraya sattığı ürün 5$ ve en fazla 1800 lük batarya var içerisinde. %60 performansla çalışsa imkanı yok bir iphone yada galaxyi full şarj edemezsin. dediğim gibi yanlış anlama, kandırıldın yada kazıklandın falan demiyorum. çünkü piyasadaki power bankların %70 i böyle. o yüzden herzaman söylüyorum samsung, romoss, xiaomi, lg gibi tanınmış kaliteli markaları satın alın diye.




  • İçini açıp bakma imkanım yok :) Panasonic pil mi kullandılar yoka başka bir marka mı bilemiyorum. Ama benim samsung note2 Telefonumu 9 defa şarj ediyor. İlk aldığımda 7 defa şarj etti. Ama sonra full dolum yapıp kullandım 9 defa şarj oldu telefonum. Ayrıca bu ürünü satan arkadaşla sürekli irtibat halindeyim ve birkaç arkadaşıma daha aldım. Özellikle beyaz ve kırmızı renkler çok şık duruyor. Ve şu ana kadar kimseden bir şikayet duymadım.
  • Megbil Powerbank 8800 Mah Full kapasite powerbank ile 4 kez çok rahat şarj edebilirsiniz
    google da aratın " megbil powerbank " diye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ukrtr

    Megbil Powerbank 8800 Mah Full kapasite powerbank ile 4 kez çok rahat şarj edebilirsiniz
    google da aratın " megbil powerbank " diye

    megbilin sitesinden online destekten sordum fiyatını 75 liradedi 8800 olana. içerisindeki pilin markasını sordum, lokal üretim, bizim için özel üretiliyor dedi. şimdi içerisinde markasız bir pil olan cihaza neden 75 lira vereyim? orjinal samsung pili kullanan romoss gibi bir markanın 10400 mah lık cihazının fiyatı kargo kdv dahil 80 lira iken.
    *
    *

     Power Bank Tavsiye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neofobic -- 4 Haziran 2014; 20:59:15 >




  • Megbil Powerbank'ın her 2 modelini de kullanan biri olarak , Megbil markasından başka taşınabilir şarj aletine güvenmem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tatar59

    Megbil Powerbank'ın her 2 modelini de kullanan biri olarak , Megbil markasından başka taşınabilir şarj aletine güvenmem.

    kaçtane markanın power bankını kullandın. 5-6 farklı model kullanmışsındır heralde.
  • çok komik yaa :DDDD tavsiye isteyen arkadaşım boşuna takılma burada :D önce bi düşün telefonunu günde kaç kere şarj etmek zorunda kalıyorsun sonrada bi arkadaşımız yazmış bi formül o formüle göre sana kaç mah değerinde bi powerbank lazımsa hesabını yap. sonra çık dışarı fiyatı ve ağırlığı cebine uygun bi cihazı al . yok 3 kere tam dolduruyor yok 9 kere tam dolduruyor ne yapıyorsunuz arkadaş bu telefonlara da günde 9 kere şarj ediyorsunuz :D akşam evine gidecek kadar dayansın telefon gerisi hikaye. evde elektirik yok mu? 9.5 cm demiş oda çihazın en kısa kenarı :D telefon kaç cm :D oldu al bari bi araba aküsü dönüştürücü falan yap bişiler koy sırt çantana :D yüz kere şarj et :D evde işte her yerde priz var arabada şarj cihazı var dahasına ne gerek var. hiç yoktan ihtiyaç yaratıp sonrada onun peşine düşmeyin :D

    not: uzun süreli arazi görevi yapan, kamp kuran, avcılık yapan arkadaşlar için ihtiyaç olabilir onlara lafım yok.

    Saygılar, iyi forumlar :D




  • araci123 A kullanıcısına yanıt
    ne çok biliyosun öyle sen. ordan benim ihtiyacımı bile hesaplamışsın helal. çok bilmek de iyi değil demekki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poschen -- 16 Haziran 2014; 23:09:01 >
  • poschen P kullanıcısına yanıt
    Biyerinden ihtiyaç çıkarıyorsun bide ahkam kesiyorsun :))) senin neyine ayfon :))noob seni :)))))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10400 mah
    21 dolar
    http://www.xiaomiworld.com/xiaomi-brand-power-bank-10400mah.html
    ne diyorsunuz?

    kendi sitesinde 13 dolar diyor ama sitede kalmamış out of stock diyor.
    http://www.mi.com/sg/mipowerbank/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.