Arkadaşlar odama 1-2 adet film afişi almak istiyorum.İstediğim afişleri bu sitede buldum.Burdan alışveriş yapan var mı?Ne derece güvenilir ?
Güncel
güncel
hiç uğraşma git vcd/dvd kiralayan bi yere al afişini yada sinemalara bak eski afişleri satıyolar
quote:
Orjinalden alıntı: DayWalker7
hiç uğraşma git vcd/dvd kiralayan bi yere al afişini yada sinemalara bak eski afişleri satıyolar
Büyük boy afiş arıyorum o yüzden film kiralayan yerlerde bulamadım.Sinemaya gelince aradığım filmler eski Léon,Godfather gibi klasik filmlerin afişi arıyorum sinemada bulabileceğimi zannetmiyorum.En azından yaşadığım yerdeki sinemada yokÇok saol yinede yok mu yardım edebilecek
quote:
Orjinalden alıntı: SiyaH BeyaZ
quote:
Orjinalden alıntı: DayWalker7
Büyük boy afiş arıyorum o yüzden film kiralayan yerlerde bulamadım.Sinemaya gelince aradığım filmler eski Léon,Godfather gibi klasik filmlerin afişi arıyorum sinemada bulabileceğimi zannetmiyorum.En azından yaşadığım yerdeki sinemada yokÇok saol yinede yok mu yardım edebilecek
Çorumda biz arkadaslarla baktık adama dedik en büyük boyları 5 ytlye getirtebiliyomus öyle dedi yada eski kitap satan yerlere fln bak bulabilirsin