Şimdi Ara

posteradam.com Güvenilirlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar odama 1-2 adet film afişi almak istiyorum.İstediğim afişleri bu sitede buldum.Burdan alışveriş yapan var mı?Ne derece güvenilir ?

• Güncel
  • güncel
  • hiç uğraşma git vcd/dvd kiralayan bi yere al afişini yada sinemalara bak eski afişleri satıyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: DayWalker7

hiç uğraşma git vcd/dvd kiralayan bi yere al afişini yada sinemalara bak eski afişleri satıyolar

Büyük boy afiş arıyorum o yüzden film kiralayan yerlerde bulamadım.Sinemaya gelince aradığım filmler eski Léon,Godfather gibi klasik filmlerin afişi arıyorum sinemada bulabileceğimi zannetmiyorum.En azından yaşadığım yerdeki sinemada yokÇok saol yinede yok mu yardım edebilecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiyaH BeyaZ

quote:

Orjinalden alıntı: DayWalker7

hiç uğraşma git vcd/dvd kiralayan bi yere al afişini yada sinemalara bak eski afişleri satıyolar

Büyük boy afiş arıyorum o yüzden film kiralayan yerlerde bulamadım.Sinemaya gelince aradığım filmler eski Léon,Godfather gibi klasik filmlerin afişi arıyorum sinemada bulabileceğimi zannetmiyorum.En azından yaşadığım yerdeki sinemada yokÇok saol yinede yok mu yardım edebilecek

Çorumda biz arkadaslarla baktık adama dedik en büyük boyları 5 ytlye getirtebiliyomus öyle dedi yada eski kitap satan yerlere fln bak bulabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.aceleilan.com
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.