Şimdi Ara

Postal 2 Share The Pain Multiplayer (Ücretsiz!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Postal 2 Share The Pain Multiplayer (Ücretsiz!)

Postal 2 Share The Pain Multiplayer (Ücretsiz!)

Postal 2'nin çok oyunculu sürümü ücretsiz olarak herkese açıldı. İnternet üzerinden oynayabileceğiniz oyun, Mac OS ve Linux'ta da çalışıyor.

Kan ve şiddet dediğimizde akıllara gelen ilk oyunlardan olan Postal için internet üzerinden oynayabileceğiniz ücretsiz bir sürüm yayınlandı. Postal 2 Share The Pain, aslında oyunun tek oyunculu kısmı çıkartılmış bir sürümü. Çok oyunculu harita olarak iki tane ekle gelen oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunun Windows sürümünü indirmek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Linux ve Mac OS için üretilmiş sürümlerini ise buradaki bağlantıyı takip ederek indirebilirsiniz.

Windows Versiyonu:http://www.gamershell.com/download_26434.shtml

Linux ve Mac versiyonu:http://icculus.org/news/news.php?id=4419

600mb

Kaynak: Shiftdelete

Oyun multi olarak baya sarar diye düşünüyorum. Oynayanlardan haber bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 7 Haziran 2008; 1:55:05 >

• Deniycem sağol.
  • Bedava etin yahnisi Yine de her bedava da öyle olmuyor. Bkz. Trackmania Nations
    PC Gaming; Civilization V | Batman | Starcraft 2 | PES 2016 | Skyrim Reading; Fatherland | Zaman Çarkı Serisi Listening; Power FM | Linkin Park Working; Consulting | HR Surfing; DH | NTV | IGN | Merlinin Kazani | Gamespot | TV.com | iMDB | Gametrailers | Financial Times Watching; Boardwalk Empire | Naruto | Game of Thrones | Bleach | The 100 | Breaking Bad | Vikings | Da Vinci | Sherlock
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.