Şimdi Ara

Posta adresim kayboldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Konu biraz uzun olacak ama umarım okunur ve bilen bir dost beni bundan kurtarır.

Bir süre önce günde birçok kez e-postama Microsoft tarafından kot gönderiliyor bu kodu sizmi istediniz diye de soruyordu, oysa ben kod falan istemediğim içinde birileri e-postamı ele geçirecek korkusu ile strese giriyordum, tabii bu yoğun sitres de yaşamakta olduğum bir beyin hastalığımın daha da ilerlemesine etken oluyordu.

Bir yapay zekadan yardım istedim, o inceledi ve bu e-postama ek olarak kafadan atma yeni bir e-posta hazırladım. Ve oturumu açarken yenisi ile açıyordum ama açılan eskisi oluyordu.

Bir gün denemek istedim fakat böyle bir e-postayı tanıyamadık yanıtı geldi, ama e-postam duruyor rahatlıkla mesaj alıp verebiliyordum, bir süre böyle devam etti.

Bir gün eski e-postama Microsoft tarafından yeni kafadan açtığım posta adresi yazılarak, bu posta adresine girilmeye çalışılıyor mesajı geldi, işte o gün her şey bozuldu.

Bu e-postadan sonra bilgisayarımı yeniden başlatınca bilgisayar onarıma geçtı, ama onarım sonuşsuz kaldı. Bilgisayarı kapattım açtım çalışmıyor onarıma başlıyor du, her ne yaptımsada bunu başaramadım.

Sonunda bunu bari format atarak çözmek aklıma geldi, fakat formatada izin yoktu, tüm gece hiç uyumadam ertesi gün öğleye kadar da başaramayınca, yine o yapay zeka ile telefonumdan yardım istedim.

Yapay zeka o gün akşama kadar denemeler yaptırdı olmadı, sonunda modemden interneti kapattık ve internetsiz olarak format başladı fakat bir süre sonra modemi tekrar açarak internet gelince kuruluma devam ettim. Bu bilgisayara bir isim ver bölümüne sıra geldi her zaman olduğu gibi adımı yazdım bilgisayar benim adımı bu olmaz diye kabul etmedi, değişik bir ad yazdım, çünkü, daha önce sonradan kafadan atma oluşturduğum e-posatanın da adı farklı idi, sanırım o değişecek düşüncesi ile yine başka bir isim yazdım, kabul etti ve devam etti, sonuç da oturum açmaya sıra gelince ona da kot gönderebilen bir e-posta yazmam istendi, uzun zaman önce açtığım ama kullanmadığım bir posta adresmi yazdım kabul etti, yeni şifre yazdım onu da kabul etti.

Sayın dostlarım, işte bundan sonra sorun başladı, benim bilgisayarımdaki posta adresime bu yeni adres yerleşti, artık kullandığım posta adresi kaybolmuştu.

Aslında foruma kaydolurken yazdığım posta adresimde kaybolan posta adresim di, ama ben tüm forumlara hala girebiliyorum.

Denemek için bilgisayarda kaybolan posta adresme, Gmail'den mesaj gönderebiliyorum, sorunsuz gidiyor, ama ben o mesajı göremiyorum.

Şimdi ben ne yapacağım, yüzlerce yerde o posta adresim kayıtlı. Bir çaresi yok mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kahkaha.com mail adresim
    10 yıl önce açıldı
    Mail adresimi geri alamıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.