Şimdi Ara

Post Apocalyptic İstanbul'da geldiğim aşama - Alfa Gameplay Video & Oyun İçi SS'ler (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
18
Favori
50.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
350 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ea games halt yesin kardeşim
  • hocam tamam sanatın yeri ayrıda birazda ticari düşünmek gerek. bir oyun için gerekli şeylerin %90'ını halletmişsin.
    yerinde olsam bunu multiplayere dökerdim. bu mapde fena sniper koşulur :D. basit bir client ve web sitesi ücretsiz oyun yapsan şunu sadece cs go gibi skin satarak bile paraya para demezsin. dust gibi tutulan bir harita olur bence biraz üzerinde çalışılırsa. çok detay var tabi low pc ler için detaylarda azaltmaya optimizasyona gidilmesi gerek.
  • Çok fazla blur efekti var gibi. Başarılar dilerim. Steam platformu üzerinden oyun geliştiricisi olup oyununuzu, similasyonu vs. yayınlayıp ciddi gelirler elde etmeyi de düşünebilirsiniz.
  • apocalyptic ve zombi oyunları artık sıkıcı ve işleri bitti.
    sen daha açık aydınlık bir dünyada geçen fps oyun yap

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • keşke bu oyun çıksada oynasak efsane olmuş,
    yalnız " I want to work with a 3A Game Company! " çok itici duruyor hocam , böyle profesyonel iş yapan birine yakışmamış.
    bir adam vardı nintendoya oyun yapmıştı , oyunları kendi imkanlarıyla basıp nintendo ds'e çıkarmaya çalışmıştı ama nintendo adamı tınlamamıştı.Adam eylem felan yapmıştı kayboldu gitti inşallah senin sonun böyle olmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 26 Ağustos 2019; 16:20:57 >
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Sağolun arkadaşlar yorumlarınız için.

    riaz, hocam nintendo tek şirket takmayabilir. Belli bir yere odaklı çalışmak sıkıntılı bir şey, herhangi bir yerde herhangi bir projenin altından kalkarımcı bir profil oluşturmak ap ayrı bir şey. Benim çizdiğim profil bu şu an. Düştüğüm not konusunda bir şey diyemeyeceğim. Ben genele saldırıyorum biri olmazsa diğeri ecelim yetene kadar vaktim var işte.

    O nintendocu arkadaş gibi olmamak için bu piyasada olan insanlara danışarak izleyeceğim yolu belirledim. Tim Simpson'a sordum, Robert Hodri'ye sordum, Kevin Whithmeyer'a sordum artstation'dan, 3A oyun projelerinde iş bitirmiş insanlar. Bana ne tavsiye ettilerse onun üzerinden gidiyorum çalışma ve profil olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 26 Ağustos 2019; 16:28:2 >




  • Tek başına olmaz o işler ekip bulman lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cepten bakabildim, pcye gecince ayrintili izlerim. sanki mech yuruyor izlenimi edindim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 esenler, güngören, ümraniye yap gel aynı şey zaten oyununa ne gerek vardı

    aha bu da guide (karşısı için yapmamışlar artık bunla idare ediver)
    https://onedio.com/haber/16-maddede-bagcilar-gungoren-esenler-ucgeninde-hayatta-kalma-rehberi-369700



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 26 Ağustos 2019; 16:50:16 >
  • Gayet güzel olmuş. Daha geniş ve profesyonel bir ekip ile çok daha başarılı olacağınızı düşünüyorum. Hız kesmeden devam edin bence. Hele birde sponsor falan bulabilirseniz çok daha güzel olur. Tekrardan tebrik ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metal-Gear

    Yorum yapan tüm arkadaşlara ithafen, sağolun varolun eksik olmayın.

    askerasker, sağolun, sert kamera hereketlerini FPS mekaniklerine çevirerek düzeltiyorum. Şu anki halinde örneğin teklemeler ve titremeler yok artık. Sallanma etkisini de biraz yavaşlattım, şu an yürüyüşler daha akıcı. Kamera hareketlerinin son halinden Gif paylaşayım:



    Bu gif için kayıt alırken ışıklandırmayı sadeleştirdim ki kamera hareketleri rahat anlaşılsın diye. Bu yüzden objeler siyah beyaz görünüyor.

    Text konusunda ise hiç böyle düşünmemiştim açıkçası. Doğru ben sanki direk Amerikalı bir adamın notu gibi yazdım. İngilizcesini yazıp çevirmedim, Türkçesini yazdım ilk olarak, sadece yazarken aklım biraz fazla Amerikan repliklerine gitti demek ki. Zaten o notta düzenlemeye gitmek zorundayım, İngilizcesinde bir yerde "there is a security flaw which needs to be taking care of" yazmışım. Taken care of olması lazımdı oranın. Mecbur yeniden elden geçecek, o esnada Türkçesini de düzenlerim artık.

    Videoları izleyen yabancılar da anlasın diye Türkçe ve İngilizceyi aynı anda yazıyorum burada. Aksi halde birinden biri olması lazım video olduğu için. Mühim bir hikaye anlatmıyor olsam da, var olan şeyleri anlasınlar izleyişleri biraz anlam kazansın diye böyle yaptım.
    Hocam insan yürürken sallanır evet ama her yeri aynı oranda sallanmaz. Belimiz bu derece sallansa da baş onu yumuşatır. Sallanma hareketi tek düze ve çok duruyor.
    Hani bir ayak sürtse arada kısa süreliğine teklese eyvallah. Ama dalga halinde bir yukarı bir aşağı çok hoş durmuyor.
    Gerçekte böyle oluyor deseniz de bu bir oyun :)




  • Çalışmalarının devamını dilerim. ah biz de kafa olaydı da biraz kendimizi verebileydik senin gibi.

    İstikrarlı olarak devam edersen bir yerlere varman işten değil, bunu asla unutmadan devam kazımaya.
  • 21 yaşında bir mimarlık öğrencisi olarak tasarımın ve sanatın bu tarafıyla sizin bir önceki konunuz sayesinde tesadüf eseri tanıştım.Benim gibi insanlara ilham kaynağı olduğunuzu bilmenizi isterim.Youtube üzerinden 3d artistlerin eğitim videolarını izleyerek ilerliyorum acelem yok.Mezun olduğumda mimarlık yapmaktan çok bu alanda çalışmak önceliğim.Umarım sizin yaptığınız kalitede işler yapabilirim ileride.
  • sallanma muhabbeti için direkt ue4 deki fps örneğini alıp yavaşlatsan olmuyor mu? sanki fena değildi o tabi yine langır lungur gidiyordu diye hatırlıyorum
  • Dlc olarak kaz dağlarını koy iyi satış yaparsın, eğer oyunu bitirdi isen.
  • Redeemertr kullanıcısına yanıt
    ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Alioreh kullanıcısına yanıt
    Redeemertr, sağolun hocam bu amaç doğrultusunda ilerliyorum ola ki kısmet olursa diye fırsatları etkili bir şekilde değerlendirecek işler yapmaya çalışıyorum işte. Doğru 3D işler için genelde 3DS max kullanırım, ardından ZBrush gelir, çok organik yapılarda Zbrush kullanıyorum. 3D'de bu ikisi ana platformumdur yani. Yanısıra Substance Designer & Substance Painter, After Effects, ve photoshop bunları sıklıkla kullanıyorum. Nadirende Premiere Pro ve xNormal ve Marmoset Toolbag kullanıyorum. Projeye göre ihtiyaç seviyeleri değişiyor.

    ardicli2000 ve Alioreh, teşekkürler arkadaşlar. Yürürken sallanma muhabbeti şu an çokta üzerinde durmam gereken bir şey değil. Ufak tefek basit ayarlamalarla giderilebilen türden eftik bir iş o. Yani dikkatimi ona vermeme gerek yok pek fazla. Biliyorsunuz oyunlar yapılırken bug dolu olur, bizim bi kamera teklemiş çok mu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 26 Ağustos 2019; 17:44:10 >




  • "Şuan ki istanbuldan pek farklı olmamış" veya "zaten post apokaliptik olanda yaşamıyor muyduk?" yazanları alkışlıyorum
  • tebrikler ülkeden kurtulmak için bilet niteliğinde bir çalışma olmuş
  • Efsane olmuş dostum eline sağlık hangi oyuna yapıyorsun.

    Kabus 22 yi hatırlattı bana.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kolay gelsin hocam ellerine sağlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.