Şimdi Ara

Poseidon Serverında Satılık Charlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Poseidon serverında 69-68-67 lvl Glavie charlar satılıktır isimleri Orange Blue White.. 68+5 glavie ve 72+7 glavie vardır ilgilenen kisiler msn yazarsa irtibata gecebiliriz tesekkürler..

• ben o serverı bırakalı en az 2-3 ay oldu o charlar o zman 69 du hiç kasmadınız mı ya tabi karar siizin
  • forumda fazla gezmediim icin onlarla urascak vaktim yok ztn.. msnden eklerseniz ss de gnderirim oyuna girerseniz pm de atarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreamShower

forumda fazla gezmediim icin onlarla urascak vaktim yok ztn.. msnden eklerseniz ss de gnderirim oyuna girerseniz pm de atarım

Resimlerle uğraşmazsan ya konu kilitlenecek yada silinecek.Benden söylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseygR -- 16 Eylül 2007; 0:54:13 >
  • seni ilgilendirmez kirlilik yapma
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreamShower

forumda fazla gezmediim icin onlarla urascak vaktim yok ztn.. msnden eklerseniz ss de gnderirim oyuna girerseniz pm de atarım

senin uğraşasak vaktin yoksa adminlerinde uğraşacak vakitleri yok.direkt kilitlenir konu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hemde konu yanlış yerde
  • herkes isini yapsın beyler..karı gibi kawga etmicem sizle 2 gün sora okullarınızda acılıo ztn hadi isinize bakın.. admin yanlıs 1sey görürse banlasın ya da kilitlesin size ne?
  • ok genc; ben isimi yapiyorum o zaman.
    1 - konu yanlis yerde
    2 - satilik char'larda resim koymak mecburi
    3 - diger kullanicilarin normal sekilde uyardigi seylere verdigin cevaplari hic hos degil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.