Şimdi Ara

Poseidon da 85+9 bow ve 9dg set satılık.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Poseidon da 85+9 bow ve 9dg set satılık.

Askere gideceğimden dolayı satıyorum. Mümkünse istanbul içi ve elden ytl ile hepsini satmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferfecir -- 10 Ağustos 2008; 22:39:27 >

• Beleşmi fiyat fln yazmamışsın
  • WoooooooWWOOWOWOWOWW fiyat nedir ve nasıl bastın anlatsna biras taktik ver hayırlı olsun
  • Taktik yok bol miktarda Astral ve Immortal oda eşittir silk
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmmO

Taktik yok bol miktarda Astral ve Immortal oda eşittir silk

yada = CCF
  • ya şu ce ce fe nedir her konuya sıçradı :D
  • güzel nickin nedir =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerdarS9

ya şu ce ce fe nedir her konuya sıçradı :D

kredi kartı dolandırıcılı ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: LegenDofWaR

quote:

Orjinalden alıntı: SerdarS9

ya şu ce ce fe nedir her konuya sıçradı :D

kredi kartı dolandırıcılı ^^

abooow böle işlere hiç girmemek lazım varya mazallah sora 2 yıldan bilmem kaç yıla kadar hapis + para cezası :( var erkek adam kendi parasını taştan çıkartır şrrfsizlik yapmaz diyorum. iyi geceler diliyorum.

kimse için geçerli değildir öylesine söyledim :)
  • Hepsi kendi emeğim alın terim kendi param saçma sapan yorumlar yapmayın herkesin dilinde bir ccf gamesultandan alınmıştır bütün silkler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferfecir -- 11 Ağustos 2008; 7:49:39 >
  • Emmo dostum bunlara takılma bende +9 spear bastım charımın tanıtımını yaptım %100 blue her item +5 9 d son set vs. var ama millet basamıyor kıskanıyor. benm konumdada böyle laflar edildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angls

Emmo dostum bunlara takılma bende +9 spear bastım charımın tanıtımını yaptım %100 blue her item +5 9 d son set vs. var ama millet basamıyor kıskanıyor. benm konumdada böyle laflar edildi.

Çok şükür kendi paramızı kazanacak yaştayız ama millet bellemiş ccf de ccf. O şekil olsa bütün itemlerim +7 den aşşağıya olmazdı akıl var mantık var, her neyse ytl olmadı oyun içinden gold ile satacağım eninde sonunda. Zaten server da bir Alone_Hero da +10 var yanılmıyorsam, tek +9 benim her türlü gider.
  • Umarım satabilirsin, gerçekten güzeller. Ayrıca yorumlara bakma daha CCF ne olduğunu bilmiyorlar bir yerden duyuyorlar her gördükleri şeye CCF diyorlar sonra. Türk milleti işte, ne beklersin ki.. Neyse hayırlı satışlar.
  • fiyatı ne kadar ouz alır belki
  • CCF nin basite indirgenmişi kredi kartı dolandırıcılığıdır. Aktif kullanımı ise Paypaldır. Uzunun kısasını özeltmek gerekirse. 60+ bir accont açılır bu acconta günlük max silk miktarı alınır daha sonra para charge back yapılır. Yani parayı ödememiş olursunuz ama silkinizi almış olursunuz. İtem malldan 6 astral / 6 immortal alırsınız +9 deniyceğiniz silahı alırsınız asıl charınızdan 6 astral 6 immortalı basarsınız sonra asıl charınıza geri verirsiniz. Charge back yaptığınız için o char banlanır fakat silahınızdaki 6 astral/6 immortal durur.

Bunun bu silahla alakası nedir. Bu silahta 4 astral 4 immortal var. Eh mantıklı olan nedir. Bi kere immortal astral basarsın yanarsa tekrar basarsın yanarsa tekrar basarsın. İşin oluru budur. bi silahta 4 astral / 4 immortal görmenin de mantıklı tek açıklaması CCF dir. Eğer dediğin gibi ccf yapmadan bastıysan 4 astral / 4 immortal yada yandıysa daha fazlasını bu yaklaşık olarak 50$ lık bir kayıptır. Türkiye şartlarında bu parayı çöpe atmaya gerektircek bi durum yoktur. İsraftan başka bişi değildir. Buna dayanarakta ccf olabilir yorumunu ortaya getirmiş bulunmaktayız.

CCF nedir bilmeyenlere,+9 basmanın 6 astral/6 immortal almaktan geçtiğini sananlara duyrulur...

• Para benim zevk benim arkadaş, zaten bow patladı oyunuda bırakıyorum itemler stallda bekliyor isteyen gelir alır. O ccf midir ne zıkkımsa onunda ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.