Şimdi Ara

Portsuz internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde yalın internet yapıp keyfime bakmayı düşünüyordum. Ama yalan oldu. İlk başta Türknet'e başvurdum. Beni beklettiler ve hiçbir şey yapmadılar. Süperonline'a başvurdum. Boş port yok denilerek başvuru iptal oldu. Türk telekom müşteri hizmetlerini aradım. Port için Türk telekom müdürlüğüne gitmeniz gerek dendi. Ve biraz araştırdım. Gitsem bile hemen olmuyormuş. Zaten bulunduğum yerde Türk telekom müdürlüğü yok. Bir de git gel yapmam gerek.

Açıkçası artık sıkıldım. Beklemekten sıkıldım. Port olmadan bir yolu var mı? Biri bana ne yapmam gerektiğini söylesin lütfen. Sabit numara mı gerekiyor? Kaç para ödemem gerekiyor? Artık bir an önce olsun istiyorum. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edindiğim tecrübeye dayanarak: tt boş port yok 3 5 ay beklersiniz dediği gün türknet port var dedi :)
    Hattı bağlamaya gelen saha ekibi daha biraz önce 3 abone iptal ettim 2 3 günde bir arayın şansınızı deneyin demişti.
    Farklı iss leri sürekli ara şansını dene olmadı tt çözüm masasına git konuş dilekçe doldur falan belki işe yarar.

• q9a2 Q kullanıcısına yanıt
    Valla ne yapacağım bilmiyorum. Türknet olsa çok iyi aslında.

• maybe4you kullanıcısına yanıt
    hayır yok wifiden internet alırsın

• 0365634b kullanıcısına yanıt
    Hocam peki şu vınn jet falan vardı tam bilmiyorum onları da. Ben faturasız hat kullanıyorum onları nasıl kullanabilirim? Onlarla sınırsız internet nasıl oluyor?

• maybe4you kullanıcısına yanıt
    hocam turkcell de var sadece faturasız sınırsız
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Link atabilir misin? Son çare öyle yaparım olmazsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • müşter hizmetleri arayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.