Şimdi Ara

Porto Maçı 11 'i Nasıl Olmalı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kontra oynayacağımızı varsayarsak en iyi dizilişler 4-2-3-1 veya 4-3-3 olur. 4-3-3'de kanat oyuncularını çok içe yaklaştırmak mantıklı olmayabilir bu oyunda.

Bulduğumuzu atmak lazım, öyle 50 pozisyona girecek halimiz yok. orasına bende katılıyorum.

Ömeri koymamın sebebi hızı temposu nedeniyle aslında. Mariano biraz formda ve fit olsa önde Linneste harika olurdu.

Merkez konusunda Ndiayenin yokluğu dolmaz ha oraya Fernandoyu atıp daha defansif oynamakta kötü değil, dediğim gibi set oyununa pek dönmemiz mümkün değil yapılacak en iyi şey topsuz oyunda hız tehditi olan oyuncularla oynamak. En uçta Muğdat bile denenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vianadesantana -- 29 Eylül 2018; 20:1:16 >
  • Muslera
    Linnes-Maicon-Serdar-Nagatomo
    Fernando-Donk
    Belhanda
    Onyekuru------Rodrigues
    Eren

Onyekuru yerine belki Feghouli oynar. Belhanda'dan nefret etsem de mücadele gücünden faydalanabiliriz. Başka da değişiklik olmaz/olmamalı.

ulan eren sakatlanmış iyi mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 29 Eylül 2018; 20:32:51 >
  • skor veriyorum
    5-1 porto kazanır
    not:gs
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

Bu mesaj silindi.
    ınsallah stadını yıkılır denize gömülür batarsınız
  • Eren

Rodrigues Belhanda Onyekuru

Fernando Donk

Nagatomo Serdar Maicon Linnes

Muslera

Eren'in sakatlık durumunu bilmiyorum.Olmaması halinde Sinan denenebilir yada 4 6 0 oynayabiliriz.

Rodrigues Feghouli Onyekuru

Fernando Belhanda Donk

Nagatomo Serdar Maicon Linnes

Muslera
  • Abu sezonu kapamis

İc carpraz bag kopmasini iyi bilirim

Ameliyat guzel gecerse tekrar toplar disiplinli antremanlarla formuna kavusur

Ama azim lazim sabir lazim bakalim abu da bu var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muslera

Linnes Ozan Serdar Nagatomo

Fernando Donk

Feghouli Belhanda Rodriguez

Onyekuru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eren'den sonra birisi santrforda oynayacaksa buna en uygun kişi Sinan Gümüş.Sinan'ın son vuruşları ve bitiriciliği Onyekuru'dan daha iyi.Sinan'ın zaten olayı bu son vuruşları iyi onun haricinde Sinan'dan kanatta verim almak çok mantıklı değil çünkü tam anlamıyla kanat oyuncusu değil.Zaten Sinan kanatta oynadığı maçlarda o bölgede durmuyor ceza alanının içine giriyor çünkü oynamak istediği bölge santrfor bölgesi.Ayrıca karambollerde iyi yer tuttuğu için karambol anlarında topa en yakın isimlerden birisi oluyor Sinan.

Onyekuru ise kanat oyuncusu ondan da santrforda verim almak zor.Akhisar maçında gördük ki kayboluyor stoperlerin arasında.Onyekuru tarzı atlet oyuncular daha geriden oynadıkları zaman verimli oluyorlar.Stoperlerin arasında kaybolunca değil.
  • Deplasmanda alacağımız 1 puan çok önemli.Şampiyonlar liginde yenilmeyeceksin,ilk kural bu.
  • Muslera

Linnes Maicon Aziz Nagatomo

Fernando Donk

Feghouli Belhanda Garry

Eren

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belhanda yerine selcuk u isteyen birtek ben miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

ınsallah stadını yıkılır denize gömülür batarsınız

Alıntıları Göster
    Stad onların değil Gençlik ve Spor Bakanlığı'mızın. Devlet malı yani yıkılmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Belhanda yerine selcuk u isteyen birtek ben miyim ?
    Dk 70 ten sonra vakit geçirmek için dediğin olabilir :)
  • Ben Fatih hocadan büyük sürpriz bekliyorum.Eren zaten deplasmanda büyük kayıp değil.Emre ve Ndiaye eksik gözüyle bakıyorum ben.Sağ kanatta Linnes-Mariano önlü arkalı bile deneyebilir hoca.
  • Hoca kadroda kurgu aramayacaktır. Eren santrfor oynar. Kenar bekler ve stoperler belli. Kadrodan daha önemlisi Porto'nun ne oynayacağı. Geçen sene BJK'ya karşı oynadıkları gibi akın akın gelmeye kalkarsa cezalandırırız. Tek sıkıntı N'diaye. Tam onun maçı olacaktı. Kontrollü oynarlarsa işimiz zor ama sanmıyorum. İnşallah geçen sene olduğu gibi şuursuzca saldırırlar.
  • Nasılsa yenileceğiz. Bari Ozan, Yunus, Recep gibi gençler oynasın ki tecrübe kazansınlar.

Nando

Martin Ozan Serdar Yuto

Fernando Ryan

Recep Yunus

Garry
  • --------------Muslera
    --Mariano Maicon Donk Nagatomo
    -------------Fernando
    Onyekuru Feghouli Belhanda Rodrigues
    ----------------Sinan
  • Porto Maçı 11 'i Nasıl Olmalı ?

Bu kadronun doğru planla deplasmanda iş yapabileceğine inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 2 Ekim 2018; 1:7:29 >
  • Porto maçı ilk 11 böyle olmalı

Porto Maçı 11 'i Nasıl Olmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustempasa -- 1 Ekim 2018; 18:11:11 >
  • Henry Eren

Fernando selçuk donk

Nagatomo Mariano

Serdar Maicon Ozan

Muslera

Benim 11 im şöyle

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.