Şimdi Ara

PORTAL ve FORUM KURMA > Resimli Anlatım...Artık Sizde Forum Kurabileceksiniz (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
8
Favori
159.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel paylaşım...
  • Güzel anlatım gerçekten
  • bu güzel, değerli çalışmalarınıza ve paylaşımlarınıza teşekkür ederim. büyük bir çalışma. tekrar tekrar incelemem gerekiyor... ne mutlu insanlara faydalanabilecekleri hizmetler verenlere...
  • Peki arkadaşlar kaliteli bir forum kurmak için ne kadar para gerekli?
  • beyler acaba bu site joomlamı yorumlarınızı bekliyorum eger joomlaysa bu sitenin temasını nerden bulabilirim :)

http://www.full-download.net
  • joomla değil DataLife Engine yani dle portal google da dle die aratıp detaylı bilgi edinebilirsin. kurulum la ilgili hata vs alan çözüm bulamayan arkadaşların hatasını pm atması yeterli elimden geldiğince çözümde ücretsiz yardımcı olurum
  • Anlatım güzel olmuş teşekürler hocam. Bu arada vBulletin ile kurmak bize kaça patlar?
  • PhPbb kurulumuda var listede ama anlatılmamış veya ben mi göremiyorum?
  • yararli paylaşım eyv
  • çok sagolun vermiş oldugunuz bilgiler için meraklıyım bu işlere tam olarak beceremiyorum ama yavaş yavaş sizin gibi arkadaşların paylaşımlarından bişeyler ögreniyoruz tekrar sagolun
  • Benim sormak birkaç soru var.Plesk elde etmek için bir hosting şirketinden domain+hosting mi almamız gerekir.Böyle yaptık diyelim parayı verdik yani.Adamlar bize ne verecek.Ayrıca ben vBulletin forum sitesi kurmak istiyorum.Adımlara baktım.vBulletin'in ilk adımında direk zipli dosyadan başlanmış.O zipli dosya nereden çıktı.Şu vBulletin forum kurma işini ayrıntılı anlatabilecek var mı ?
  • Süper anlatım olmuş eline sağlık.
  • saol kurmamda yardımcı oldun tşkürler
  • konu açacaktım şu an açamadım, cevaplarsanız sevinirim;

Merhaba wordpress tabanlı bir sitem var ve size iki sorum var;

1) Duyurular gibi bir konu/yazı açıp en üstte görünmesini istiyorum sürekli. Bu futbol sitesi için puan sıralaması gibi birşey olacak. Sürekli en üstte olması, diğer yeni yazılarında onun altına gelmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?

2) Wordpress'e tema atarken 'public_htlm/wp-content/themes/gangsky/gansky...' diye atmıştım. Site biraz yavaş. Sebebi 'public_htlm/wp-content/themes/gangsky...' diye atmamam olabilir mi?

Teşekkür ederim.

Edit: Son olarak ben yönetici bölmesinde gezerken (eklentiler vs. dolaşırken) sunucu bulunamadı deyip boş sayfa çıkıyor. Aksi gibi siteyewww...com diye girince de girmiyor. Fakat takribi 5 dk sonra yine her şey düzeliyor. Sonra yine aynısı... Bu 2.sorumda bahsettiğim olaydan dolayı mıdır? Nedir çözemedim :S

• elinize sağlık teşekkürler
  • bu ne kadar eski bir anlatım
  • ÇOK GÜZEL anlatmışsın teşekkürler.
  • Direct admin kulla bi anlatım yokmu yaa?nıcıları için
  • Arkadaşım anlatımın süper tebrik ederim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.