Çavuş
21 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 28 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Merhabalar,

Yaklaşık 3-4 ay önce Acer marka laptop bilgisayar satın aldım. Özellikleri de fiyat performans olarak çok ilgimi çekti ve aldım. İlk aldığım dönemde GTA 5 oynarken, grafik ayarlarını hiç değiştirmememe rağmen akıcı bir şekilde oynayabiliyordum. Can You Run İt üzerinden de bilgisayarımın önerilen ayarlarda GTA 5'i desteklediğini test etmiştim. Ancak son 1- 1.5 ayda yalnızca GTA 5 oynarken sürekli kasma sorunu yaşıyorum. Oyun her an takılıyor, donuyor ve ayarları düşürsem bile gözle görülür bi etki olmuyor. Sıcaklıktan olabileceğini düşünmüştüm ancak ölçtüğümde aktif bi şekilde oynarken sıcaklığın %60'ları çok geçmediğini gördüm hem GPU hem CPU tarafında.

Bilgisayarımın teknik özelliklerini aşağıda sizlere yazıyorum. GTA 5'i Epic Games üzerinden oynuyorum, orijinal oyun. Buna benzer sorun yaşamış ve çözmüş bir arkadaş bana yardımcı olabilirse çok sevinirim. Kendim bilgim dahilinde denediğim yöntemler işe yaramadı. Ekran kartının uygulaması üzerinden de, güç seçeneklerinden de her koşulda harici kartımı kullanmasını da ayarladım. Tüm sürücülerimi son sürüme güncelledim. Diğer oynadığım oyunlarda sorun yaşamıyorken GTA 5'i asla oynayamıyorum. Bir türlü çözüm bulamadım.

Umarım bilen bir arkadaş bu sorunuma çare söyler. :)

Sistem Özellikleri:

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX350 2GB

İşlemci Modeli: Intel i5-1135G7 11. Nesil 2.40 GHz

Bellek: 8 GB

Harici Disk: 512 GB M2 SSD

Selam dostlar,

Youtube'a içerik üretiyorum bir şirkette ancak şu an kullandığımız sistemde, videoyu çekerken sesi dinleyemiyorum ve onca saatlik çekimden sonra sorun varsa seste mecburen tekrar çekmek zorunda kalıyoruz. Çekim sırasında mikrofona gelen sesi dinleyebileceğim bir kamera arıyorum ancak pek bir sonuca varamadım. Mikrofon olarak da Rode'un Wireless Go cihazını almayı düşünüyorum, bu mikrofonla birlikte kullanabileceğim, kulaklık girişi olan kaliteli bir kamera öneriniz varsa çok mutlu olurum.

İlginize şimdiden teşekkürler.

Selamlar arkadaşlar.

* Meraklı, heyecanlı, hızlı, dikkatli, dinamik ve sistemli çalışabilecek,
* İşi gücü yalnızca Instagram olan,
* Instagram reklam model ve dinamiklerine çok iyi hakim,
* Global ve ülke bazında trendleri takip eden,
* Birden fazla sektörde bulunan hesaplarımızı gözü kapalı yönetebilecek,
* Etkileyici içerikler hazırlayıp, yeni fikirler üretebilen,
* İlgili programları aktif kullanabilen,
* Ekip çalışmasını seven, pozitif, güler yüzlü ve iletişimi kuvvetli,
* Ofis içi tam zamanlı çalışabilecek,
* Instagram organik takipçi ve beğenileri yükseltebilecek,
çalışma arkadaşları aramaktayız.

Şirketimiz İstanbul/Nişantaşı'nda bulunuyor. Eğer yukarıdaki kriterlere uyuyorum diyorsanız özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

İlgi gösteren herkese şimdiden teşekkürler.
Selamlar,

Ben iphone ve LG telefonlarda kullanabileceğim, efsane sonuç beklemediğim ancak sesi temiz bir şekilde dış sesleri çok almadan iletebilecek bir yaka mikrofonu arıyorum. Teknik bilgim pek olmadığı için araştırmalarım genelde fos çıktı. Bilgisi olan arkadaşlar fiyat/performans bir mikrofon önerirlerse çok sevinirim. 2 tane alacağım için pek yüksek bütçem yok, toplam 100 tl iki taneye verebilirim.

Teşekkürler şimdiden.
Selamlar,

Az önce superonline müşteri hizmetleriyle görüştüm. 10 dairelik bir aparmanda 6 dairenin "fiber internet hizmeti istiyorum" şeklinde dilekçe yazarak başvurması halinde altyapı kurulur şeklinde bilgi aldım. Bu 6 dairenin de zorunlu olarak fiber hizmeti alması şart değilmiş. Yalnızca hizmet istediklerine dair başvuru yapılması yeterliymiş. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba? Doğru mudur, doğruysa ne kadarlık bir süreç gelişiyor vs.

Şimdiden teşekkürler.

Oyun dünyasının kalbinden en güncel haberler, iş ilanları ve oyun dünyası girişimleri ile ilgili güncel blog. Eğer oyun firmalarıyla ilgili veya oyun dünyasıyla ilgili başka hiçbir yerde bulamayacağınız haberleri okumak, oyun dünyasından en güncel iş ilanlarını incelemek ve sektörün liderleriyle ilgili röportajları okumak istiyorsanız sizi de sitemizi ziyarete çağırıyoruz.

http://gamerazzi.net

Oyun dünyasının kalbinden en güncel haberler, iş ilanları ve oyun dünyası girişimleri ile ilgili güncel blog. Eğer oyun firmalarıyla ilgili veya oyun dünyasıyla ilgili başka hiçbir yerde bulamayacağınız haberleri okumak, oyun dünyasından en güncel iş ilanlarını incelemek ve sektörün liderleriyle ilgili röportajları okumak istiyorsanız sizi de sitemizi ziyarete çağırıyoruz.

Gamerazzi - Oyun Sektörü Haberleri, İş İlanları ve Girişimler

www.gamerazzi.net
Herkese Merhabalar!

Sitesinde tanıtım yazımızı yayınlamak isteyen site sahipleri p.m. ile bilgi alabilirler. Sitenizin herhangi bir bölümünde, belirlediğimiz yazıyı yayınlayacak kişiler arıyoruz.

Farklı IP'lerde olan birden fazla siteler de olabilir.

Ücret 10-15 TL arasıdır. Sitenizin kalitesine ve içeriğine göre fiyat yükseltilebilir. Kaliteli siteler için fiyat konuşabiliriz.

Konu altına veya P.m. ile mesajlarınızı bekliyoruz.
Selamlar,

Win7 pc'mi Win8'e upgrade ettim. Bir süre sonra masaüstünde vs. olan görsellerin ufak önizlemeleri kayboldu. Windows'un default önizleme görseli duruyor hepsinde. Resimlerin orjinal ufak önizlemeleri görünmüyor. Bunun nedeni ne olabilir?
Hakkında
Meslek: Bilişim
Forum İmzası:
Bu İmzaya Erişim DonanımHaber Tarafından Engellenmiştir.
Forum İkinci El İmzası:
There is Always an Option !
Hakkımda:
İmkansızı Kanıtlayan Birini Tanıyor musunuz ?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 130
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 6.165 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.