Şimdi Ara

Portal 2 Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
20.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Puzzle oyunlarında çok iyi anlarım oyun bence çok çok güzel bir oyun ben oyunu eleştirmiyorunm ama hangi grafiğe puan verildi anlamadım düz kaplamalardan başka ne var ben bişe görmüyorum Crysis 2 çıktığını biliyorum 9.6 vermiş araların da sadece 0.6 puanmı fark var gülerim BF3 9.6 10 bu hesaba göre en az 15 20 olmalı :) tabi yok böyle birşey kısaca bence oyun grafik ve ses konusunda 9 puan alması imkansız kendi türü için kendi klasmanı için seside görafikte iyi ama diğer oyunlarla kıyaslandığından grafik bile yok bence oyunda
    Eylemsiz Antisosyal
  • grafik grafik mahvettiler oyunları ama hala grafik diyenler var. bırakın yahu mis gibi oyu yapmış adamlar, crysis'lere de call of duty'lere de 10 basar, açın oynayın işte güzelce.

• pardon ama başlık milletin dalga geçtiği ergen tiplerle dolmuş
    başyapıt olarak gösterilen, tüm platformlarda en az 95 ortalama yakalayan oyuna bok atan call of duty ergenleri lafım size.
    çatışma yok bu arada.oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reppu -- 6 Mayıs 2011; 19:30:11 >

grafik grafik mahvettiler oyunları ama hala grafik diyenler var. bırakın yahu mis gibi oyu yapmış adamlar, crysis'lere de call of duty'lere de 10 basar, açın oynayın işte güzelce.

Ben de aynı konuda muzdaribim Türkiyede oyun kültürünü geliştirmeliyiz artık.
  • Dünkü adamlara bak ya daha düne kadar potar oyunundan haberdar olmayanlar puzzle oyunlarını oynamayan tipler kalmış türkiyenin oyun kültürerinin değişmesi lazm diyor komedi valla bakın yawru ceylanlarım ben oyuna birşey demiyor kuzucuklar puanlaması birçok yerde yüksek ama oyun güzel olduğu için alıyor süper oyun oyunu oynamış bitirmiş biri olarak diyorum ben sadece grafikten verilen puanın aşırı derecede yüksek olduğunu söylüyorum oyunda süper grafik olsun efectler olsun demiyorunm istemiyorumda bu oyunda öyle şeyler beklenmez güzel şık bir oyun sadece o puan diğer grafik olarak süper oyunlara yapılan çok büyük bir haksızlık diyorum anlayamadınız şunu gittiniz geçmiş bide laf diyorsunuz en büyüğünüz belkide 85lidir içinizde edebinizle yorumunuzu yapın kimselere sataşmadan.
  • İşte Türkiye'deki yaygın oyuncu çeşidi bu yada konsol oyuncusu sayısı mı demeliydim.Yazdığı mesaja bak '' çatışma yok mu ? '' Sonrada oyun kültürünüz yok, crysis,gow ve cod dışında birşey bilmiyonuz diyince vay şöyle vay böyle 15 saat laf anlatırsınız.

Orijinalden alıntı: pandoras

Dünkü adamlara bak ya daha düne kadar potar oyunundan haberdar olmayanlar puzzle oyunlarını oynamayan tipler kalmış türkiyenin oyun kültürerinin değişmesi lazm diyor komedi valla bakın yawru ceylanlarım ben oyuna birşey demiyor kuzucuklar puanlaması birçok yerde yüksek ama oyun güzel olduğu için alıyor süper oyun oyunu oynamış bitirmiş biri olarak diyorum ben sadece grafikten verilen puanın aşırı derecede yüksek olduğunu söylüyorum oyunda süper grafik olsun efectler olsun demiyorunm istemiyorumda bu oyunda öyle şeyler beklenmez güzel şık bir oyun sadece o puan diğer grafik olarak süper oyunlara yapılan çok büyük bir haksızlık diyorum anlayamadınız şunu gittiniz geçmiş bide laf diyorsunuz en büyüğünüz belkide 85lidir içinizde edebinizle yorumunuzu yapın kimselere sataşmadan.

bf3 e bir şey demem ama crysis 2 nin neresi güzel? 7 vermem o oyunun grafiğine full blur basmışlar parlıyor hayvan gibi. grafik demek görsellik demek değildir fizik + optimizasyon demektir bf3 grafiği 9.5 puansa bu oyunun 9.4 dür git göz doktoruna source dan kral oyun motorumu var piyasada ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19G05S -- 6 Mayıs 2011; 19:49:25 >

• cook eğlenceli bişeye benziyo :)

Orijinalden alıntı: Haien

pardon ama başlık milletin dalga geçtiği ergen tiplerle dolmuş
    başyapıt olarak gösterilen, tüm platformlarda en az 95 ortalama yakalayan oyuna bok atan call of duty ergenleri lafım size.
    çatışma yok bu arada.oldu mu?

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • bu oyundan grafik bekleyenler helal olsun süper grafikleri var oyunun daha ne istiyorsunuz ki ? eşi benzeri olmayan harika bir oyun

Steam ID:Wessasione
  • Oynadığım en iyi 10 oyundan biri Counter Strikenin yapımcılarından böle bi oyun beklenirdi :D

Steam ID:Wessasione
  • ee sonuna espirili bi şey yokmu. Hayal kırıklığına uğradım dağrusu :(
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Hemen izliyorum.

Orijinalden alıntı: pandoras

Yuhhh okadar puanı vermek mi? Çok büyük haksızlık diğer oyunlara, Grafik 9 imkanı yok ses 9.4 imkanı yok geveze bir robot konusuyor konusuyor konusyor kafa şişiriyor sadece oynanabilirlik olabilir oyun çok iyi bir oyun fakat grafik ve ses çok abartılı olmuş pua bakımından. bu oyunun grafiğine 9 veriyorsan çıkacak olan BF3'e yada Crasis2 e kaç puan veriyorsun yada vereceksin nasıl bir kıyaslama anlamış değilim. Oyun süper bir oyun ama bu puanlama hiç olmamış.

Sorsan hardcore oyuncudur bu arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geralt the Witcher -- 7 Mayıs 2011; 3:28:22 >
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.