Şimdi Ara

Portakal ciklet yumurtlama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam sen her başlık altında içini dökmeye çalışıyorsun :) Bu konular ayrı bir başlık altında tartışılır.Şuan arkadaşın bir derdi var ona yardımcı olalım.Senin yaptığın şey trafik kazası yapmış bir adama gidip " ya böyle arabamı kullanılır ne biçim insansınız siz frenleri kontrol ettirseneze " der gibi birşey.Adam yapmış zaten kazayı hadi yardım edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xen_44

Hocam sen her başlık altında içini dökmeye çalışıyorsun :) Bu konular ayrı bir başlık altında tartışılır.Şuan arkadaşın bir derdi var ona yardımcı olalım.Senin yaptığın şey trafik kazası yapmış bir adama gidip " ya böyle arabamı kullanılır ne biçim insansınız siz frenleri kontrol ettirseneze " der gibi birşey.Adam yapmış zaten kazayı hadi yardım edelim.

Helal hocam. Demek istediklerimi aynen kaydetmişsin. Zaten yavruları vericeğimi belirtmiştim yukarıda. Şimdi sorun ne yapacağımı bilmemem. Ayrı 40 litrelik bir akvaryumum var. İç filtreden kendim dış filtre yapmıştım. Balığı oraya almalımıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balığın su şartlarıyla oynamayın.İlk yavruları olduğu için bırakmanız gerektiğini düşünüyorsanız bırakın.Yok diyorsanız 1 hafta sonra kuluçka makinesine balığı kusturun ve balıklar çıkıncada 40 litrelik akvaryuma ayırın.Fakat balıklar içinde yavrular içinde daha büyük akvaryum alırsanız ileride sizin için de canlılarınız içinde iyi olur.Son olarakda tek tür üzerine yoğunlaşırsanız daha iyi olur böylece 1e 3d 1e 4d şeklinde güzel bir koloni kurabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xen_44

Balığın su şartlarıyla oynamayın.İlk yavruları olduğu için bırakmanız gerektiğini düşünüyorsanız bırakın.Yok diyorsanız 1 hafta sonra kuluçka makinesine balığı kusturun ve balıklar çıkıncada 40 litrelik akvaryuma ayırın.Fakat balıklar içinde yavrular içinde daha büyük akvaryum alırsanız ileride sizin için de canlılarınız içinde iyi olur.Son olarakda tek tür üzerine yoğunlaşırsanız daha iyi olur böylece 1e 3d 1e 4d şeklinde güzel bir koloni kurabilirsiniz.

Anladım hocam. Dediklerinizi dikkate alıcam ve en yakın zamanda yeni akvaryum bakıca . Şuan kullandığımı da yavru tankı yapabilirim. Teşekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.