Bu aralar internet bağlatmak için uğraşıyorum, hız sorgulayınca port gözüküyor 54 Mbps hız desteklediği yazıyor,ama internet başvurusu yapınca il telekom müdürlüğü port yok deyip interneti bağlatmıyor, bu durumda ne yapabilirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebron0238 -- 21 Kasım 2020; 23:40:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Port var yine de internet bağlatmıyorlar

-
-
İlgili port arızalı olabilir.
tuketici.btk.gov.tr adresinden talep oluşturunuz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Port tanımlama sitelerindeki veriler bazen çok eski olabiliyor. Örneğin bizim eski eve 6 ay önce altyapı geldi ama sistemde hala 9mbit adsl yazıyor.
-
aynı durum bendede var. birkaç kez müdürlüğe gittim onlarca defa telekomda ve btk da şikayetler oluşturdum ama sonuç alamadım. müşteri temsilcisiyle geçiş yapılıyor hiç sıkıntı yok 1 gün olmadan geçiş yapılamadı diye mesaj geliyor.
-
Ben en son telekom il müdürlüğüne gittim bana saha dolabına ait kutuda boş yer yok dedi,bence yalan söylüyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lebron0238Ben en son telekom il müdürlüğüne gittim bana saha dolabına ait kutuda boş yer yok dedi,bence yalan söylüyordu
ordakiler masa başından ekrana bakıp konuşuyor çözüm üretebileceklerini düşünmüyorum. aylardır port beklemekten sıkıldım aldım 150gb lık superbox sıkıntım kalmadı. adsl de yedekte duracak kota olurda biterse yedek. superboxta hız 300 leri bulabiliyor pahalı ama benim için ideal.
Benzer içerikler
- dsl ışığı yanıp sönüyor
- türk telekom dilekçe
- internet sürekli gelip gidiyor
- fiber altyapı başvurusu
- türk telekom kullanıcı adı şifre
- türk telekom emekli tarifeleri faturalı
- ping düşürme
- telefonum arama yapmıyor ağda kayıtlı değil diyor neden
- zyxel modem kurulumu
- türk telekom internet çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X