Şimdi Ara

PORT FORWARDİNG NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,konudada belirttiğim gibi benim port forwarding ile ilgili yani port açmayla ilgili bilgiye ihtiyacım var.nasıl yapılır,bunun mantığı nedir,neden yapılır gibi sorulara cevap bulabilecek kaynak veya dökümana ihtiyacım var,bu konuda yarcımcı olursanız sevinirim.bende sizinle birlikte bilgilerimi paylaşmaktan mutluluk duyarım.şimdiden hepinize teşekkürler.iyi calışmalar diliyorum.

• forumda arama yaparsan çoğu modemde nasıl port açılacağı anlatılmış.
  • BEN MODEMLERDE NASIL ACILACAGINI BİLİYORUM FAKAT BUNUN MANTIGINI ÖRENMEK İSTİYORUM YANİ NEDEN ACARIZ FALAN DİYE Bİ KONU NİTEKİGİNDE ANLATIMI VARMIDIR ACABA..FİKRİN İÇİN SAOL
  • selam...Mesela ben azureus ile dosya indiriyorum..Azureusun kullandığı bir port vardır mesela atıyorum 1234456 gibi bir port bunu modemden açıyorsunki download sorunu olmasın..Bildiğim kadarıyla mantık bu....
  •  PORT FORWARDİNG NEDİR?

MS-Dos'a

"ipconfig" yazak ip'ni öğrenirsin ve ip girmen gereken yere de girersin...

genel olarak "başlangıç, bitiş ve özel port" yazan yerlere aynı no'yu girersin açmak için portlarını....

sonra ayarları girdikten sonra kaydedip modemini resetle; aslında evet çok konu anlatımı var ama...
  • soruyu soramadın arkadaşım

FTP 21 portu ile çalışır, FTP protkolünün çalışması için UDP ve TCP'nin ikisinden de aynı 21 portunu kendi ip'ne yönlendirmen gerekir.

PC'ne port açtın, şimdi bir de bişeyler yapmak istersin. o zaman ek olarak bi de modemini ping'e açman gerekicek, onu da

"Firewall" ayarları altından "Service filtering" bölümünden Allow ping[ping'i kabul et] demen gerekiyor..

[ sen sorunu daha güzel derle bi daha sor ]
  • ingilizcen varsa burada işine yarar açıklamalar bulabilirsinwww.portforward.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nedir Bu NAT UPnP ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.