Şimdi Ara

Port Bagajda Bebek Arabası Taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arabada devamlı bebek arabamızı taşımak zorundayız (nedenin sormayıni uzun mesele). Aracım Focus1 HB. Bebek arabası (baston tip değil) bagaja sığıyor ama başka eşyaya yer kalmıyor. Market alışverişi bile yapınca poşetleri bagaja koymakta zorlanıyoruz.

Çözüm olarak port bagaj almaya karar verdim. Bebek arabası devamlı orda duracak, bagaj boşalmış olacak. Bebek arabasını kullancağımız zaman da ordan çıkarıp kullanacağız. Planım bu.

Sorum ise şu: Bebek arabası çukurlara girince, fren yapınca falan port bagajın içinde ses yapar mı, rahatsız eder mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Port bagaj alirken icerisinden sabitleme kusaklari cikiyor. Koydugunuz esyayi guvenlik acisindan zaten sabitlemeniz gerekli. Hic bir sorun yasamazsiniz merak etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence baston tıp alın. Her ihtiyaç olduğunda oradan almak,yerine koymak zulüm olur. Bizimki hep bagajda durur ve oradan alıp geri koymak bile bazen zul geliyor bana. Evet usengecim.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Bence baston tıp alın. Her ihtiyaç olduğunda oradan almak,yerine koymak zulüm olur. Bizimki hep bagajda durur ve oradan alıp geri koymak bile bazen zul geliyor bana. Evet usengecim.

Baston tipi bebek arabası da var ama onu şu an 5.5 aylık olan bebeğimizde kullanamıyoruz maalesef çünkü bastonlarda yüzü anneye dönük olacak şekilde yatma pozisyonu olmuyor. Yatırıp, güneş tentesini de kaldırıp yüzünü görmemiz gerekiyor. Baston olanını 2.5 yaşındaki büyük olanda kullanıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Agorian

Port bagaj alirken icerisinden sabitleme kusaklari cikiyor. Koydugunuz esyayi guvenlik acisindan zaten sabitlemeniz gerekli. Hic bir sorun yasamazsiniz merak etmeyin

Bütün port bagajlarda var mıdır bu sabitleme kuşakları ?

Ben şu iki modele bakıyorum, özellikleri arasında sabitleme kuşaklarının varlığından bahsedilmiyor.

Başka sitelerde bu ürünlerin gösellerine de baktım. Kapağı açık şekilde fotolar var ama sabitleme kuşakları hiç görmedim, o yüzden sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 12 Mart 2018; 15:59:18 >

• Bebek arabası katlandığında içine sığacak mı ölçülerini buna göre kontrol edin, sabitlemek kolay. Hiç yoksa kancalı sabitleme lastiklerinden alır bağlarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Port bagaj alirken icerisinden sabitleme kusaklari cikiyor. Koydugunuz esyayi guvenlik acisindan zaten sabitlemeniz gerekli. Hic bir sorun yasamazsiniz merak etmeyin

Ben şu iki modele bakıyorum, özellikleri arasında sabitleme kuşaklarının varlığından bahsedilmiyor.

Başka sitelerde bu ürünlerin gösellerine de baktım. Kapağı açık şekilde fotolar var ama sabitleme kuşakları hiç görmedim, o yüzden sordum.

Ben simdiye kadar 3 tane portbagaj aldim. Ucunde de bahsettigim sabitleme kusagi cikmisti. İki tane thule almistim almanyadan. En son yaklasik 3 yil once bursa bauhausdan neumann marka aldim

Su urunun aynisi onunda icerisinden cikmisti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Bebek arabası katlandığında içine sığacak mı ölçülerini buna göre kontrol edin, sabitlemek kolay. Hiç yoksa kancalı sabitleme lastiklerinden alır bağlarsınız.

Ölçüleri kontrol ettim. Bebek arabası iki parçaya ayrılıp bagaja konuyor. Port bagajın ölçülerine göre bu iki parça port bagajın içine rahatlıkla sığabilecek gibi görünüyor.

Söylediğiniz mantıklı. Sabitleme kuşakları çıkmazsa bile esnak bagdajlardan alır bir şekilde hallederim.

• quote:

quote:

quote:

https://www.hepsiburada.com/portbag-port-bagaj-arac-ustu-kapali-bagaj-350-lt-kilitli-bombeli-model-pm-otrota1746
    https://urun.n11.com/portbagaj/arac-ustu-bagaj-tasiyici-tabut-siyah-330lt-perflex-eco-P168228730

Ben simdiye kadar 3 tane portbagaj aldim. Ucunde de bahsettigim sabitleme kusagi cikmisti. İki tane thule almistim almanyadan. En son yaklasik 3 yil once bursa bauhausdan neumann marka aldim

https://www.aestuning.com.tr/JEEP-GRAND-CHEROKEE-PORT-BAGAJ-NEUMANN-130-SIYAH-300-LITRE-ARACA-OZEL-BAGLANTI-SISTEMI-HARICTIR-,PR-16205.html

Hocam Thule bu port bagaj işinde en kalite firma ama fiyatları çok yüksek. 2000TL'den aşağı ürünü pek yok gibi.

Neuman Bauhaus'larda satılıyormuş, kuşakları da var yazıyor. Ona bir bakacağım.

Teşekkürler cevaplar için arkadaşlar .

• quote:

quote:

quote:

quote:

https://www.hepsiburada.com/portbag-port-bagaj-arac-ustu-kapali-bagaj-350-lt-kilitli-bombeli-model-pm-otrota1746
    https://urun.n11.com/portbagaj/arac-ustu-bagaj-tasiyici-tabut-siyah-330lt-perflex-eco-P168228730

https://www.aestuning.com.tr/JEEP-GRAND-CHEROKEE-PORT-BAGAJ-NEUMANN-130-SIYAH-300-LITRE-ARACA-OZEL-BAGLANTI-SISTEMI-HARICTIR-,PR-16205.html

Hocam Thule bu port bagaj işinde en kalite firma ama fiyatları çok yüksek. 2000TL'den aşağı ürünü pek yok gibi.

Neuman Bauhaus'larda satılıyormuş, kuşakları da var yazıyor. Ona bir bakacağım.

Teşekkürler cevaplar için arkadaşlar .

Neumann cidden guzel bagaj. Fiyat performans acisindan degerlendirilirse bence piyasanin en iyisi.

Ucuz yerli uretim bagajlarda var aksesuarcilarda onlara sakin bulasmayin. 70-80 km hizlarda bile parcalanip trafigi tehlikeye atarsiniz.

Neumann kataloguna gore 130 km kadar izin veriyor. Ben +160 km hizlarda bos otoban suruslerinde ( arkamdan gelen arac olmadigi zamanlar) uzun sureli kullandim en ufak bir sorun yasamadim. Tavsiye ederim

• Yalnız dikkat ettiniz mi bilmiyorum bu port bagajlar çıtalara sabitleniyor ve fiyata dahil değil, aracınızda bagaj çıtası yoksa ekstra satın almanız gerekebilir.

• Evet biliyorum, çıta da alacağım
  • Çözüm port bagaj değil bence kullanımı çok zahmetli olur. Ayrıca bebek arabasını içeride sabitlemezseniz tangur tungur gidersiniz.

Eski aracım Getz di takdir edersiniz ki Focusa oranla bagajı çok küçüktür. Benim çözümüm Dörde katlanıp minimum yer kaplayan Baby2go 8809 Proton almak oldu. Bastonlar gibi değil her iki yöne döner yatar kalkar çok kullanışlı. Ve katlanınca baston kadar bile yer kaplanıyor. Benim bagajda baston bile sorun oluyordu çünkü çok uzun kalıyordu. Fakat Baby2go proton dörde katlandığı için mümkün olabilecek en az yeri kaplar. YouTube da videoları vardı bir inceleyin bence. Getz de bebek arabası bir büyük boy çekçekli valiz iki küçük kumaş valiz ve bir sırt çantası sığıyordu bagaja. Hemde pandizotun altında kalacak şekilde.

Çözüm net Baby2go 8809 Proton

Bebeğnizde rahat eder.

• xiamen kullanıcısına yanıt
    reklamları izlediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomBringer

reklamları izlediniz

Yıllarca kullanıp memnun olduğum bir ürünü tavsiye ettim sadece. Oğlan büyüyünce bebek arabasını başkasına verdim onlarda memnun halen kullanıyorlar. Çocuk sahibi olup fellik fellik bebek arabası arayınca ister istemez memnun olduğum ürünü tavsiye ettim o kadar.

• basit bir cırt da senin işini görür.
  • xiamen kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünün tam ismini birkaç sefer kullanman tam TV reklamı havası yaratmış Ben de okurken kafamda canlandırdım komik oldu bayağı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Çözüm port bagaj değil bence kullanımı çok zahmetli olur. Ayrıca bebek arabasını içeride sabitlemezseniz tangur tungur gidersiniz.

Eski aracım Getz di takdir edersiniz ki Focusa oranla bagajı çok küçüktür. Benim çözümüm Dörde katlanıp minimum yer kaplayan Baby2go 8809 Proton almak oldu. Bastonlar gibi değil her iki yöne döner yatar kalkar çok kullanışlı. Ve katlanınca baston kadar bile yer kaplanıyor. Benim bagajda baston bile sorun oluyordu çünkü çok uzun kalıyordu. Fakat Baby2go proton dörde katlandığı için mümkün olabilecek en az yeri kaplar. YouTube da videoları vardı bir inceleyin bence. Getz de bebek arabası bir büyük boy çekçekli valiz iki küçük kumaş valiz ve bir sırt çantası sığıyordu bagaja. Hemde pandizotun altında kalacak şekilde.

Çözüm net Baby2go 8809 Proton

Bebeğnizde rahat eder.

Hocam ilk çocuk olduğunda hevesimizden biraz hacim kaplayan ama büyük tekerli, konforlu bir bebek arabası almıştık. Şu an ilk çocuk büyüdü, 2.5 yaşına geldi ve ona baston tipi yer kaplamayan bebek arabası aldık. Şu an 6 aylık olan ikinci çocukta da ilk aldığımız o büyük bebek arabasını kullanıyoruz. Yani bebek arabaları zaten çoktan alındı.

Port bagaj sadece bebek arabası için olmayacak. Tatile veya bir yerlere gidecek olsak Focus1 HB'nin bagajı yetmeyecek. Port bagaja bebek arabası taşıma dışında da ihtiyacımız var.

• Bizde aynı sıkıntıdan muzdariptik. İlk çocuk ve ilk heyecan, gittik kocaman full fonksiyonlu bebek arabası aldık. O zaman aracım poloydu ve sizinle aynı şeyleri yaşadık. Sonra aracım Leon oldu kısmen de olsa rahatladım zannettim. Bu seferde bagajın yarısından fazla iptal oldu. Son çare komple aldığımın yarı fiyatına sattım ve kullanışlı bir baston bebek arabası aldım. Ölçüleri 100 cm x 20 cm inanılmaz rahatladım. Şiddetle tavsiye ederim.
  • Bizim araba mamas papas armadillo xt. Bebek koltuğunun önüne, yere sığıyor. Ön koltuğu biraz öne çekip iki koltuğun arasına sıkıştırıyorum uzun yola çıkacaksak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.