Şimdi Ara

Port Artırıcı Ve Wireless

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pcme ve ps4 ethernet kablosu çekicektim 1 tane çektim ve port switch lere baktım tam anlamıyorum bu port switch iyimidir ?

http://www.vatanbilgisayar.com/es-105-10_100-5-port-switch.html#ozellikler hız olarak iyimi problem yaşarmıyım acaba ? 8 mb internet var ama yükseltirsek sıkıntı çıkarmı ?

bide ethernet kablosundan wireless sağlaya bilirmiyiz tablet + telefon kulllanımı için modem çok uzak kalıyor ve modemin olduğu yerdede pc + telefon var o yüzden böyle bir yönteme baş vurdum bilgisi olan varmı ?

• BreathinGg kullanıcısına yanıt
    switch işini görür. 100mbps hıza kadar verir. ama switch alasıya 4 portlu bi accesspoint al. gelen kabloyu accespointe tak. kalan 3 porttan kablolu alırsın yani switch gibi çoklamış olursun. aynı anda da wifi yayar. iki sorunu tek cihazla çözersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: i'm insane

switch işini görür. 100mbps hıza kadar verir. ama switch alasıya 4 portlu bi accesspoint al. gelen kabloyu accespointe tak. kalan 3 porttan kablolu alırsın yani switch gibi çoklamış olursun. aynı anda da wifi yayar. iki sorunu tek cihazla çözersin

Hocam bu acces point olayına biraz baktım şayet aklımda bazı sorular var.

Bu acces point pcye gelen ethernet kablosunu takıp tek portlara ve wireless emi bölüyor ?

Bide ben bunu odada 1 bilgisayar 1ps4 1 de tabletde kullanıcam 2 tanesi açık oldumu nette çok delay yaparmı ?

8 mbt superonline internet var şuanda bir sıkıntı olmuyoda bu acces point de böyle sorun çıkarırmı ?

acces point i tam bir modem olarak kullana biliyormuyuz ana hattan gelen jag ı onada taka biliyormuyuz ?

bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreathinGg -- 22 Eylül 2014; 16:34:22 >

cevabımda söylediğim gibi. pc ye gelen yada ps ye gelen diye bir ayrım yok. modemden gelen kabloyu takman yeterli. 4 portluysa diğer portlardan cıkıs alırsın. coklamıs olursun. wifi de yayın yapcak. yani kabloyu hem kablosuz yayına çevirir hemde çoklar. istediğin şeyi bağlarsın. kablolu kablosuz. sonuç olarak modemden gelen interneti kablolu ve kablosuz dağıtır. internette bi sıkıntı olmaz. access point sadece bir köprü görevi görcek. seni modeme bağlayan bir köprü.
    accesspointi modem olarak kullanamazsın çünkü üzerinde dsl(telefon hat) girişi yoktur.
    fakat airties in modemlerinde accesspoint modu mevcut. sadece 5341 de yok.
    yani airties 5342 veya daha üst serilerinden herhangi bir modem alırsan access point olarakta kullanırsın.
    yarın öbürgün komşun taşınır sen taşınırsın bişey olur kendi evine internet bağlatırsan modem olarakta kullanabileceğin bir cihaz almış olursun.
    5342 den üst modellerde access pointin dışında router modu da mevcut. ama senin bir işine yaramıcaktır. şuanki kullanım amacının dışında. o yüzden ne sen sor ne ben anlatıyım.
    netice olarak 5342 yada üst model bir modem alırsan her işini görür.

• Komsu interneti degil ayni evdeyiz bi odada pc ve konsol var beim odamdada pc ve konsol var ama tek ethernet kablosu geliyordiye ondan cikar ona tak sıkıntı oluyor modem alicaktim ama dedigin gibi access point daha cok isime yariyacak gibi teşekkür ederim bide 120 TLye kadar bir access point önerebilirmisin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    farketmez işte. modemin bozulursa yedeği olmuş olur yani :) bahsettiğim modemlerin icinde accespoint modu var. ama yok ben sadece accesspoint istiyorum diyorsan airties 4340. 120 tl maksimum fiyatı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.