Şimdi Ara

Port 80 Açık ama Kapalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herşey League of Legends yüklememle başladı . kullanıcı adı ve şifremi yazdıktan sonra hata verdi ve hatayla ilgili ayrıntılar için sitesine yönlendirdi. Sitesinde hata ile alakalı en etkili çözümün Port yönlendirme olduğunu söyledi. Açık olması gereken portlar sırasıyla şöyle : 80,433,2099,5222,5223,5000-5500,8393-8400 .

Söylendiği gibi portları açtım.
     Port 80 Açık ama Kapalı

Portların açık olup olmadığını anlamak için internette bulunan neredeyse tüm port test sitelerine girdim, 80 ve 433 ün kapalı olduğunu görünce gerisine bakmadım bile. Airties 5343 kullanıcısıyım, port yönlendirme ayarlarını doğru yaptığıma eminim. ( yinede yanlış yaptığımı düşünüyorsanız yönlendirebilirsiniz) Güvenlik duvarı aktif değil, zaten programları listeye ekledim. Avast var kapatarak girmeye çalışsam da birşey değişmiyor.

Önemli bi detay : evde bulunan diğer bilgisayarlar belirttiğim oyuna bu internet üzerinden bağlanabiliyor.

Çok kafa yordum ve problemin kaynağı olarak gördüğüm bi detay daha :

Port 80 Açık ama Kapalı

galiba problem bununla alakalı. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
    (sorunun internetle alakalı olduğunu varsayarak konuyu buraya açtım, hata etmişsem affola)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balgamov -- 23 Eylül 2012; 8:59:08 >

• [Çözüldü] ekleyebilirsiniz.

Güvenlik Merkezi - Internet Options - İçerik - Sertifikalar - Güvenilmeyen Yayımcılar - Gelişmiş

Burdan 3 tane işaretli kutucuğu kaldırdım ama tam olarak hangileri hatırlamıyorum , sanırım :
    -Sunucu kimlik doğrulaması
    -Lisans sunucusu doğrulama
    -Sertifika istek aracısı

Umarım yardımcı olmuşumdur. İyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem hep açık mı kalmalı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.