Şimdi Ara

Porsche kaza yaptı 2 kişi öldü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
6.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Batı Ataşehir'e çok yakın bir konumda (Soyak Yenişehir) oturan ve ilgili yolu çok iyi bilen biri olarak Pejo 307 aracımla o yolun sağ şeridinden 60 civarı hızlarla kaç kere geçtim ve bir şey olmadı. Aynı şekilde BMW ile de geçiyorum ve araç kesilmiyor, ama tabi ki hafifliyor.

Bir ikinci konu trafikte basit bir kural vardır, ilerisini görmediğin yola, viraja, yokuşa yavaş gireceksin. 100 ile tepeye gelip sonra gerisini görmedim demek bahane değildir. Oranın kambur olduğu ve hatalı yapıldığı doğrudur ama o konuma gelirken de yokuşun inişi görünmediği için aklı selim her insan "acaba devamında bir yaya/araç olabilir mi?" düşüncesiyle yavaşlar. Yavaşlamayanın da zerre kadar, trafik bilgisini geçtim, sağ duyusu ve mantığı yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Kazada ölen 2 candan çok başkalarının canı konu olmuş. Trafik bu hayat bu. Her an her şey olabilir. 2 genç'ın son model hızlı spor arabasından kurtulursun 10 metre sonra başka bir şey gelir başına ölürsün. Ecel bu. Ayrıca herkes hız kurallarına uyuyormuş gibi konuşmuş. Bu forumda herkes masum herkes suçsuz herkes kurallara uyuyor zaten. Pist kiralasaydı vs cart curt diyenlerde var. Emin olun sizinde altınızda o araba olsa gece gece yol boştur bir basalım da deniyelim şu arabayı diyeceksiniz. Kimse kandırmasın kendini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

Orijinalden alıntı: drsnrky

Allah rahmet eylesin, olan ailelerine oldu, altında porsche olunca risk hep var: madem para verdik basalım der insan. başkalarına zarar vermemeleri iyi olmuş.

basıcaksa gidip istanbul parkı kiralayabilirlerdi sonuçta zengin insanlar sanırım boş bulunmuşlar yolda boş olunca

Ne zaman bir spor otomobil kaza yapsa aynı yorum yapılıyor.

Saatlik kiralama var mı bilmiyorum ama İstanbul Park'ın günlük kirası 28 bin Euro,Doğuş gibi Otomotiv firmaları tarafından kiralanıyor ve test sürüşü için kapatılıyor.

Her Porsche sahibi de milyar dolarlarla oynamıyor.
  • Allah rahmet eylesin , birde şu yönden düşünün 100-120 km hızla giderken bir şey oldu ve direksiyon hakimiyetini kaybetti , refüjü aşarak sitenin bahçesine uçtu ve vefat ettiler, tamam hız sınırını aşmış olabilirler ama 190 ile duvara giren focusu hepimiz biliyoruz bu insanlar bazılarınızın sandığı gibi hızlara çıkmadı , olan ailelerine olmuş herkes ölmek için doğdu ama eceldir , Allah verir Allah alır budur.
  • Bahsedilen yeri bende biliyorum, evet biraz sakat bir yokuş orası, öncesindede insan gaza geliyor 110-120 basıyor ama ben yolu bildiğim için her defasında 50-60'la geçerim oradan bu güne kadar bir vukuat olmadı...

Birde, Istanbul Parkıda, Almayadaki Nurburgring gibi yapacaklarmış. Ekim 2012'de bu haberi okumuştum, orada mesela tur başı 20 Euro, tabi pistte gene kazalar vs. oluyor ama genede normal yolda olmasından iyidir . Nurburgring'e isteyen kendi arabasıyla girebiliyor felan.

F1 adam gibi kar edemediği için ( Daha doğrusu bizi silmişler programdan ) , orayı öyle değerlendireceklermiş.
  • O kadar verip porcshe alacagima vogue falan alirim hem yanlama diye tabir ettikleri hareketi yapamadinlar hemde guvenli olsun diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Bahsedilen yeri bende biliyorum, evet biraz sakat bir yokuş orası, öncesindede insan gaza geliyor 110-120 basıyor ama ben yolu bildiğim için her defasında 50-60'la geçerim oradan bu güne kadar bir vukuat olmadı...

Birde, Istanbul Parkıda, Almayadaki Nurburgring gibi yapacaklarmış. Ekim 2012'de bu haberi okumuştum, orada mesela tur başı 20 Euro, tabi pistte gene kazalar vs. oluyor ama genede normal yolda olmasından iyidir . Nurburgring'e isteyen kendi arabasıyla girebiliyor felan.

F1 adam gibi kar edemediği için ( Daha doğrusu bizi silmişler programdan ) , orayı öyle değerlendireceklermiş.

tur başı 20 euro falan olursa felaket olur. Trafik olur içeride
    Ayrıca orada adamlar gerçekten çok bilinçli kullanıyor . yol verme, viraja girme, kaza durumları v.s. alman disiplini gayet belirli. Bizde millet makasa falan girmeye kalkacak. Kasko şirketlerinin pist kazalarını kabul etmiyor oluşu da cabası . Keşke olsun çok isterim ancak nasıl önlemler gerekir uzun uzun tartışmak lazım yoksa çok kaza olur.

• Allah rahmet eylesin Volvo olaydı .......
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.