Bildirim
Porsche Buluşması / klassikstadt frankfurt
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Çok güzel olmuş eline sağlık. İmkan olsada biz de yapabilsek burda anca tofaş buluşması var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim, her buluşmaya saygım var ama daha iyi yerlere gelebiliriz inş ilerleyen zamanda :) -
bizim evin burda surekli bi bulusma soz konusu ama abartmiyorum ne marka model olursa olsun, lastik yakma, el freniyle arabanin canini okuma gibi apaciligin, ergenligin dibine vura vura etrafi rahatsiz ediyorlar. adam i20 sis+park yapip el frenide cekip kapi acik drift yapmaya calisiyor. gozumle gormesem inanmam. o yuzden almanyadaki o kulturun buraya gelmesi 300 yil sonra o da belki. -
quote:
Orijinalden alıntı: un momento
bizim evin burda surekli bi bulusma soz konusu ama abartmiyorum ne marka model olursa olsun, lastik yakma, el freniyle arabanin canini okuma gibi apaciligin, ergenligin dibine vura vura etrafi rahatsiz ediyorlar. adam i20 sis+park yapip el frenide cekip kapi acik drift yapmaya calisiyor. gozumle gormesem inanmam. o yuzden almanyadaki o kulturun buraya gelmesi 300 yil sonra o da belki.
Adan dobloya film cekip bulusmaya gidiyor yahu
Elinize sağlık,güzel araçlar ama hiç biri bi melkus rs 1000 değil -
VW ciler bizde toplanak mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Storm Raider
VW ciler bizde toplanak mı ?
tsicilar toplanak bence -
harika olmuş. Alman malı böyle kaliteli markalar olunca hakkını veriyorlar elbette.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim :)) -
Schalke - Galatasaray maçını sil bence kanalından. Olaki telif filan yersen emeğine yazık olur. Kanalın çok güzel. -
kendim stad içinde çektim bir video o :) herhangi bir kanaldan alıntı değil -
quote:
Orijinalden alıntı: ExtremeZer0
kendim stad içinde çektim bir video o :) herhangi bir kanaldan alıntı değil
Kendin stad içinden çekmiş olman maçı yayınlama hakkına sahip olduğun anlamına gelmiyor. Benimki tamamen iyi niyetli bir uyarı. Senin bileceğin bir iş. Ayrıca o videonun beğenme oranı %29, bu seni youtube algoritmasında geriye düşürür ve ekstradan beğenmeyen kişiler şikayette bulunup topluluk uyarısı almana ve kanalın para kazanmasının gitmesine neden olabilir. Youtubeda spam ile uğraşan biri olarak söylüyorum bunları sana, böyle bir özgün kanalım olsa kesinlikle senin gibi riske atmazdım. -
Teşekkür ederim güzel düşünceniz için , video nun bende ayrı hatırası var bu yüzden kaldırmayı düşünmüyorum. ayrıca video 2012 kalma.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X