Şimdi Ara

PORCSHE DESIGN OPTİK ÇERÇEVE ... MUHTEŞEM DESIGN VE KARİZMA - ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önceki satmış olduğum çerçeve gibi bu çerçevede muhteşem denecek kadar estetik ve bir o kadar da karizmaya sahiptir

Orjinal italyan malıdır ...

İnanılmaz rahat bir çerçevedir ve çok esnektir ... Surat yapınız neyse sap kısımları o şekli almaktadır zaten resimlerde de bunu görüyorsunuz

Orjinal kutusu , şablon camları ve orjinal porcshe design silme bezi ile birlikte teslim edeceğim ...

Türkiye satış fiyatı ortalama 850-900tl arasıdır ...

Net fiyat 450TL çok cüzzi pazarlık yapabilirim

Herkese iyi alışverişler ..........................

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 11 Temmuz 2011; 17:07:25 >

• Ne güzel çerçeveymiş bu böyle..
    bir yerlerde canlı canlı inceleyebilirsem ciddi bir mesaj yollayabilirm sana haberin olsun
  • İncelemene gerek yok Onur um ben kefilim çerçeveye bu yeterli sanırım , bakmak istersen ben yine yollarım kendisini görürsün çerçeveyi
    Sen ciddi mesajını da at bi görelim dostum , hallederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 4 Mayıs 2011; 16:09:43 >
  • Harika bir ürün
  • Teşekkürler , sürekli değişiklik yapmayı seviyorum ve aynı markanın başka bir modelini alacağım için satıyorum yoksa para için satılacak bir çerçeve değil

quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Harika bir ürün
  • Bende porsche'nin güneş gözlüğünü kullanmaktayım,gerçekten kaliteli ürünler yapıyorlar,malzeme kalitesi bile belli ediyor.. Camları da diğer markalara göre daha iyiymiş mağazadaki satıcının söylediğine göre..
  • Evet dediğiniz gibi bu çerçeveninde malzemesi şu ana kadar kullandığım çerçeveler arasında en iyi kaliteye sahip ... elinize aldığınızda bunu gerçekten hissediyorsunuz
    Güneş gözlüğü olarak rayban kullanıyorum ama porsche marka gözlüğümde var onu sadece canım istediğinde takıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

Bende porsche'nin güneş gözlüğünü kullanmaktayım,gerçekten kaliteli ürünler yapıyorlar,malzeme kalitesi bile belli ediyor.. Camları da diğer markalara göre daha iyiymiş mağazadaki satıcının söylediğine göre..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 6 Mayıs 2011; 8:18:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hakkaten çok güzel ürün ama benim gibi sakar biri için pahalı, 6 aydır gözlük kullanıyorum 4 çerçeve kırdım :)
  • Aldım gitti
  • Hayırlı olsun Hakanım güzel günlerde sağlıkla kullanırsın inşallah
  • Hakan ın kilo sorunları ve de kafa yapısı nedeni ile gözlük tekrar satıştadır

Fiyatta pazarlık payı mevcuttur
  • bendede var ama seffaf burunluk dustu varmi yedek parca . bu markanın butun burunlukları boyle aynı. kırılmaz camlı yaptırdım bende emınonunden cok sağlam
  • İnanın yok olsa can feda ... elime geçerse haber veririm
  • aliexpreste 70 tl civarinda bu gozuk
    ne 450 tl si
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.