Şimdi Ara

popüler olamamış ama kaliteli yabancı dizi önerileri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
6
Favori
3.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • That '70s Show. Neden popüler olamadığını anlamadığım bir dizi.
    Ek olarak günümüzün popüler isimlerinden birkaçının gençliğini görebilirsiniz.
    Ashton Kutcher, 20 yaşında.
    Mila Kunis, 15-16 yaşlarında.
    Laura Prepon, 18 yaşında.
    Ekleme : Komedi dizisi ancak popüler olamadığı için yazdım, isteğinize(fbi temalı veya gizem demişsiniz) uygun değil farkındayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nadeje. -- 16 Şubat 2016; 15:56:23 >
  • tesekurler yinede emek edip ön bilgi için yorumda bulundunuz buda şereftir bnm aradıgım dedıgınız gıbı suc fbı cozulemeyen cınayetler ve ana karakterın dızıyı ızlettırmesı zeki olması (forever sherlock) benzerı
  • Kairros. kullanıcısına yanıt
    banshee duydum ama izleme fırsatında bulunamadım belki ileride bakarım
  • Luther kac sezon, ilk sezonu izlemistim yillar once.
  • 12 monkeys

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    Hemen bi bölüm izle bağımlılık yapacak

• Gökbörüü G kullanıcısına yanıt
    listeye ekledim bakabılırım dikkatımı cektı filmide vardı sanki ?
  • Kairros. kullanıcısına yanıt
    suan iki dizi gotham ve lucıfer var ızledıgım diğer ikisi alternatıf ızleyecegım 12 monkeys ve banshee olacaktır
    Az bölümü var hemen bitir gotham izlemedim ama ikizim ve arkadaşlarım çok beğeniyor efsane imiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Utopia
    Luther
  • Gökbörüü G kullanıcısına yanıt
    dogru soylemısler hocam efsane yapım olmus dizi film tadında ilerliyor, her bölüm arttırıyorlar izlenebilirliği (kalite) bir sonra ki bölümü sabırsızlıkla beklıyor izlemeye calısıyorum 3 bölüm birden eğer siz bakmadıysanız diziye baslayın diyorum
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
    luther daha sonralara bıraktım hocam, bakmıyacagm demıyorum ama suan ıkı dızı var bıtsınler bakacagım
  • Kesinlikle Entourage hocam. 8 sezonluk bir hazine. Konsept olarak esi benzeri yok . Asiri kaliteli . Kesinlikle öneririm son 3 bölümünü 2 aydır izlemiyorum bitmesini istemediğim icin .

• the wire adlı diziyi öneririm.sağlam dizidir.Ayrıca sons of anarchy adlı efsaneye bir şans vermelisin pişman olmazsın kesinlikle,öyle 3-5 harleycinin çakallık yaptığı bir konusu yoktur.
  • zaman yolculuğu falan seviyorsanhttp://www.imdb.com/title/tt0948538/?ref_=fn_al_tt_1 journeyman iyidir eskidir güzeldir the dead zone var ama ondan sıkılırsın bir süre sonra oda hoşhttp://www.imdb.com/title/tt0281432/?ref_=nv_sr_2
  • bigbangem kullanıcısına yanıt
    entourage birkaç bölüm bakmıslıgım var bır grup arkadasın kızlarla gonul eglendırıp kacamaklar yapması degılmıydı belkı daha sonra bakma sansı verırım kendıme beklemede kalsn
  • :.Batsu.: kullanıcısına yanıt
    fringe ızlemıstım 5 sezon ızlemedım bıraktım onnun kadar kalıtelımı peki the dead zone ?
  • Boardwalk Empire
    Boş zamanım olduğunda inşallah

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.