Şimdi Ara

Popüler kültürün esiri olmuşsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kültür sizin zevklerinizi bile köreltmiş.game of thrones gibi tamamen şişirme bir dizinin hayranları var.Bende izliyordum bunu ama bu sene bıraktım.Sadece ilk sezonu hoşuma gitmişti.O da çok bilinmiyordu adamlar sonradan kaliteyi düşürdü popüler kültürün esiri olmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 11/10

• şu laf çok dolu bir laf da içini doldurmak lazım. bir dizi izleyen kitle direk esir mi oluyor. şahsen fantastik şeyleri sevmediğimden izlemem öyle şeyler ama o diziyi izleyen esir izlemeyen özel cool birisi mi oluyor. herkesin yaptığını yapın demiyorum ama birçok insan aynı şeyden hoşlanabilir bundan doğal ne var.
  • Sen beğenmedin diye herkes beğenmeyerek izliyor diye bir kural yok.Ben beğeniyorum.Gayet kaliteli dizi bence.

• Çılgın erkek kardeş kız kardeşini çoşturuyor 2013
  • Iyi örnek vermişsin açıkçası. Tamam got kimilerine göre iyi bir dizi olabilir ama tamamen popüler kültürün bir ürünü. piyasada gota bin basacak diziler var.

• kız tavlamak için konuşmayın böyle entel entel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: temür

Iyi örnek vermişsin açıkçası. Tamam got kimilerine göre iyi bir dizi olabilir ama tamamen popüler kültürün bir ürünü. piyasada gota bin basacak diziler var.

Aynen kankam demek istediğim bu

• Nick-konu...

• utopia izle dertler bitsin
  • Diziyi izleyenler popüler kültürün etkisinde kalmış olabilirler ama kitabını okuyan sonra da diziyi izleyen arkadaşlar da var. Sadece popüler kültür olarak değerlendirmemek lazım. Diziyi izlemedim ama kitabı harikaydı.

• Sırf beğenmemek için beğenmeyenlere de ben uyuz oluyorum. GoT gayet kaliteli dizi kimse izlemese yine izlerdim. Güzel bir noktadan başlamışın fakat verdiğin örnek çok yanlış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.