Şimdi Ara

Popüler bir Moba oyununda GM olarak göreve başlıyorum.Sorular gelsin :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Reaglew

Popüler deyince lol veya dota2 sandım Hon pek tutulmuyor gerçi başarılar yinede

Aslında HoN yüksek seviyede oyuncuya sahip sadece lol çok bastırıyor.Ayrıca HoN şuan Dota2 den daha fazla aktif kullanıcıya sahip(dota2 nin hala beta ve açık sürüm arasındaki belirsizliği yüzünden)

Popüler bir Moba oyununda GM olarak göreve başlıyorum.Sorular gelsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

quote:

Orijinalden alıntı: beko_heko

quote:

quote:

quote:

quote:

Aga yol,yemek,SGK,net parası dahil mi?

Ayda çalışma performansına göre paypal üzerinden 300$ a kadar ödeme alma şansın var , yani yeterli galiba

Yok yok bu MOB oyunlarda bozdu. Bi ara bozmaz dedim ama bozdu. Bozdu bozdu bozdu önünü alamadık sonra. Bi yerden sonra çok bozdu . Oynamadım ama bozdu yani...

Sen orada çevre yap ilk maaşını ıslatalım sonra bir ara beni de sok kanka işe

İşin trajikomik olayı bunu ciddi şekilde teklif eden arkadaşıma açıklamaya çalışırken olayı beni sildi attı hayatından o aklıma geldi böyle yazınca

Nasıl gülsem şimdi bilemedim dostum affet beni

haha zaten arkadaş dediğimede bakma arkadaş sanmışım kendisini senelerce :)

Vay şerefsiz bir şey ısmarla dedi ilk maaşınla sonra da.. Öyle anladım lan çok uykum var.

• quote:

quote:

Aslında HoN yüksek seviyede oyuncuya sahip sadece lol çok bastırıyor.Ayrıca HoN şuan Dota2 den daha fazla aktif kullanıcıya sahip(dota2 nin hala beta ve açık sürüm arasındaki belirsizliği yüzünden)

Lol ile kapisamadigi icin p2p den f2p gecti hon ancak pek ise yaramadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Dota2 betada olduğu için daha fazla kullanıcısı olması gayet normal birde popüler derken oynayan kişi sayısı üzerinden yola çıkmamıştım.Şu anda dota2yi merak edip oynayamayan birçok insan tanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HordeMaster

quote:

quote:

Lol ile kapisamadigi icin p2p den f2p gecti hon ancak pek ise yaramadi.

Aslında bir nevi haklısın fakat burda hon u savunmam gereken noktalar da var tabi;

HoN lolden önce çıkan bir oyunduki beta dan full sürüme geçince 30$ bi ücretle hesaplar satın alınıyordu.Ozamanlar ciddi bir kitlesi vardı.Arkasından son 2 3 seneye kadar Dota dan baska moba olmayınca riot games LoL ile piyasaya atıldı.

LoL ün insanları cezbetmesini sağlayan en önemli 2 neden;

1)Kolay bir oynanış yapısının olması

Bildiğin üzere dota ve hon tamamen oyun mekaniği stratejiler üzerine kurulu bir oyun ve oynaması alışması lol e göre çok daha zor.Şahsen lol de oynadım bi kaç ay fakat tamamen olay basitlik ve kolaylık üzerine kurulmuş bir sistem insanlar çabuk alışıp oynuyor

2)LoL ün F2P olarak piyasaya çıkması ve tek F2P moba olması
    Piyasada MOBA yükselişe geçtikten sonra mecburen insanlar F2P ile başlıyorlar tüm oyuncuları çekmesine sebep oldu.

Tüm bunların arkasına HoN un giderek kitleyi kaybetmeye başlamasından sonra F2P a geçmek zorunda kaldı.

İnanıyorumki DOTA oynayan çoğu insanın lol deki bu mantığı anlaması zor değil.

Sözün sonu olarak LoL çok büyük bir kitle taşıyor 35milyon hesap ve günlük 600bin unique kullanıcı girişine sahip ve çok ciddi bir rakam.Buna karşılık HoN 7,5 milyon hesap ve günlük 200 bin civarı unique kullanıcı girişine sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 23 Eylül 2012; 6:06:57 >

• quote:

quote:

quote:

Dota2 betada olduğu için daha fazla kullanıcısı olması gayet normal birde popüler derken oynayan kişi sayısı üzerinden yola çıkmamıştım.Şu anda dota2yi merak edip oynayamayan birçok insan tanıyorum.

Ben yinede DOTA2 nin LoL ü domine etmeyi bırak , DOTA 1 deki popülerliği yakalayacağını düşünmüyorum.Tamamen LoL sistemiyle bir oyun mekaniği var.

• öncelikle hayırlı olsun nick endowed bi kac altın atarsan sevinirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: What is love

öncelikle hayırlı olsun nick endowed bi kac altın atarsan sevinirim :D

sana sadece For Mother Russia diyebilirim :[

işin şakası gerçekten öyle bir şansımız olsa hepsini dağatırdım yığınla gold coin birikti hesapta
  • quote:

quote:

işin şakası gerçekten öyle bir şansımız olsa hepsini dağatırdım yığınla gold coin birikti hesapta

oyuna ilk baslayanlardanım ilk 20 deydim tek public psr vardı ozmanlar 30$ olunca bırakmstm :D bedava olunca yine basladım
  • sevgilin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

sevgilin var mı ?

evet
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

sevgilin var mı ?

evet

tamam
  • quote:

quote:

quote:

oyuna ilk baslayanlardanım ilk 20 deydim tek public psr vardı ozmanlar 30$ olunca bırakmstm :D bedava olunca yine basladım

Ne güzel oyun içerisindeki TR kanalını biliyorsan zaten en tepede görürsün beni,müsayet olduğun bir vakit oyun oynayalım beraber.

• bu konuyla biraz ilgisiz olacak ama senim gibi yardimsever ve bu isten anlayan daha iyi biri bulamam heralde soruyorum. bu dota nedir? veya dota2? millet oynayip duruyo ama cok mu zevkli ben bi turlu firsat bulup oynayamadim. nasil oynanir? age of empires gibi bi sey mi?

• Yas siniri 18 degil mi kuzenimde istiyordu gmlik baska bir oyunda istanbulda ikamet ve ilgili bolum mezunu olmak sartlari vardi olamadi suan disaridan hakimlik icin ugrasiyor o bitince okuycam dedi istedikleri bolumu

• basarılar dostum
  • Başarılar. Hayırlı olsun.

• Ben oyunu oynuyorum uygun olursaniz birgun beraber oynamak isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: Wal-Nut

bu konuyla biraz ilgisiz olacak ama senim gibi yardimsever ve bu isten anlayan daha iyi biri bulamam heralde soruyorum. bu dota nedir? veya dota2? millet oynayip duruyo ama cok mu zevkli ben bi turlu firsat bulup oynayamadim. nasil oynanir? age of empires gibi bi sey mi?

Selam;

MOBA oyunlarını nasıl anlatmalıyım size derseniz MMO gibi tepeden bir görüş açısıyla oynanıyor.10kişinin bi haritada 5v5 herolarını kasıp karşı ırkın ana merkezini yok etmeye çalışmak.Oyunda 00.00 saniyeden son saniyeye kadar pvp aksiyonu var.Ayrıca pvp yaparken farmlayıp karakterinizide geliştirmeniz gerekiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Yas siniri 18 degil mi kuzenimde istiyordu gmlik baska bir oyunda istanbulda ikamet ve ilgili bolum mezunu olmak sartlari vardi olamadi suan disaridan hakimlik icin ugrasiyor o bitince okuycam dedi istedikleri bolumu

Evet yaş sınırı 18 hatta kimliğinin resmini gönderiyorsun :)

quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

basarılar dostum

Cok teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

Ben oyunu oynuyorum uygun olursaniz birgun beraber oynamak isterim

Tabi TR kanalında sürekli görebilirsin beni saatlerimizin uyduğu bir vakit oyun oynayabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.