Şimdi Ara

Poppy Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rework gelsin diyen arkadaşlar olmuş, zaten Alistar'a visual upgrade'ten sonra Tristana ve Poppy'e rework gelecek.
    https://support.riotgames.com/hc/tr/articles/202294884

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmoby -- 21 Aralık 2014; 13:26:02 >
  • Hangi koridorun herosu bu? Dün twitch.tvden yayin izlerken biri aldi bu heroyu bildigib teror estirdi kimsede bisey yapamadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin olun, zaten VU+GU gelecek.
  • Eskiden jungleda çok oynardim poppy oynarken haritada kule falan yok sana malum 6 da bota dive atarsin temizinden ama su yeni jungleda oynayan oldu mu full as rünlerle hala rahat donebiliyor mu jungle i

• Roxio kullanıcısına yanıt
    Low and feeder
  • Poppy güçlü çar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çar çöp ezogelinleri öldürüyor anca gidiyor ezoları öldürüyor tekliyorum 300 altın ezoları öldürüyor tekliyorum 300 altın öyle öyle beleşe kasıyorum
  • Tip olarak cezbetmiyor ki. O tiple o boyutla tank mi olur ya

• Solo da 40 yılda 1 karşıma çıkar ağzını burnunu kırar veririm eline gider Bilmiyorum ama başlarda çok pasif bir karakter. Kasınca iş yapıyor bu bir doğru ama yalan yok, gereksiz ve oynamam dediğim bir karakter olarak görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K3BL4

Low and feeder

WUT
  • sionu mahvettiler poppy e dokunmasınlar.bazı şampiyonlar gizli kalmalıdır.bi bilenler sadece o şampiyon ile oyun taşıyabilmelidir
  • Dar alan şampiyonu. Ormanda yakaladığını öper. Lane'de bence pek etkili değil ta bi poppy'e karşı nasıl yer tutman gerektiğini biliyorsan.

• Update geldiği anda oyunun en kral herosu olur ama lanede menzili şampiyonlar poppy e rahat vermez bir şekilde 3 lütfen mahvolmuş kasarsa çekirdeği kolayı alın nasıl tekliyor izleyin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Warwick gibi sonradan Poppynin gücünü anlayacaklar sonra ona da nerf dayayacaklar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.