Şimdi Ara

Popomundo'da Para Kazanma Yolları Nelerdir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyaparak para kazanabilirim bir işim var ama maaş cuma günü ödeniyormuş oyundada günler gerçek hayattaki gibi sanırım öylemi

• malesef durduk yere para kazanamazsın sadece sokakta şarkı çalarsan kazanırsın önceliklerden sokakta şarkı çalmağı seçmen lazım
  • hayır böcek toplayıp satar para kazanır..hayvanda olur..
  • Böcek Nasıl Toplanıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tavlasever

hayır böcek toplayıp satar para kazanır..hayvanda olur..

Böceği satınca parasını alabilmesi için vip olması lazım en iyisi sokakta çalmak çömezler için.
  • Herkes İçin Böcekbilim Yani Entomoloji Yeteneği Lazım+Böcek Ağı Lazım
  • o yeteneğin kitabı varmı ve böcek ağı nereden bulunur ve benim hiç param yoq nasıl alcamki onları :)

sokakta çalma şeysini yapmıştım ben zaten ama henüz hiç çalmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tavlasever

Herkes İçin Böcekbilim Yani Entomoloji Yeteneği Lazım+Böcek Ağı Lazım

Ya çok gereksiz böcekler çok para etmez işte sokakta çaldığı kadar o kadar geliştirmeye değmez hem öle kolay kolay müşteri bulamaz bulsada ancak başka bir eşyayla takas edebilir.
  • sokakta sarkı nasıl soylenıyor pekı?
  • karaktere gir öncelikler den boş zamanlarımda sokakta çalmak seç onayla ve oyunu kapat
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarapci

sokakta sarkı nasıl soylenıyor pekı?

karakter>öncelikler>enbaştakini sokakta çalmak yap ama ruh hali ve sağlığı çok düşürüyo tavsiye etmem
  • yahu durduk yere ısten atıldım neden bırde saglıgı nasıl yukseltıcem?
  • 1. para için konser
    2. sahlık için yemek ve şehir hizmetlerinden hastane ye yat
  • pekı ben neden durduk yere ısten atıldım bırde ben bırının pesıne takıldım ondan ayrılmak ıstıyorum ama bır turlu o menuyu bulamıyorum yardım edın bu oyun bıraz karısık ama anlayınca zevklı bır oyuna benzıyor
  • İlişkilere gir ve Terk Et'e bas.
  • hem sokakta sarkı oyleyıp hem ıse gıremıyormuyuz ben ısten neden atıldım hala bırı bunun acıklamasını yapmadı bana parasızım yahu hala 0 dolarım var cıldırıcam
  • bak dostum.sokakta çalmakla uğraş.para biriktir.sonra yemek kitabı al.o kitabı oku.onun yeteneğini geliştir.sonra its pop dergisinde seri ilanlar bölümünden iş imkanlarına girip aşçılık işine girersin
  • çarşamba sabahları erkenden it's pop a baktığınızda 1200$ civarında bile tezgahtar görebilirsiniz
  • yemek yedım pozısyonumu dınlenmeye getırdım ama hala %60 da saglıgım ne kadar zamanda yukselıyor yardım ıcın sagolun
  • Evde,otelde veya parkta dinlenirsen daha çok artar ama tavsiyem parkta veya otelde dinlenmen.Böylece arkadaşlık ilişkilerinde artar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.