Herkes İçin Böcekbilim Yani Entomoloji Yeteneği Lazım+Böcek Ağı Lazım
Ya çok gereksiz böcekler çok para etmez işte sokakta çaldığı kadar o kadar geliştirmeye değmez hem öle kolay kolay müşteri bulamaz bulsada ancak başka bir eşyayla takas edebilir.
sokakta sarkı nasıl soylenıyor pekı?
karaktere gir öncelikler den boş zamanlarımda sokakta çalmak seç onayla ve oyunu kapat
quote:
Orjinalden alıntı: sarapci
sokakta sarkı nasıl soylenıyor pekı?
karakter>öncelikler>enbaştakini sokakta çalmak yap ama ruh hali ve sağlığı çok düşürüyo tavsiye etmem
yahu durduk yere ısten atıldım neden bırde saglıgı nasıl yukseltıcem?
1. para için konser 2. sahlık için yemek ve şehir hizmetlerinden hastane ye yat
pekı ben neden durduk yere ısten atıldım bırde ben bırının pesıne takıldım ondan ayrılmak ıstıyorum ama bır turlu o menuyu bulamıyorum yardım edın bu oyun bıraz karısık ama anlayınca zevklı bır oyuna benzıyor
İlişkilere gir ve Terk Et'e bas.
hem sokakta sarkı oyleyıp hem ıse gıremıyormuyuz ben ısten neden atıldım hala bırı bunun acıklamasını yapmadı bana parasızım yahu hala 0 dolarım var cıldırıcam
bak dostum.sokakta çalmakla uğraş.para biriktir.sonra yemek kitabı al.o kitabı oku.onun yeteneğini geliştir.sonra its pop dergisinde seri ilanlar bölümünden iş imkanlarına girip aşçılık işine girersin
çarşamba sabahları erkenden it's pop a baktığınızda 1200$ civarında bile tezgahtar görebilirsiniz
yemek yedım pozısyonumu dınlenmeye getırdım ama hala %60 da saglıgım ne kadar zamanda yukselıyor yardım ıcın sagolun
Evde,otelde veya parkta dinlenirsen daha çok artar ama tavsiyem parkta veya otelde dinlenmen.Böylece arkadaşlık ilişkilerinde artar.