Şimdi Ara

Popmundoyu Bırakıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar karakterlerimide Ben Linus'ada sattıktan sonra artık popmundoyu bırakıyorum arkadaşlar..Popmundo başlığına çok ara sıra bakabilirim ama yine PM'den isteyen herkezle konuşabiliri,mesajlaşabiliriz..Msndende zaten konuşuruz..Neyse arkadaşlar artık daha sonra görüşmek üzere..

• quote:

Orjinalden alıntı: Jok3R.

Arkadaşlar karakterlerimide Ben Linus'ada sattıktan sonra artık popmundoyu bırakıyorum arkadaşlar..Popmundo başlığına çok ara sıra bakabilirim ama yine PM'den isteyen herkezle konuşabiliri,mesajlaşabiliriz..Msndende zaten konuşuruz..Neyse arkadaşlar artık daha sonra görüşmek üzere..

Bırakmasaydın keşke.
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayhan11

quote:

Arkadaşlar karakterlerimide Ben Linus'ada sattıktan sonra artık popmundoyu bırakıyorum arkadaşlar..Popmundo başlığına çok ara sıra bakabilirim ama yine PM'den isteyen herkezle konuşabiliri,mesajlaşabiliriz..Msndende zaten konuşuruz..Neyse arkadaşlar artık daha sonra görüşmek üzere..

Bırakmasaydın keşke.

Öyle gerekti diyelim..

• bnm VIP liği uzatmadan nereye
  • Aman acı yapma Diğer karakteri verim ben sana bırakma oyunu.

Bu arada halledebildinmi eft işini gördülermi
  • @apocalypse47
    Zaten şuan kredi kartında sorun var..Onu halledince yaparız alışverişi hacım..

@Ben Linus
    Hallettim eftyi sağolasın..Ama oyunu bırakıcam hacım 2 aylığına sağolasın yinede..
  • Niye bırakıyorsun yaa :( GİTME lütfennn
  • quote:

Bize bunu yapamazsın alçak
  • quote:

Orjinalden alıntı: BahadırÖztürk

quote:

Bize bunu yapamazsın alçak

Nalçak adam seni

• Hayırlısı olsun, kararına saygı duymak gerek Ama bu kadar kişiyide kırmaman gerekir
  • ya hacı niye bırakıyon ?
  • Ya arkadaşlar 2 ay derslere yoğunluk vericem ama sonra zaten tekrar karakter açıp aranıza hızlı bir giriş yapıcam..zaten geldiğimde bahadırın derslere girerim büyük ihtimal..Sizi seviyorum..
  • hacı dersine yoğunlaş arada bakardın yetenek kasardı mantıklısı böyle bence?
  • quote:

bu muydu hacım o kadar konuştuk ya bırakma kırma beni flyffı bıraktın benmi sroya gelcem

• Güle güle inşallah geri dönersin...
  • gidene kal demek bence yanlıs kendi tercihidir kendince sebepleri vardır güle güle
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRYSHEAD

gidene kal demek bence yanlıs kendi tercihidir kendince sebepleri vardır güle güle

Felsefe yapma

• felsefelik bir konu yok o kendi kararını aldıysa bizim ısrar etmemiz yanlıs..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BahadırÖztürk

quote:

Orjinalden alıntı: DRYSHEAD

gidene kal demek bence yanlıs kendi tercihidir kendince sebepleri vardır güle güle

Felsefe yapma

Karışma læ Millete

quote:

Orjinalden alıntı: Enterighi

Güle güle inşallah geri dönersin...

Umarım...
    Barış verdiğim boxerı beğendinmi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.