Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.580
Cevap
8
Favori
134.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler abi, yapayım hemen. Böylece kullanmadığım zaman 3.5'' HDD'yi çıkarırım, boşuna çalışmaz, ısınmazda.
  • Ben NAS aldığımdan bu yana PCH ye HDD takmadım.
    cihaz günlerce açık ve hiç ısınmıyor.
  • Ahmet,

gözünaydın üstad ama YAMJ Rulez
  • NAS cihazınız POPCORN HOUR a yakınmı? Media Playeriniz Kablo ile mi swiche bağlı?

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

Ben NAS aldığımdan bu yana PCH ye HDD takmadım.
  • Arkadaşlar c200 cihazımı satıyorum ilgilenirseniz ilanıma bakarsanız sevinirim...

http://forum.donanimhaber.com/m_44640911/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44640911
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

NAS cihazınız POPCORN HOUR a yakınmı? Media Playeriniz Kablo ile mi swiche bağlı?

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

Ben NAS aldığımdan bu yana PCH ye HDD takmadım.

İmzadaki "Sistem Bağlantı Şeması" na tıklarsanız detaylar resimli olarak var.

PCH-C200 CAT6 Kablo 3m 3com Gbps Switch 2*CAT6 Kablo 5m (Trunk 802.3Ad kablo NAS

Düzenleme;switch ile NAS arasında çift CAT6 kablo var. o düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 21 Kasım 2010; 22:38:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Ahmet,

gözünaydın üstad ama YAMJ Rulez

Şu dediini paketle ve şutla birde onu kontrol edelim.
    Nasıl olsa tecrübe kazandık
  • Saol Ahmet Hocam canım bu aralar uyduyla uğraşmak istiyor vuoduo mkv desteklediği içinde arada film onunla izlerim yakında yeni bir cihazda çıkar olmadı dune takılırız birazda:DAma elimdeki atlanta satılırda iç işleri bakanından izin koparırsak popcorn kalabilirde:D
  • arkadaşlar bir şey soracağım, C200 de external altyazı olarak BD iso veya klasörde veya mkv dosyalarında ikinci external altyazı ekleyebilen varmı?.Eklenebilmesi lazım eklenen birinci external altyazı C200 altyazı seçmede EXTERNAL 1 olarak gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akd31

arkadaşlar bir şey soracağım, C200 de external altyazı olarak BD iso veya klasörde veya mkv dosyalarında ikinci external altyazı ekleyebilen varmı?.Eklenebilmesi lazım eklenen birinci external altyazı C200 altyazı seçmede EXTERNAL 1 olarak gözüküyor. Ama nasıl?.

• Arkadaşlar herkese iyi pazarlar.
    Bende b.sayardan çıkan 3,5'' bir HDD vardı. C-200'e taktım. C-200 Ext3 olarak formatladı HDD'yi. Sonra verileri atabilmek için bir docking station aldım, HDD'yi taktım fakat b.sayar görmedi. Linux reader gibi programla görüyorum fakat isteğim bu diski tekrar NTFS olarak formatlayarak b.sayarda daha kolay kullanabilmek.
    Nasıl NTFS formatlarım, yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler..
  • C200 e USB den disk taktığımda notebookumdan USB den takılan dıski nasıl görürüm on tarafa mı arka tarafa mı takmam lazım docking station i
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Arkadaşlar herkese iyi pazarlar.
    Bende b.sayardan çıkan 3,5'' bir HDD vardı. C-200'e taktım. C-200 Ext3 olarak formatladı HDD'yi. Sonra verileri atabilmek için bir docking station aldım, HDD'yi taktım fakat b.sayar görmedi. Linux reader gibi programla görüyorum fakat isteğim bu diski tekrar NTFS olarak formatlayarak b.sayarda daha kolay kullanabilmek.
    Teşekkürler..

Slm
    diski bilgisayara taktıktan sonra bilgisayarıma sağ tıkla ve yönet seçeneğini seç.
    Açılan pencerede diskin tanımsız olarak gözükecektir.
    Diske sağ tıkla ve partition oluştur.
    sonraki adımlarda diski hızlı olarak formatlar ve kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rccol

quote:

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Arkadaşlar herkese iyi pazarlar.
    Teşekkürler..

Slm
    diski bilgisayara taktıktan sonra bilgisayarıma sağ tıkla ve yönet seçeneğini seç.
    Açılan pencerede diskin tanımsız olarak gözükecektir.
    Diske sağ tıkla ve partition oluştur.
    sonraki adımlarda diski hızlı olarak formatlar ve kullanabilirsin.

Üstad teşekkürler bilgi için. Desene boşuna program indirdim yapmak için, ama yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

@rccol ,

yukarıdaki mesajımda belirtmiştim, paylaşımda olan bir klasörünüz altında film, resim, müzik hepsi varsa ve siz müzik ve resimleri bu aramaya dahil etmemesini istiyorsanız, o klasör içine şu dosyaları atmanız gerekecekti. Böylece müzik ve fotoğrafları işleme dediğimiz için sadece video dosyalarını işleyecek.

.no_music.nmj
    .no_photo.nmj

quote:

Exclude Music files
    - Create a file called ".no_music.nmj" or download the attached exclude.zip, place it on the device, or into a folder where you wanna exclude Musicfiles.

Exclude Images
    - Create a file called ".no_photo.nmj" or download the attached exclude.zip, place it on the device, or into a folder where you wanna exclude Images.

Selam arkadaşlar ben bu olayı anlamadım sanal dosya nasıl oluşturacaz biraz detaylı anlatabilirmisiniz

birde filimlerin adları orjinal mı olacak örnek ( RED 2010 ) sadece (red ) olacak
    yardımlarınız icin teşekkürler

• Selam muratustam arkadaşım.

Yapacağın tek şey taranmasını istemediğin klasöre gitmek.
    Sonrasında boş bir yere sağ tıkla ve yeni klasör oluştur.

Fotoğrafların taranmaması için .no_photo.nmj
    Müziklerin taranmaması için .no_music.nmj
    Videoların taranmaması için .no_video.nmj
    Ne video ne müzik ne de fotoğrafların taranmaması için .no_all.nmj klasör adı olarak verin.

Nmj taramaya başladığında bu klasörlerden birini görünce neyi taramamasını anlayacak ve bu duruma göre işlem yapacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rccol

Selam muratustam arkadaşım.

Yapacağın tek şey taranmasını istemediğin klasöre gitmek.
    Sonrasında boş bir yere sağ tıkla ve yeni klasör oluştur.

Fotoğrafların taranmaması için .no_photo.nmj
    Müziklerin taranmaması için .no_music.nmj
    Videoların taranmaması için .no_video.nmj
    Ne video ne müzik ne de fotoğrafların taranmaması için .no_all.nmj klasör adı olarak verin.

Nmj taramaya başladığında bu klasörlerden birini görünce neyi taramamasını anlayacak ve bu duruma göre işlem yapacaktır.

RCCOL ARKADAŞIM ANLADIM COK TEŞEKKÜRLER

• Neden klasör oluşturuyorsunuz anlamadım.
    Hazır dosyaları mevcut.

Mevcut medyalarınızın olduğu klasöre aşağıdaki linklerden birinden çekeceğiniz "exclude.zip"
    klasörünün içinde hazır oluşturulmuş dosyalar var ilgili dosyayı kullanabilirsiniz.

http://www.networkedmediatank.com/attachment.php?aid=162

http://www.fileserve.com/file/7yrBWYz

• Varya bu YAMJ ve NMJ yi çıkaranları yakalarsam ben yapacağımı biliyorum.

Arkadaşlar IMDb bilgilerini alabiliyrmusunuz?
    Ben dizilerde gayet güzel alıyorum ancak filmlerde sadece afiş geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.