Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.580
Cevap
8
Favori
134.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: newfel

Selam arkadaşlar c 200 bu gece bana ihanet etti dün gece film seyredip kapamıştım ama az önce
    açmak istediğimde ön ekranın çalışmadığını fark ettim biraz bekledim televizyonada görüntü gelmeyince
    kumandadan kapamak istedim tepki vermedi arka düğmeden kapayıp açtım yine olmadı bdroma elektrik
    geliyor ekranın yanındaki açma kapama düğmesi beyaz yanıyor hdd çalışıyor ama ekran yok tvde görüntü yok
    sizce sorun nedir bu sorunu kendim aşabilirmiyim, sorunun en büyüğü ise FG Dijitalden alınma bir cihaz olması
    şimdi bu hasta kurtulurmu fatihaya başlayayımmı mevlüt şekeri istediğinizi duyar gibiyim

Geçmiş olsun.
    Sorununuz benim yaşadığım soruna çok benziyor hatta aynısı diyebilirim.
    Topiğin birinci sayfasında yazıldı.

sancaktan almamış olabilirsiniz ancak sancağın yinede yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
    Ayrıca FG de garanti veriyordu. Bence FG den garanti talebi yapınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

Wireles ile önermem(NAS için Denemedim)
    C200 Wireless kart ile PC HDD sinden oynatamadım. Sanırım Wireless band genişliği yeterli değil.
    Kablo ile sorunsuz.

Odadaki C200 ile NAS yanyana durabilir,odadaki C200 router'a eternetten bağlı.NAS'ı C200'e eternetten mi,yoksa C200'ün USB girişinden mi yoksa NAS'ı routerın eternet girişine mi bağlamak lazım?
    Bendeki router 10/100/1000 ve 300mbps wireless,ayrıca üzerinde USB girişi de var,galiba oraya da HDD bağlanabiliyor.
    Bir de salonda C200 var,onu kablolu bağlayamam,eğer wireless 1080p performansı yetmezse NAS almak ta pek işim gelmeyebilir.
    Bu durumda bana öneriniz ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.amon

Odadaki C200 ile NAS yanyana durabilir,odadaki C200 router'a eternetten bağlı.NAS'ı C200'e eternetten mi,yoksa C200'ün USB girişinden mi yoksa NAS'ı routerın eternet girişine mi bağlamak lazım?
    Bendeki router 10/100/1000 ve 300mbps wireless,ayrıca üzerinde USB girişi de var,galiba oraya da HDD bağlanabiliyor.
    Bir de salonda C200 var,onu kablolu bağlayamam,eğer wireless 1080p performansı yetmezse NAS almak ta pek işim gelmeyebilir.

Kablolu bağlama şansınız var ise!
    Var görünüyor.
    C200 ü de nas ı da router ınıza ethernet üzerinden bağlayınız.
    C200 wireles üzerinden(Mini Wi-Fi kart) PC HDD sindeki 1080p filmleri sorunsuz izleyemedim. Ki o da
    1Gbps ile Switch e
    switch(1Gbps) ise 100Mbps kablo ile(modem 100Mbps) modeme bağlı idi.
    Modem Zyxel HN-F1Z(300n wireless)
    Burada eksik kalan, band genişliği yetmeyen C200 dü.

Çünki C200 1Gbps kablo ile(henüz Gbps desteği tam değil) 13-17MB/sn transfer yaparken,
    wireles ile 3-5MB/sn transfer yapabiliyordu.

Ortalama 1080p filmler 30-40Mbps olduğuna göre
    (30-40/8) = 3,8-5MB/sn transfere denk gelir ve oynatamaz!

QNAP lı arkadaşlar yeni FW hazır.

http://www.qnap.com/download_detail.asp?pl=1&p_mn=109&ct_name=Firmware

Açılan sayfada kendi ürününüzü seçiniz.
    Yada QNAP üzerinden Online da yapabilirsiniz.

Düzenleme; Qnap FW bilgisi eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 2 Ekim 2010; 11:14:25 >

• Cihazın faturasınıda kaybetmişim şimdi yandık işte FG Dijital'in insafına kaldık
    yoksa gitti cihaz hatta ufak ufak araştırmaya başlamalı artık Dune'mi alsam
    yoksa ufak birşeymi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dr.amon

Kablolu bağlama şansınız var ise!
    Var görünüyor.
    C200 ü de nas ı da router ınıza ethernet üzerinden bağlayınız.
    C200 wireles üzerinden(Mini Wi-Fi kart) PC HDD sindeki 1080p filmleri sorunsuz izleyemedim. Ki o da
    1Gbps ile Switch e
    switch(1Gbps) ise 100Mbps kablo ile(modem 100Mbps) modeme bağlı idi.
    Modem Zyxel HN-F1Z(300n wireless)
    Burada eksik kalan, band genişliği yetmeyen C200 dü.

Çünki C200 1Gbps kablo ile(henüz Gbps desteği tam değil) 13-17MB/sn transfer yaparken,
    wireles ile 3-5MB/sn transfer yapabiliyordu.

Ortalama 1080p filmler 30-40Mbps olduğuna göre
    (30-40/8) = 3,8-5MB/sn transfere denk gelir ve oynatamaz!

QNAP lı arkadaşlar yeni FW hazır.

http://www.qnap.com/download_detail.asp?pl=1&p_mn=109&ct_name=Firmware

Açılan sayfada kendi ürününüzü seçiniz.
    Yada QNAP üzerinden Online da yapabilirsiniz.

Düzenleme; Qnap FW bilgisi eklendi

Teşekkürler,asma verdiğiniz örnekte 3-5MB/sn ve 3.8-5MB/sn transfer hızları rakamları sanki aynı gibi,oynatmaz mı?

• Arkadaşlar Bende A-200 var ve modeme USB WiFi dongle ile bağlı. PC kablo ile 54Mbit (g) modeme bağlı PC deki flimleri 1080p ler problemsiz BD ler nadiren takınılı izleyebiliyorum. Nasıl mı?? NFS.. QNAP ta NFS server varmı diye sormuştum bi aralar.. var denilmişti. Bence NFS serveri aktif ediniz. PC ye haneWIN NFS Server yükledim. (www.hanewin.de) gayet problemsiz. PC de firmware yi kapatmak gerekebilir. QNAP için zaten problem yok NFS serveri mevcutmuş.. PC den Samba da takıntılar haliyle oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 2 Ekim 2010; 23:20:53 >
  • Arkadaşlar uzun süredir c-200 e fan takmak istiyordum artık hafta içinde bu işe el atacağım. Planım hem işlemci çip üzerine hemde kasanın arasında yeri hazır olan eksoz fanı takmak istiyorum. sanırım arka eksoz için 60mmx60 mm çip içinde 40mmx40mm fan uyar gibi geliyor bana. Ama asıl çözemediğim hangisine kaç v fan alacağım. piyasada hem 5v hem 12v fanalr mevcut. Fan boyutlarım doğrumudur. Hangi volt fanı almam gerekiyor. Varsa marka önerileride alabilirim. Benim şu ana kadar piyasada gördüğüm en kaliteli olanı xilence marka
  • quote:

Selam arkadaşlar c 200 bu gece bana ihanet etti dün gece film seyredip kapamıştım ama az önce
    açmak istediğimde ön ekranın çalışmadığını fark ettim biraz bekledim televizyonada görüntü gelmeyince
    kumandadan kapamak istedim tepki vermedi arka düğmeden kapayıp açtım yine olmadı bdroma elektrik
    geliyor ekranın yanındaki açma kapama düğmesi beyaz yanıyor hdd çalışıyor ama ekran yok tvde görüntü yok
    sizce sorun nedir bu sorunu kendim aşabilirmiyim, sorunun en büyüğü ise FG Dijitalden alınma bir cihaz olması
    şimdi bu hasta kurtulurmu fatihaya başlayayımmı mevlüt şekeri istediğinizi duyar gibiyim

nasıl olsa fg den alınma yani içini açsan ne olur açmasan ne olur recovery firmware için içindeki jumperi değiştirmen gerekiyor ondan sonra muhtemelen ekran görüntü gelirse recovery yaparsın gelmezse çöpe atacak halin yok popcorna gönderip değişim iste

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

nasıl olsa fg den alınma yani içini açsan ne olur açmasan ne olur recovery firmware için içindeki jumperi değiştirmen gerekiyor ondan sonra muhtemelen ekran görüntü gelirse recovery yaparsın gelmezse çöpe atacak halin yok popcorna gönderip değişim iste

üstadım biraz araştırdım recovery firmware yükleyebilirim bahsettiğiniz jumper uaport'taki jumper değilmi konuya pek hakim değilim , gerçi usa popcorna kayıt yapıp garantiyi başlattım ama ingilizcem olmadığı için RMA açamıyorum
     POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 5 Ekim 2010; 23:08:01 >

• evet o jumperi takınca muhtemelen ekrana görüntü gelecek ve recovery firmware için usb bellek takmanı isteyecek ben öyle düşünüyorum

yönerge şurada var

http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Firmware_Recovery_C-200
  • Fg dijital ile ilgili sorun ne,hem anlamadım,hem de merak ettim?
  • sancakla beraber bunlar da ürün getirmişti şimdi araki bulasın bir nevi doğubank olayı
  • Yeni Yazılım Vatana Millete ve forumdaşlara hayırlı olsun...

Firmware Updates C-200 [8 Oct. 2010]

Please be informed that Popcorn Hour C-200 Bugfix
    firmware release: 02-03-101006-21-POP-408-000
    and NMT apps: 02-03-100427-21-POP-408

>>http://www.popcornhour.com/download/C200/firmware-C200.html <<

Direkt Download

Düzenleme ; Direkt Download eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 9 Ekim 2010; 0:14:46 >

• link için teşeşekür ederim.
  • Yükleyip deneyen var mı acaba, fark var mıdır arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Yükleyip deneyen var mı acaba, fark var mıdır arkadaşlar?

Ben cihaz üzerinden online update yaptım.
    NMT uygulamalarında değişiklik olmadığından eniden kurmaya gerek yok.
    Detaylı inceleme şansım olmadı, ancak şöyle göz ucuyla baktığımda;
    seçeneklerde
    ses çıkışları artık analog/Digital RAW değil.
    Yerini
    Downmix / Passtrought almış.
  • yeni yazılımdan mı bilemeyecem ama kumanda hassasiyeti çok kötü. çok zor kumanda edebiliyorum.
  • Ahmet Üstad,
    Sizde de kumanda hassasiyetinde kötüleşme var mı acaba? Yükleyecektim tam karasız kaldım.
  • quote:

Ahmet Üstad,
    Sizde de kumanda hassasiyetinde kötüleşme var mı acaba? Yükleyecektim tam karasız kaldım.

Ben Sonradan aldığım ve Harmony 785@ ile kullanmamı sağlayan "IR" kumanda kullanıyorum.
    Herhangi bir değişiklik yok.

Kumanda da zayıflama var diyen arkadaş acaba pilleri değiştirip tekrar kontrol edebilirmi!
    Yazılımla kumandanın alakası olacağını sanmıyorum.
  • quote:

quote:

Yükleyip deneyen var mı acaba, fark var mıdır arkadaşlar?

Ben cihaz üzerinden online update yaptım.
    NMT uygulamalarında değişiklik olmadığından eniden kurmaya gerek yok.
    Detaylı inceleme şansım olmadı, ancak şöyle göz ucuyla baktığımda;
    seçeneklerde
    ses çıkışları artık analog/Digital RAW değil.
    Yerini
    Downmix / Passtrought almış.

En son güncellemede Yani yenice BiR Önceki güncellemede Downmix/Passtrought seçenekleri gelmemiş miydi? A-200 de Downmix / Passtrought şekline dönüşmüştü 23 eylülkü firmware ile (Youtube gelen firmware).. Yani merak ettiğim bu şekilde bir değişiklik oldu ise bu sefer A200 için yeni bir firmware beklememek gerekir.

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.