Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.580
Cevap
8
Favori
134.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baltazar324

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

uzun bi süre popcornumu sorunsuz kullanırken birden sorun çıktı karşıma, hemde çok saçma bir sorun.

altyazi oynatmamaya basladi film...

Gossip.Girl.S04E02.720p.HDTV.x264-ORENJI.mkv

Gossip.Girl.S04E02.720p.HDTV.x264-ORENJI.srt

altyazıda baktım bir problem yok pcden izleyebiliyorum. Bazı filmlerdede göstermiyor dosya adı aynı olmasına rağmen. Bu sorunu yaşayan varmı?

Altyazı ayarlarına baktım bir problem yok. Neden böyle yapıyor acaba?

film ve alt yazi dosya adini sadece "gossip" diye kisaltip bir denermisin. bazen ise yariyor. fw de sorun oldugunu sanmiyorum. dun aksam house izledim altyazili

Hocam onuda denedim olmuyor. 3 farklı altyazı indirip denedim oda olmadı.

• quote:

quote:

quote:

uzun bi süre popcornumu sorunsuz kullanırken birden sorun çıktı karşıma, hemde çok saçma bir sorun.

altyazıda baktım bir problem yok pcden izleyebiliyorum. Bazı filmlerdede göstermiyor dosya adı aynı olmasına rağmen. Bu sorunu yaşayan varmı?

film ve alt yazi dosya adini sadece "gossip" diye kisaltip bir denermisin. bazen ise yariyor. fw de sorun oldugunu sanmiyorum. dun aksam house izledim altyazili

Sorunun cihazda oldugunu sanmiyorum. Baska filmleri altyazili izleyebilirsun. Video fileni tekrar farkli bir siteden download etmeyi dene. bir sekilde o dosya da sorun olmus olmali

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.amon

C200'e USB'den bağladığım hdd'leri ext3 formatlamıştım,artık ntfs desteği de var.Cihazın özellikle 1080p film oynatması için bu hdd'leri ext3 mü yoksa ntfs mi formatlamak lazım ve de bir yerlerde ext3 formatlamak için pocornhour adlı arkadaşımız gparted cd'sinin kullanımını anlatmıştı,yerini bilen var mı?

Her ikisi de çalışıyor.
    Ama cihaz EXT3'ü daha çok seviyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_35803681/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 22 Eylül 2010; 15:34:20 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sorunun cihazda oldugunu sanmiyorum. Baska filmleri altyazili izleyebilirsun. Video fileni tekrar farkli bir siteden download etmeyi dene. bir sekilde o dosya da sorun olmus olmali

hdtv 350 mb olan versiyonunu indirdim yine oynatmiyor, diğer film, dizilerde sorun yok

hayatımda hiç bu kadar saçma problem görmedim.Hele durup dururken böyle saçmalığı yapması.

• 1 Hafta önce Oversight kurmak için makinanın başına geçtim.
    Ancak ne yaptımsa başarılı olamadım.
    Sadece Oversight değil hiç bir program kurulmuyordu.

Yani alet saçmaladı durdu.

Mecburen makinayı sıfırladım.
    Son firmware'i yeniden kurdum.
    Nmt app'yi yeniden usb den güncelledim.

Daha sonra çalışmaya başladı.

Malesef durum bu.
    Yapacak çok bir şey yok.
    Çok canını sıkarsa bi resetle makinanı derim.
  • Öyle görünüyor hocam ama pchde film arsivi var onlari bilgisayara yedekleyemiyorum başka bir yolu olmalı. Nmt sitesine baktım bulamadım aynı sorunu.
  • Elinde fazla disk varsa usb den bağlayıp C-200 içerisinden usb diske taşıyabilirsin.
    Networkten kopyalamaktan sanırım çok daha hızlı olur.

Ben senin yerinde olsam C-200 içerisine 2gb lık usb bir flash disk takar ve nmt uygulamalarını bu flash bellek üzerine kurardım.
    Yakın zamanda A-200 için bu işi deneyeceğim.
    Olmaması için bir sebep göremiyorum.

Böylece bu tür yeniden kurma işlemleri için film olan Hdd yi formatlama derdide ortadan kalkar.
  • Evet dediğiniz mantıklı. Şu an formatlama imkanım yok ama formatladıktan sonra öyle yapmak gerek.
  • Formatlama diye söylüyorum zaten.
    Usb flash takıp ona kurulum yap.
    Hdd den de filmler hariç diğer klasörleri sil gitsin.
    Böylece hdd yi formatlamamış olursun.
    quote:

Evet dediğiniz mantıklı. Şu an formatlama imkanım yok ama formatladıktan sonra öyle yapmak gerek.
  • Son yazılım yüklü c200 üm tuhaf problemler çıkarmaya başladı bir filmi peşpeşe ileri geri aldığımız zaman ses görüntü senkronu bozuluyor. daha önce bu sorun yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 24 Eylül 2010; 10:12:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rccol

Formatlama diye söylüyorum zaten.
    Usb flash takıp ona kurulum yap.
    Hdd den de filmler hariç diğer klasörleri sil gitsin.
    Böylece hdd yi formatlamamış olursun.
    quote:

Evet dediğiniz mantıklı. Şu an formatlama imkanım yok ama formatladıktan sonra öyle yapmak gerek.

Benzeri bir yöntem denedim olmadı.installerden sildim nmtyi sıfırladım yeniden kurdum ama düzelmedi.
  • C200'e hdd takma konusunda ben de birşey sormak istiyorum;şimdiye dek hdd takılı kullandım,ama temiz kurulum.vs sorunlar çıktıkça ve yeni updatelerde sık olarak hdd'yi formatlıyorum,arık yoruldum.Cihaza 2gb flash dsk taksam ve nmt'yi oraya kursam ve de flmleri NAS server alınca oradan kablosuz seyretsem 1080P'lerde sorun olur mu?.Kablosuz rooter 300mbps çıkışlı,C200'e de 300mbps wireless taklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Neden oluyor bilemiyorum ama Apps hizmetlerine tıkladığımda ekrana tam oturmuyor açılan ekran,
    mesela Youtube'a girsem bile ekranın yarısında videolar falan görünüyor,
    benzer sorunu yaşayan var mı, nasıl giderebilirim sizce bunu?

Bu sorunumu resmedeyim dedim, çok sinir bozucu, fikri olan ?

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi

• Dün c200u açıp içindeki USB girişine 8gb lik USB Flash bellek taktım .daha önce nmt uygulamaları kurduğum 500 gb lik 2.5luk hdd yi ntfs olarak formatlayip cihaza taktım .
    C200u yeniden açıp nmt yi tekrar kurdum ama bu sefer USB belleğe.sorunsuz kuruldu.
    2tb lik büyük hdd yanında birde 500 lük depolamam oldu.
    Ayrıca my ihome usnet gibi servislerin açık olması linksys rooterimde soruna sebep olup diğer bilgisayarlarımın kablosuz ağdan internet erişimini engellediğini anladım
  • quote:

Hallettim sorunu.

Ethernet kablosunu / ftp programını değiştirince düzeldi.Dosyaları yarım yamalak aktarıyordu sanırım..

• Arkadaşlar ürün TR'de nerelerde satılıyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Arkadaşlar ürün TR'de nerelerde satılıyor acaba ?

Merhaba,

http://www.popcornhour.com.tr bu siteden bakabilirsiniz. Sancak bilgisayar ana ithalatçı durumunda yanılmıyorsam. Büyük elektronik market ve internet mağazalarında da bulabiliyorsunuz. Popcorn c-200 diye aratırsanız karşınıza çıkacaktır
  • Selam arkadaşlar c 200 bu gece bana ihanet etti dün gece film seyredip kapamıştım ama az önce
    açmak istediğimde ön ekranın çalışmadığını fark ettim biraz bekledim televizyonada görüntü gelmeyince
    kumandadan kapamak istedim tepki vermedi arka düğmeden kapayıp açtım yine olmadı bdroma elektrik
    geliyor ekranın yanındaki açma kapama düğmesi beyaz yanıyor hdd çalışıyor ama ekran yok tvde görüntü yok
    sizce sorun nedir bu sorunu kendim aşabilirmiyim, sorunun en büyüğü ise FG Dijitalden alınma bir cihaz olması
    şimdi bu hasta kurtulurmu fatihaya başlayayımmı mevlüt şekeri istediğinizi duyar gibiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 1 Ekim 2010; 0:34:31 >
  • Herkese iyi geceler;Qnapçılara soruyorum; C200 ile wireless üzerinden QNAP'taki 1080p filmleri kesintisiz seyredebiliyormusunuz ve qnap almaya çalışıyorum,hdd'leri de toparlamaya çalışıyorum,hangi 2tb hangi hdd'leri alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.amon

Herkese iyi geceler;Qnapçılara soruyorum; C200 ile wireless üzerinden QNAP'taki 1080p filmleri kesintisiz seyredebiliyormusunuz ve qnap almaya çalışıyorum,hdd'leri de toparlamaya çalışıyorum,hangi 2tb hangi hdd'leri alayım?

Wieles ile önermem(NAS için Denemedim)
    C200 Wireless kart ile PC HDD sinden oynatamadım. Sanırım Wireless band genişliği yeterli değil.
    Kablo ile sorunsuz.

HDD ye gelince az ısınması nedeni ile WD-Green benim ve birçok NAS kullanıcısı arkadaşın kullandığı HDD dir.

WD20EARS
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.