Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmlere birşey olmuyor, rahatlıkla yükleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Yeni yazılım çıkmış.

http://www.popcornhour.com/download/A110/firmware-A110.html

Burada da neler yapılmış onlar yazıyor. Bu cihazda bu kadar sorun var mıydı yahu, ben hiç farkında değildim Bizim Türkçe ile ilgili ne sorun vardı da düzeltmişler acaba?
    IDX/SUB desteği gelmiş ama harici çoklu altyazı desteği hala yok.

1. New NMT apps, 00-17-091014-15-POP-403
    2. Internet Radio link added in Web Services
    3. Screensaver support during playback pause
    4. non-JPEG rotation
    5. Japanese subtitle support option
    6. Remove "Audio */*: ***" message at start of video playback (e.g. TS)
    7. IDX/SUB support added
    8. Image cache issue fix
    9. workaround DirecTV UPnP crash issue
    10. Fixed ISO with single subtitle track cannot display (QA#0528)
    11. Turkish codepage bug fix
    12. workaround MP3 volume soft after ISO/IFO playback (QA#0487)
    13. TFixed copy small file from NTFS cause system crash
    14. Fixed HDD icon on Media Source page occasionally disappearing
    15. Fixed MP3 volume soft after DVD playback.
    16. Added Dolby Digital disclaimer at [Maintenance] page.
    17. Fixed Missing HDD/USB device entries from [Media Source] page.
    18. Prevent multiple [Media Source] page refresh during startup process.
    19. Fixed blank info in network share edit page, also missing remove button.
    20. Fixed blank page when browse network share from network share page
    21. Fixed wording "Scan complete" appears at the top left corner after performing wifi scan.
    22. Fixed VESA tv mode display either flickering or black screen.
    23. Fixed Selecting AP "linksys28" will have the SSID wrongly changed to "linksys28P1"
    24. Fixed UPnPAV server detection issue after changing new hostname or restarting server.
    25. Fixed Playback of BD-ripped M2TS (eg. movie "Taken") causing system crash.
    26. Fixed broken Kartina TV support.
    27. Changed Japanese and Chinese (both simplified & traditional) translation of "Crop" under "Video Zoom" option in setup page.
    28. Fixed volume automatically increased from "-15" to "-14" issue when playback the next item in a playlist.
    29. Fixed refreshing server listing page shows corrupted page
    30. Fixed vobsub crash when only idx file exist in the folder
    31. Fixed vobsub load regardless of filename
    32. Fixed vobsub positioning problem
    33. Fixed twonkyserver photo slide show using low resolution
    34. Added dynamic javascript loading
    35. Known issue: multi-language vobsub not supported

Hiç gelmeyecek sanıyodum, süpriz olmuş.

• Teşekkür ederim

Eve gelir gelmez yeni çıkan firmware sorunsuz bir şekilde kurdum yalnız NMT kurarken sorunla karşılaştım, tam downloading image derken NMT application failed please reboot uyarısı ile karşılaşıyorum. Hem online hem de usb'den kurmayı denedim ikisinde de aynı sorunla karşılaştım. Sizler sorunsuz bir şekilde kurabildiniz mi acaba?

Ayrıca bir kaç gündür cihaz internette çok yavaşladı, internet radio saya tv eskiden nerdeyse hemen açılıp yüklenirken artık nerdeyse sayfaları hiç yükleyemiyor bunun nedeni ne olabilir?
  • arkadaşlar,hdmi kablo ile ses iletimini başaramadım,amfim onkyo tx-sr607
  • Arkadaşlar bu cihazın önyüzündeki reset butonu bir işe yaramıyormu acaba?
  • Yeni yazılımı yükledim.Dakika bir gol bir TPLink wireless adaptor destegi iptal edilmiş .tplink wireless adaptörümü görmüyor.
  • nzbget ile indirilen rar dosyaları otomatik olarak birleştirilip açıldıktan sonra,otomatik olarak silinmiyor.Bunları elle silmek zorunda kalıyorum.Otomatik olarak silme ayarı nasıldır?
  • NMT güncellemesini yüklerken dikkat ettiniz mi bilemiyorum. Cihaz üzerinden online olarak firmware i kurmak için minimum 00-17-090116-15-POP-403 sürümü olması gerekir diyor. Halbuki popcorn hour kendi sitesine girdiğinizde daha 00-17-090116-15-POP-403 sürümü yok bile, şu anki sürüm 00-17-090115-15-POP-403. Sanırım bu nedenden ötürü NMT yüklerken hep hata mesajı, kaynak geçerli değildir uyarısı alıyorum. Merak ediyorum sizler NMT kurabildiniz mi ? Firmware demiyorum onu ben de sorunsuz kurdum, NMT kurarken yukarıda bahsettiğim sorun ile karşılaşıyorum.

Ayrıca cihaz internette o kadar yavaşladı ki nerdeyse hiçbirşeyi yükleyemiyor. 1 hafta önce böyle değildi hiçbir yerine de dokunmadım, ayar değiştirmedim. Bu neden olabilir?

Sanırım bu firmware bazı sorunları da beraberinde getirdi. Hadi bakalım hayırlısı.
  • murats123 arkadaşım,

Cihazın ön kısmındaki reset tuşu sanki bir yapıştırıcı ile yapıştırılmış gibi mi? Düğmeye bastığınızda hafif bir "tık" hissetmelisiniz. Ve cihaz yeniden başlamalı yani kendi kendini "reboot" etmeli. Eğer yapmıyorsa düğme olduğu gibi kalıyorsa cihazınızı değiştirin. ÇÜnkü aynı şey benim başıma geldi. Reset tuşu sanki bir şey ile yapıştırılmış gibiydi, aldığım yere iade edip yenisi ile değiştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blindearth

NMT güncellemesini yüklerken dikkat ettiniz mi bilemiyorum. Cihaz üzerinden online olarak firmware i kurmak için minimum 00-17-090116-15-POP-403 sürümü olması gerekir diyor. Halbuki popcorn hour kendi sitesine girdiğinizde daha 00-17-090116-15-POP-403 sürümü yok bile, şu anki sürüm 00-17-090115-15-POP-403. Sanırım bu nedenden ötürü NMT yüklerken hep hata mesajı, kaynak geçerli değildir uyarısı alıyorum. Merak ediyorum sizler NMT kurabildiniz mi ? Firmware demiyorum onu ben de sorunsuz kurdum, NMT kurarken yukarıda bahsettiğim sorun ile karşılaşıyorum.

Ayrıca cihaz internette o kadar yavaşladı ki nerdeyse hiçbirşeyi yükleyemiyor. 1 hafta önce böyle değildi hiçbir yerine de dokunmadım, ayar değiştirmedim. Bu neden olabilir?

Sanırım bu firmware bazı sorunları da beraberinde getirdi. Hadi bakalım hayırlısı.

Şöyle yapıyorsunuz.

http://files.syabas.com/popcornhour/firmware/a110/01-17-091022-15-POP-403-000.zip

adresinden son firmware' i indirin ve usb flash diskinizin rootuna açın.
    Nmt kurarken kaynak olarak Interneti değil de USB' i seçerseniz sorun kalmaz.

• Her ikisini de denedim ama sonuç aynı. Hem usb hem de online olarak denedim iki yöntemle de kaynak geçerli değildir uyarısı alıyorum.
  • benim yeni firmwareden sonra bu reset problemim bazı film lerde ses problemim ve daha önce problemsiz oynayan fimlerim çalışmadı oben bir öncekine döndüm
  • İlginç, benim de yeni firmware ve NMT applications son güncellemeleri yükledikten sonra herşey düzeldi.

Ama şöyle düzeldi, hard diskimdeki bilgileri koru ve o şekilde NMT kur seçeneği işaretleyip online ya da usb'den (her ikisini de denedim) bir türlü yükleyemedim, her seferinde kaynak geçerli değildir uyarısı alıyordum. Hard diskimdeki bilgilerin silinmesini göze alarak fresh setup yapmaya karar verdim, bu şekilde NMT sorunsuz kuruldu. Şu an tüm problemlerim çözüldü, internet hızlandı herşey gayet iyi çalışıyor.

Yalnız her yeni NMT çıktığında hard diskimi formatlayıp da kuracaksam işimiz var demektir.

Bir sorum olacak, popcorn hour u bilgisayara bağlamadan ağ üzerinden dosya transferi yapabilir miyiz? Cute FTP ile olabiliyormuş ama biraz yavaş oluyormuş sanırsam, olabiliyorsa ve biraz daha hızlı bir şekilde ağ üzerinden popcorn a nasıl veri transferi yapabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: blindearth

İlginç, benim de yeni firmware ve NMT applications son güncellemeleri yükledikten sonra herşey düzeldi.

Ama şöyle düzeldi, hard diskimdeki bilgileri koru ve o şekilde NMT kur seçeneği işaretleyip online ya da usb'den (her ikisini de denedim) bir türlü yükleyemedim, her seferinde kaynak geçerli değildir uyarısı alıyordum. Hard diskimdeki bilgilerin silinmesini göze alarak fresh setup yapmaya karar verdim, bu şekilde NMT sorunsuz kuruldu. Şu an tüm problemlerim çözüldü, internet hızlandı herşey gayet iyi çalışıyor.

Yalnız her yeni NMT çıktığında hard diskimi formatlayıp da kuracaksam işimiz var demektir.

Bir sorum olacak, popcorn hour u bilgisayara bağlamadan ağ üzerinden dosya transferi yapabilir miyiz? Cute FTP ile olabiliyormuş ama biraz yavaş oluyormuş sanırsam, olabiliyorsa ve biraz daha hızlı bir şekilde ağ üzerinden popcorn a nasıl veri transferi yapabiliriz?

Ben hdd yi formatlamadan kurdum hatta tüm ayarlar aynı kalmıştı indirmekte olduğum torrent te kaldığı yerden devam etti.
    Şimdi bir önceki yazılım tekrar yükledim ancak media hizmetleri sayfası bozuldu karman karışık youtube ve diğer servislerin olduğu ekran karıştı gül bi sistemi bozdum ne yapacağım şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

arkadaşlar,hdmi kablo ile ses iletimini başaramadım,amfim onkyo tx-sr607

Popcornun setup'ındaki HDMI seçeneğindeki ses taşıma özelliğini kaldırmış olabilirsiniz,baktınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murats123

benim yeni firmwareden sonra bu reset problemim bazı film lerde ses problemim ve daha önce problemsiz oynayan fimlerim çalışmadı oben bir öncekine döndüm

Aynen. Sevmedim bu yeni firmware'i. Bir öncekine geri döndüm.
  • Arkadaşlar yeni firmware ile Transmission programındaki hash yapma süresinde bir azalma oluyorm u yoksa eskisi gibi aynı mı ?
    Biliyorsunuz son 2 FW de böyle bir sorun vardı...
    PCH dl konumuna gelene kadar 2 saat öncelikle yarıda kalan dosyaların ne kadarının dl edildiğini tarıyordu..
  • Arkadaslar merhaba;
    Yani pop corn alacak biri olarak, harici harrdisk almayı dusunuyorum. bir ag kurma derdim yok acıkcası. Mevcut ses ve goruntu arsivimi bu harrdisk e aktarıp oradan yonetmek istiyorum. Harddisk 2,5 almak istiyorum. 3,5 lar biliyorsunuz adaptorlu ve extra kablo vs. Sorum; 2,5 alırsam rpm dusuklugunden dolayı bir sorun yasar mıyım (MKV dosyalarında vs) (hani rpm 5400 ya)
    ve 2,5 icin bana hani markayı onerirsiniz? Denenmiş memnun olunmuş tabi :):) ( 500 GB alacam )
    Tesekkur ederim

Dr.Mehmet SARIER
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarier

Arkadaslar merhaba;
    Yani pop corn alacak biri olarak, harici harrdisk almayı dusunuyorum. bir ag kurma derdim yok acıkcası. Mevcut ses ve goruntu arsivimi bu harrdisk e aktarıp oradan yonetmek istiyorum. Harddisk 2,5 almak istiyorum. 3,5 lar biliyorsunuz adaptorlu ve extra kablo vs. Sorum; 2,5 alırsam rpm dusuklugunden dolayı bir sorun yasar mıyım (MKV dosyalarında vs) (hani rpm 5400 ya)
    ve 2,5 icin bana hani markayı onerirsiniz? Denenmiş memnun olunmuş tabi :):) ( 500 GB alacam )
    Tesekkur ederim

Dr.Mehmet SARIER

Harici hdd ile pek sorun olmayabiliyor,ama bazen de filmlerde takılmalar olabiliyormuş,ancak kullanılabilir diye düşünüyorum,5400rpm olması ile ilgili fark yok.Önerilecihazın içine hdd takmak.Siz 2.5" hdd istiyorsunuz,ama şu anda en büyüğü 500gb yerter mi?.
    Hdd uyumluluk listesi a-110 için vardı,ama linkinden şu anda ulaşılamıyor,c-200'ün uyumluluk listesi ile aynıdır diye düşünüyorum.
    Link:http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/C-200_Compatibility_Lists

• quote:

Orijinalden alıntı: sarier

Arkadaslar merhaba;
    Tesekkur ederim

Dr.Mehmet SARIER

USB'den beslemeli harici HDD'lerde sorun yaşanıyor maalesef. 720plerde değil ama 1080plerde ve özellikle de yüksek bitrateli 1080plerde. O yüzden önermem. Adaptörlü olanlardan alın.
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.