Şimdi Ara

Popcorn Hour A-210

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Popcorn Hour un yeni modeli olan A-210 199 dolara satiliyor.

A-200 den en onemli farki alimunyum kasa kullaniyor olmasi ve BluRay ISO desteklemesi.

• İşlemci aynı. Artı olarak pasif soğutucu kullanılmış.
  • nerde satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkaya1974
    nerde satılıyor.

Şu an sadece popcorn'un global sitesinde satılıyor. Fiyatın Türkiye'ye gelene kadar artması kaçınılmaz maalesef. Bu arada siteden almak istendiğinde 55 Dolarlık yol parasınıda dikkate almak lazım. Artı, gümrüğe takılırsa çok daha masraflı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hewalkaya

Popcorn Hour un yeni modeli olan A-210 199 dolara satiliyor.

A-200 den en onemli farki alimunyum kasa kullaniyor olmasi ve BluRay ISO desteklemesi.

yazılım aynı yazılım tek fark alüminyum kasa ve fansız oluşu yoksa blu-ray.iso desteği aynı a-200 ile

bu tip ucuz 8643 çözümü düşünenler dune h1'i beklesin en azından yazılımı a-200 veya a-210 gibi kırpık değil bd-prime yazlımını kullanıyor

full blu-ray desteği
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: hewalkaya

Popcorn Hour un yeni modeli olan A-210 199 dolara satiliyor.

yazılım aynı yazılım tek fark alüminyum kasa ve fansız oluşu yoksa blu-ray.iso desteği aynı a-200 ile

bu tip ucuz 8643 çözümü düşünenler dune h1'i beklesin en azından yazılımı a-200 veya a-210 gibi kırpık değil bd-prime yazlımını kullanıyor

full blu-ray desteği

Yalnız, geliş fiyatınada bakmak lazım. Şu anki en son 8642 çipini kullanan makina yok galiba Türkiye'de.
  • quote:

The A-210 has a much smaller body, and loses the ability to accept a Blu-ray drive.

But it's a very worthy replacement for the old A-100, A-110 and A-200 devices.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaynak gösterin nerden yazıyorsunuz bunları anlamıyorum

haber sitelerinden copy paste ile olmaz bu işler

ben diyorum ki aynı yazılımı kullanıyor

yazılım aynıyken nasıl blu-ray sürücü bağlanıp oynatacak ben merak ediyorum

a200 ve a210 aynı cihazdır sadece kasa ve fan farkı dışında
  • quote:

kaynak gösterin nerden yazıyorsunuz bunları anlamıyorum

haber sitelerinden copy paste ile olmaz bu işler

ben diyorum ki aynı yazılımı kullanıyor

yazılım aynıyken nasıl blu-ray sürücü bağlanıp oynatacak ben merak ediyorum

a200 ve a210 aynı cihazdır sadece kasa ve fan farkı dışında

Hiç kimse blu ray okuyucu bağlanıp blu ray okuyor dememiş ki bunu nerenizden atıyorsunuz anlamadım?
    Blu ray iso açıyor denmiş, resmi sitesinde de açtığı yazıyor
    Ahanda burda

quote:

Other Formats: ISO, IFO navigation,AVCHD navigation,Simple BD navigation

http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog&mainItemId=24
    Sayfa: 3

• bakın ben sizi tanımam bilmem kim olduğunuzu nasıl bu kadar laubali olabiliyorsunuz ben onu anlamıyorum

atmak ne demek nereden çıkarıyorsunuz denir

arkadaş yukarıda a-200den farklı olarak demiş ben de fark yok demişim bunun üzerine arkadaş bir haber sitesinden copy paste yapmış ben de diyorum ki blu-ray bağlasanız bile oynatmaz çünkü yazılımında yok böyle bir özellik blu-ray.iso desteği ise başka bir şey ve a-200de de var

lütfen üslubunuza dikkat edin
  • A 200 uzunca zamandır kullanıyorum iso açar A-210 eski modelin aynısıdır sadece metal kasa ve fanı yoktur ,
    Sadays hocamın dediği gibi dune h1'i beklemekde fayda var
  • türkiyede satısı ne zaman baslanırki
  • a200 wep browser nasıl kuruluyor ?
  • heriki cihazda donanım olarak aynı. A210 da Çok şikayet alan fanlı soğutucu yerine metal kasa ve pasif soğutucu kullanılmış.
    Chipset
    Sigma Designs SMP8643, 667MHz CPU with floating point coprocessor.
    Memory
    512MB DDR2 DRAM, 256MB NAND Flash
    Kaynak: Resmi web sitesi
  • bu cihazı netten en uygun satan yer neresidir ??
  • @hulusi cihazın tek gördügüm yer benim sitenin kendi sitesi.Onun haricinde ne amazonda ne başka bir sitede ne de yerli bir sitede görmedim.Fiyatı 200 dolar kargo masrafı 60 dolar ve gümrükte ugraşıp küplere binmen paha biçilemez. Ayrıca 2011 de yeni bir gümrük yasası çıktı yurt dışından görüntü verebilen cihzlara bir kereye mahsus 180 euro alacaklarmış araştır öyle al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 5 Ocak 2011; 18:43:14 >
  • @£mre

Yurtdışından almam zaten.. teşekkürler..
  • bende yurtdışından A-210 getirtmeyi düşünmüştüm.sonra düşündüm ki,gelmesini bekle,gümrükte uğraş vs vs vs bir yana,zaten bozulmasıyla ünlü birde elimde patlarsa tekrar yurtdışına gönder felan uğraşılmaz.
    1 hafta önce gittim elec. word. dan son kalan A-200'ü 400 TL'ye aldım metal kasası gelirse onu alır değiştiririm içini.zaten metal kasa harici hiçbir farkı yok.

e hani ne değişti hayatında diye sorarsanız,M34a ve R6a'yı çekmeceye attım duruyor.bir daha realtek çipli hiçbir media player almam,3D destekli çıkartıp 50 TL'ye satsa gene almam,değişen bu
  • niye m34 tadından yenmez oldu son modlu a110 firmwarei ile niye çekmecede kalsın

R6da sana yaramaz ama yarayacak biri bulunur

burada veya TF'da makul fiyatla başlık açarsanız bir forumdaş nasiplensin derim

• quote:

niye m34 tadından yenmez oldu son modlu a110 firmwarei ile niye çekmecede kalsın

R6da sana yaramaz ama yarayacak biri bulunur

burada veya TF'da makul fiyatla başlık açarsanız bir forumdaş nasiplensin derim

dışarda duran hdd görüntüsü,göz zevkimi bozuyor yeni bir filim indirdiğim zaman pc'den at usb'ye,sök götür nmt'ye vs vs vs uzun işler,ben biraz rahatıma düşkünüm
    yoksa m34 ile hiçbir sorunum olmadı,harika bir cihaz ve hala çok çok yeterli bir donanımı var.R6a için aynı şeyleri söyliyemiycem malesef,gerçekten "DANDİK" kelimesini hakeden bir ürün.
    beklentisi daha az olan insanlar için uygun olabilir ama benim için vasattan ileri geçemez.birdahada realtek'li media player kesinlikle almam zaten.nasılki 15 yıl önce ATI ekran kartına tövbe
    ettiysem ve geçen zaman zarfında pc'min içine asla sokmadıysam (ki nedeni bende kalsın,bunun tartışması bitmez),realtek'li media player'ıda evime sokmam

sahibinden'e koydum ilan zaten,burayada koymayı düşündüm ama donanımhaber ne hikmetse benim cep'e doğrulama kodu göndermiyor.çok uğraştım ama nafile,o yüzden vazgeçtim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.