Merhaba. Ben de bu cihazı takip ediyorum. A-200 modeline göre çok daha şık ve pasif soğutma olması güzel bir tercih sebebi. Türkiye sitesinde maalesef yok. Hoş zaten tr sitesinde doğru dürüst ürün bile yok. Acaba bu ürünü Türkiye'den temin edebileceğimiz bir yer var mı?
family guy
Bende alıcam TR de olsa ama yok heralde..
getirir sancak bekleyin biraz
Bekleyelim bakalım arkadaşlar.
Fakat biz a-210'u beklerken eski teknoloji olacak diye endişeliyim. Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama Sigma'nın yeni çipleri 2011 de çıkacakmış. Sancak daha A-210'u satmaya başlamadan Popcorn Hour'un HDMI 1.4 kullanan A-300'ü filan yurtdışında satışa çıkar herhalde. Beklemeye devam.
İşin ilginç tarafı, A200 EW'de 299 TL'den satılmaya başlandı. Bu fiyattan A210 getirseler kapış kapış gider :)
arkadaşlar A210 hala Türkiyeye gelmedimi yada yurt dışından ucuza getirtebileceğimiz bir yer varmı
Popcorn global sitesinden A-210 aldım. ABD adresi verdim oradan gelen arkadaşım getirecek. 14 Nisan da HongKong dan kargoya verdiler. Dün ulaştı. Bana da Mayıs başından gelecek.
Şimdi bunun içine HDD almak istiyorum. 1,5TB yeterli olur. Hangi marka ve model tavsiye edersiniz. WD Cavier Green düşünüyorum. Siz ne dersiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme