Şimdi Ara

Popcorn A-200 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
2
Favori
35.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Popcorn A-200 yakından ilgileniyorum gelirse alabilirim henüz tam karar vermedim ,

xenix fan bu kadar ses çıkarıyormu yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 26 Nisan 2010; 5:52:19 >

• @Am@deus

yok arkadaşım, ilki abartı gürültülüydü. Bende WD Green 1TB disk var 3.5" alet çalışırken notebokum kadar sesli çalışıyor. Ilk videodaki a200 de tahminimce yüksek rpmli disk kullanılmış olmalı ki kendileride bunu önermiyor zaten hem ısınma hemde gürültü proplemleri yaşayabiliyorsunuz sonra
  • Cevap için teşekkürler , o zaman cihaz için gün sayalım
  • Bu cihaz tam olarak ne zaman gelecek ???

Garanti proglemi yüzünden yurtdışından getirmek istemiyorum , GG bir kaç kullanıcı ön satışa başlamış ama garanti süresi az....

• arkadaşlar bende a110 var.. gayet memnunum sorunsuz ağ üzerinden pc'deki fullhd'leri syrediyorum. şimdi gördüm a200 çıkmış işlemcisi ve ram miktarı etkileyici..kısaca bu cihaz a110'nun yapamadığı neyi yapıyor. satıp bunu almaya değermi ? plastik kasası a110'dan bile berbat görünüyor. bi yerde aliminyum kasasını gördüm 50-60 avro çok güzel duruyor o alınmadan tv'nin altına konmaz bu cihaz ...kısaca ;

-sıkıştırılmamaış bluray medyaları menüsü ile oynatıyormu ?
    -hd ses formatlarını çekirdek(dd ve dts'e) ses dosyasına düşürüp optik ve coax'dan gönderebiliyormu?
    -aklıma pch a110'da aradığım başka eksi sayamıyorum. a110'nun yapamadığı bu işleri yapabiliyormu bu cihaz ? yoksa niye alalım bunu ? zaten a110'da menüsü pek hızlı değil ama (yeterli) fazla işlemci hızı ve fazla ram bize ne getirecek daha iyi ses ve görüntü yoksa niye alalım bunu ?
    saygılar sevgiler ...

• 14 Mart 2010 itibari ile yeni frimware güncellemesini görünce pokunda inci bulmuş gibi sevinilmiş ve hemen netten update edilmiştir. Bu yeni günceleme ne halta yaramıştır diyorsanız allta copy/paste mağrifeti ile popcornhour un duyurduğu güncelleme listesi aşağıda arz-ı endam etmiştir efem.

1. Minimum NMT apps 02-02-100318-19-POP-411

2. BD/AVCHD/DVD/CDDA
    - external SRT subtitle support for BD
    - Put SRT file (same name as BD title folder name/ISO name) at same directory level
    - Start main movie playback, then use SUBTITLE key to toggle embedded/external SRT subtitle.
    - Fixed some DVD disc playback on NTSC & PAL mode, cannot restore composite output after playback (Bug #5000407)
    - Fix volume up/down, audio muted (Bug #5000401)
    - Added handling for BD initial audio/subtitle language settings according to setup
    - Save/resume bookmark support - currently not persistent (only saved to volatile memory)
    - Disabled non-functional ZOOM/PAN key BD-J playback.
    - Fixed playback via SMB crash with certain file (Bug #5000457)
    - Fixed audio track swicthing failure on first keypress of Audio key (Bug #5000464)
    - Fixed initial language/subtitle setup doesnt work with BD disc (Bug #5000492)
    - Fixes for BD/DVD parental control function
    - Fixed for external SRT subtitle font size during BD playback (Bug #5000489)
    - Fixed certain BD subtitle cannot display
    - Fixed PCM via HDMI audio loss after DVD playback (Bug #5000272)
    - Optimise external SRT support (word-wrap etc)
    - Fixed for audio out-of-sync for BD playback after adjust audio offset
    - Persistent bookmark/resume for BD on harddisk
    - Fixed SimpleBD time seek inconsistentcy in certain cases
    - Fixed external SRT cannot display Hebrew properly, broken in previous RC1
    - BD navigation method now selectable (Setup -> BD/DVD/Audio CD: BD Navigation)
    - File View: basic file browsing
    - Simple BD: simplified BD navigation
    - AVCHD + SimpleBD: AVCHD and simplified BD navigation
    - Full Navigation: Full BD navigation
    - Fixed certain titles show wrong elapsed time in SimpleBD mode
    - Fixed select different audio track at SimpleBD Menu will cause playback to wrongly skip ahead by > 1 hour (Bug #5000460)
    - Fixed shuffle icon not displayed on front panel when in Audio CD shuffle playback (Bug #5000540)

3. Video and Audio playback
    - Fixed HDMI audio cannot recover after turning TV off and on again (Bug #5000032)
    - Changes for MP4 HTTP streaming, for better key responsiveness and buffering.
    - Fixed Dolby Digital DRC setting not applied properly
    - Fixed audio stuttering in certain MP4 clips (Bug #5000377)
    - Fixed certain TS file cannot get width/height and aspect ratio when resume from bookmark.
    - use 1920x1080 resolution for subtitle rendering
    - Marquee window for BGM displaying brief ID3 info
    - Fixed crash if MKV chapter name is too long
    - Fixed stuttering in certain MP4 (Bug #5000456)
    - Fixed font size in certain SSA subtitle
    - Subtitle pos Y adjustment; Added timeout (20sec) to clear OSD menu after idling
    - myihome and WMP11 streaming failure; broken in previous release
    - Fix for TV recorded TS stream
    - Changed audio sync adjustment; now 10 msec per step with -2sec ~ +2sec range
    - Fixed FLAC (96kHz/24bit) playback have no audio output on certain HDMI TV (Bug #5000434)
    - Fix for TV recorded TS stream with PMT > 0 could not playback
    - Save on-the-fly "audio sync" setting persistently
    - Fix for standby mode during video/music playback (Bug #5000458)
    - Fixed incorrect TV mode display on infobar when set to HDMI/Component 576p (Bug #5000461)
    - Fixed no subtitle display with certain MKV (Bug #5000409)
    - Fixes for certain mkv and mp4 playback stuttering or audio loss
    - Fix MIB clip freeze and audio jitter for TrueHD core
    - Fixed Scaling/Zooming/Panning issue when in SD TV mode
    - FIxed certain SSA not displayed with user-selected ANSI codepage
    - Removed non-functional Hue setting from Video-Setup menu
    - Fixed external .srt and internal PGS subtitle for M2TS format overlapped (Bug #5000503)
    - Fine-tuning of mp4 playback performance
    - Fixed volume setting always reset to 0 after rebooting (Bug #5000406)
    - Patch for certain MOV file recorded by Canon EOS1D Mark IV DSLR cannot playback
    - Playlist navigator for music playback (first phase)
    - press Green button during music playback (not available for BGM)
    - only simple navigation (up/down, Enter keys) now, press Green to close or timeout after 20sec
    - not applicable with UPnP or HTTP-based server
    - Fixed music playlist navigator cannot display after BD playback
    - Fixed subtitle menu inconsistency when subtitle if set off by default
    - Fixed Arabic Tashkeel shaping error in subtitle (Bug #0000272 part1)
    - Fixed displaying of "0.wav" on front panel bug of previous RC2
    - Fixed black screen display when playback ended during playlist navigator mode

4. Photo app
    - Fixed player freezed upon playing certain corrupted image (Bug #5000424)
    - Pressing Power key will stop slideshow and goto 'standby'

5. System/Network
    - Corrected Dolby disclaimer
    - Unique USB device names for repeated names
    - Setup
    - Adjustment for page layout in SD mode
    - Fix for BD PiP and parental control level settings saving issue
    - Fixed DVD setup page settings cannot update if parental password wrong or canceled
    - minor modification of layout and translation
    - Fixed BD PiP and BD Navigation does not restore when default factory setting selected
    - Network listing navigation page up/down using front panel key
    - Added TCP receive window size adjustment (in Setup -> Network)
    - value between 1500 and 32000 bytes
    - Persistent saving of subtitle color, fontsize and pos setting
    - SATA Hotplug support

6. Browser
    - Fixed File copy issue with certain USB device
    - Delete one file should show 1/1 on osd instead of 0/0
    - Fixed rename folder fail and cannot see original name on popup
    - Fixed file operation problem with '?' or '$' in filename
    - Language pack translation and pop-up message word wrap fix
    - Hotplug USB-HDD OSD message fix
    - SATA Disk volume label if applicable.

7. Torrent
    - Fixed scheduler UI refresh issue
    - Torrent setting page UI misalignment fix (Bug #5000462)

8. PHF (ROBIG)
    - Fixed flashapp missing images
    - Added new PHF apps: channelcom, nextnewnetwork, malaysiakiniTV
    - Fixed volume control jump two steps
    - Fixed mp3 sound issue where it stops after 2 sec
    - Improved font display (e.g. some characters truncated)
    - Pressing Power key will stop PHF and goto 'standby'
    - Fixed when PHF with music is playing in the background, start an music playback will cause crash or vice-versa
    - Fixed some characters truncated vertically
    - Fixed an issue related to Photobucket where one GIF crash upon decoding
    - Fixed scheduler UI refresh issue

9. NMT Apps
    - NMT apps install to USB device. Separate NMT apps installation from Media partition.
    - Fixed various issues after new NMT installation introduced in previous release

• quote:

Orijinalden alıntı: gökay-52

arkadaşlar bende a110 var.. gayet memnunum sorunsuz ağ üzerinden pc'deki fullhd'leri syrediyorum. şimdi gördüm a200 çıkmış işlemcisi ve ram miktarı etkileyici..kısaca bu cihaz a110'nun yapamadığı neyi yapıyor. satıp bunu almaya değermi ? plastik kasası a110'dan bile berbat görünüyor. bi yerde aliminyum kasasını gördüm 50-60 avro çok güzel duruyor o alınmadan tv'nin altına konmaz bu cihaz ...kısaca ;

-sıkıştırılmamaış bluray medyaları menüsü ile oynatıyormu ?
    -hd ses formatlarını çekirdek(dd ve dts'e) ses dosyasına düşürüp optik ve coax'dan gönderebiliyormu?
    -aklıma pch a110'da aradığım başka eksi sayamıyorum. a110'nun yapamadığı bu işleri yapabiliyormu bu cihaz ? yoksa niye alalım bunu ? zaten a110'da menüsü pek hızlı değil ama (yeterli) fazla işlemci hızı ve fazla ram bize ne getirecek daha iyi ses ve görüntü yoksa niye alalım bunu ?
    saygılar sevgiler ...

sıkıştırılmış blurayleri oynatıyor.
    neden mi alacaksın bu cihazı ?
    çünkü daha hızlı işlemcili ve daha fonksiyonel yazılımlı bir cihaz yok. ( C-200 hariç )

• Networkedmediatank forumda yunan kullanıcı böyle bir mod yapmış çok hoşuma gitti , alüminyum kasalar ne zaman gelecek tr'ye yada bizmi yaptıracağız ???
    gerçi bu durumda garanti dışı kalmaması için distribütör taktırmamız gerekiyor , En azından kart kısmını...

Popcorn A-200

Popcorn A-200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Haziran 2010; 23:04:48 >

• Bişi soracağım kasa değişmezsa yani orjinal kasa kullanılırsa her hangi bir problem olurmu? Ben görünüş olarak (Resimlerden tabi) beğendim. Cihaz arıza yapacak kadar bir ısınma mı söz konusu? Eğer arıza yapacak pozisyana girecek bir durumda olsa idi ona göre bir tasarım yapmazmıydı firma?
  • Isınmadan dolayı sorun olsaydı A-110 modelinde sorun olurdu mübarek fırın gibiydi
    Mod değişimi birazda zevk meselesi , tabi üsteki fanlarda 7X24 downoald yapanlar için ciddi bir katkı sağlar ,
    Ben iki aydır kullanıyorum nerdeyse 2-3 kere kapattım hep açık sorun görmedim....
  • Normalde problem yok asıl sebep zevk meselesinden dolayı ksa değişikliğine gidiyorlar dorumudur? Başka bir sebep yok. 7/24 download yapanlar bile kasa değiştirmezse problem olmaz değilmi?? Cihazı almak üzereyim problem olmazsa birde kasa ile uğraşmayayım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Normalde problem yok asıl sebep zevk meselesinden dolayı ksa değişikliğine gidiyorlar dorumudur? Başka bir sebep yok. 7/24 download yapanlar bile kasa değiştirmezse problem olmaz değilmi?? Cihazı almak üzereyim problem olmazsa birde kasa ile uğraşmayayım :D

Doğrudur dostum mesela ben orjinal haliyle hiç kapatmadan downoald yapıyorum bir sorun yok
  • baglıyacagın harddiskde onemlı green ve blue onerılıyor genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Bişi soracağım kasa değişmezsa yani orjinal kasa kullanılırsa her hangi bir problem olurmu? Ben görünüş olarak (Resimlerden tabi) beğendim. Cihaz arıza yapacak kadar bir ısınma mı söz konusu? Eğer arıza yapacak pozisyana girecek bir durumda olsa idi ona göre bir tasarım yapmazmıydı firma?

Cihazda fan olduğu için ısınma abartılacak kadar değil.
    Hele hele internal disk kullanmıyorsanız , ısınma çok az.
  • Lütfen geçiştirmeyin yardım edin?

Benim A-200 Salı günü gelmişti. Daha hiç bişi yüklameden direk 14 mayıs güncelledim. Bu Firmware yüklemesinden sonra diğer işlemlere geçtim. Elde eski bir Seagete 320 HDD var dı onu taktım Firmware ile olan NMT leri yükledim. CSI ile lightpd, Transmission 1.93, oversight, File manager, Downloadmanager c200remote Uygulamalarını yükledim. Ben herhangi bir problem göremedim. Ama bu işte gerçekten yeni olduğımdan ve şimdilik Elimde HD flim çok az olduğundan tam test de uygulayamadım.

Hazır yakalamışken bir kaç soru patlatayım :D

1- Bu firmware ile ne gibi bir problem mevcut?

2- Cihaza neler yüklememi tavsiye edersiniz?

3- En önemlilerinden İnternetimiz ortak olduğu için cihazdaki uygulama adresini bilen herkez cihazdaki uygulamayı kontrol edebilir. Bunu onlemenin bir yolu varmı acaba?

4- NFS server ne işe yarıyor? (Samba ile aynı şey sanıyordum). Ama cihazdan ayrı ayrı bu uygulamalar durdurulup çalıştırılabiliniyor?

5- Cihaza kablosuz usb Klavye mause alıcısı taktım. Klavye çalışıyor ama mouse çalışmıyor. Bu normaldir sanırım. Klavye ile yazı yazma kolaylığı dışından bir artısını göremedim. (Örneğin Soutcast da search için vs..)

6- Youtube izlenebiliyor deniliyordu daha menülerde youtube yi bulamadım. Saya TV de bir yayın var o da kötü.

7-Transmission ayarları için "file manager" ugulaması ile APPS>>Transmission içindeki ".Transmission" kalsörde bulunan settings.json indirip şifre filan ekleyip tekrar yerine koyayım dedim. Dosyayı okuma yazma izni yok. FTP://nmt:1234@192.168..... ile girdim yine izin yok. Bu dosyayı nası editleyebilirim?
    Telnet lede bağlanmıyor? Cihaza tam yetkili nasıl bağlanabiliniyor sanırım ondandırftp://root:şifre@192.168.... gibi yani

Yardımlarını bekliyorum teşekkürler

• arkadaşlar bu cihazın resmi sitesinden alan varmı?
    Kargoyla birlikte 211$'a geliyo (yaklaşık 320TL)
    Sipariş versek kargoya takılırmı?
    Bi ara sahibinde.com'da fln 380'e satıyorlardı ama artık yok.

Yorumlarınız nedir?

Popcorn A-200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soguknewale -- 23 Temmuz 2010; 10:08:12 >
  • Siparisini verebilirsin rahatlıkla gümrüge takılmadan eline ulasır
    Ben almadan once de arastırdım problem yaşayanı görmedim
    Kargo sureside cok kısa siparisi verdikten 7-8 gun sonra elime ulasmıstı
  • Piasada bulamıyorum hala yok....
  • 5 adet almistim elektro word bitirdim piyasayı ) cok memnunum harika bir cihaz

gelir gelmez almsitim elektro wordden 399 tl idi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.