kapanır 1-2 aya kadar gücen olurmu böyle komik isimli mail serverlarına mailler uçar havaya.mynet.com abicim başka yok...
HOTPOPTAN ALDIĞIM MAIL ADRESİ 1 YILA YAKLAŞTI
daha güzel bir isim bulamamışlar mı da email i türkçe yazmışlar
bi de arkadaşlar kolay mail var.başlarda bayağ kötüydü.şimdi düzeldi,epey hızlı çalışıyor...tavsiye ederim...bu arada bende göremedim isnet teki bedava e-maili...
evet bende yenimail kullanıyorum telefondan cok rahat mail alıp gonderebiliyosun sorun yok tavsiye edilir....
Birde şunun(yenimail) cep telefonu ile nasıl kullanılacağını yazsanız. Çok müteşekkir olurdum. Tabi eğer Telefonun kendi desteği ile mail alabiliyorsanız. Çünkü zaten wap'tan her şekilde mail alabiliyorum. Mesela ben şu anda yahoo'dan mail alıp gönderebiliyorum wap yolu ile. Ama bana pop veya IMAP desteği lazım.
Ewet yeni maiL gayet güzeL we mükemmeL .. İsnet oLayına geLince aboneLikLere giriyorsun .. Orda deneme aboneLiği war .. Onu seçiyorsunuz .. BiLgiLeri giriyorsunuz .. bir gün içinde işnetten sizi arıyorLar teLefon iLe .. 5 saatLik ücretsiz internet aboneLiği deneme hakkını söyLüyorLar beğenirseniz faLan fiLan .. Beğenmezseniz biLe maiL adresinizi iptaL etmiyorLar .. KuLLanıma dewam yani ..
SewgiLerimLe !! ..
www.gmx.net pop3 ve beleş. Hiçbir sınırlama ve sorun yok sadece site Almanca :)
yaa arkadaslar su yenimailin ayarlarini bi yazabilir misiniz? gelen sunucusu; giden sunucusu ne? bi de portlar yine 110 25 değil mi?
bu arada bolmail kullanıyordum ben ama sanırım sorun var; mail gönderemiyorum ben ordan? bu konuda bilgisi olan var mı?
mail.yenimail.com mail.yenimail.com
ikiside aynı bende
iºnet maili pop3 destekli mi arkadaºlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme