|
arkadaşlar windows 11 yanına linux yükledim. pop os yükledikten sonra kde plasma kurdum. ilk defa kullanıyorum desem yeridir. ihtiyaç duyduğum yazılımları araştırarak yüklüyorum. şu an sorunum ses de cızırtı oluşması. ve aynı zamanda ses çok geriden geliyor. mesala youtube videolarında görüntü ileride ancak ses geriden takip ediyor. displayport ile sesi monitörden alıyorum. amd yazılımını tümden kaldırıp baştan yüklemek istedim ancak çok karışık geldi. bozunca baştan başlamak istemedim. corsair icue yazılımının linux versiyonu yok. o yüzden h115i yi kontrol edemiyorum. windowsdaki gibi grafik ayarları yapabileceğim bir amd yazılım ekranını bulamadım. donanım bilgilerini öğrenmek adına hardinfo yükledim. başka program tavsiyeniz var mı? yüklenmeyen sürücüleri nasıl görebilirim? en son yüklediğim programların listesini nasıl bulurum? kolay bir şekilde program ekle/kaldır yazılımı var mıdır? linux için güvenlik yazılımı kullanıyor musunuz? şimdilik aklıma gelen bunlar. takıldığım konularda yardımcı olabilir misiniz? sistem özellikleri i7 11700K Asus Tuf z590-wifi Sapphire 6900xt 32 GB ram samsung cf791 monitör |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler