Şimdi Ara

Pony Level

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Pony Level muhabbeti dönüyor birisi açıklayabilirmi?

• public gamede birinin yanına teleport oldum adam oradaymış gezme fırsatım oldu

..blood never lies..
  • _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Classic SoD Wild Growth Guild
    2 yıl önce açıldı
    Warrior Master 20 skili??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir sürü itemla gidiliyor, itemlarla bi' staff craft ediyorsunuz. Videosu vardı.

http://www.youtube.com/watch?v=Bu0GwZTXc7E

Spoilera koydum sıkıntı olmasın

Staff Plans
    Act 4 izual dan random olarak çıkmakta

1. Cow Bell
    Act 2 deki küçük kız satıyor 100k ya

2. Black Mushroom
    Act 1 cathedral level 1 de random olarak çıkıyor iyice dolaşın bulursunuz

3. Liquid Rainbow
    Act 2 de path of oasis e ışınlanın sonra aşşağıdan devam edin orda bir burun var hemen yanında . Kapı var orada merchant bekliyor (random olarak her zaman olmayabilir). onu kurtarınca size kapı açıcak oraya girin hemen yakında bir chestin içinde olmalı.

4. Gibbering Gemstone
    Act 3 Chiltara dan çıkmakta (Caverns of Frost da bulabilirsiniz) 3 tane balista yı yıktığımız yerde.

5. Leoric's Shiv Bone
    Act 1 de Leorics Manor da merdivenler var biliyorsunuz 2 tane sağa ve sola kıvrılan. leorics manora ışınlanın geriye doğru gidin. merdivenlerin sağındaki odada

Uyarmalıyım en az 30 kere tekrarladığım oldu bulamadım ama sonunda buldum hepsini.
    Sonradan blacksmith de staff herding i 50 k ya birleştiriyorsunuz

Toplam maliyet 150k :)

• Pony lvl...Diablo var işin içinde,şeytanla savaşıyoruz ,epic bir hikaye.Kitabı var ,kültürü var ,terminolojisi var ,atmosferi var bu darknes içinde pony lvl iyiden Blizz Fail bana göre,tabi bu benim fikrim.Bir şeyde kalsa olduğu gibi sağlam ;zamana ticarete ayak uydurmasa şaşıracağım zaten.

Orijinalden alıntı: marioglu

ben level 53 um ozaman hellde yapayımmı yanı yararlımı cıkıyormu duzgun biişiler?

Hellde yapman biraz sıkıntı olabilir. Normal seviyede de bu itemlar rahat rahat çıkıyor :) Bişey çıkma mevzusu olarak para kasma yeri olarak tercih edildiğini sanıyorum

Orijinalden alıntı: goaben

beyler hell zorluk seviyesini nası açabilirm nightmare açık fakat hell i açamadım nerde lazım olan parça

Nightmare'i bitirmen gerekiyor.

Orijinalden alıntı: OzZ.

Pony lvl...Diablo var işin içinde,şeytanla savaşıyoruz ,epic bir hikaye.Kitabı var ,kültürü var ,terminolojisi var ,atmosferi var bu darknes içinde pony lvl iyiden Blizz Fail bana göre,tabi bu benim fikrim.Bir şeyde kalsa olduğu gibi sağlam ;zamana ticarete ayak uydurmasa şaşıracağım zaten.

"The secret level. No spoilers, but it's basically Blizzard making fun of everyone who said their game was too bright and colorful." Amaç belli...

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: goaben

beyler hell zorluk seviyesini nası açabilirm nightmare açık fakat hell i açamadım nerde lazım olan parça

Nightmare'i bitirmen gerekiyor.

birade pony levelden bahsediyorum hellde oynuyorum oynu zaten
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.