Şimdi Ara

Ponçiğimi Görmeye Gidiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• Kimi

• Ponçiklovecraft

• Ponçik ne la ?

• "up"  

• Napcaksınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kocam yanima gwldi
    Ben yaziyorum

• Konuyu açanı engelleyip geçecektim, "Bloklama nedeniniz nedir?" penceresi çıkınca dayanamadım gerekçesini buraya açıklamak istiyorum:

Bir süredir Konu Dışı kategorisini takip ediyorum.

Çok değerli konular çıkabiliyor. Değersiz de çıkabiliyor. Ama bu kadar trollük, yer kapma çabası aşırı can sıkıcı. Şurada da sanırım bir denemesi olmuş, kim bilir kaçıncı hesabı...

Çok canı sıkılan varsa Gereksiz Mesajlar bölümünü meşgul edebilir, sabahtan akşama kadar sınırsız up'layabilir.

Forumdaki herkesi böyle benzer konular açan üyeleri engellemeye davet ediyorum. Çünkü bu şekilde topluluk bilinciyle hareket edersek forumun ortalama kalitesi artar. Sonra tutup "X forum sitesi çok canlı" diye şikayet edip sebeplerini bu sitenin hantal tasarımında aramayın.

• Ne trollü yapacam arkadaş?

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

adamın sevgilisi var diye bu kadar haset etmen gerekmezdi  

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Umarım ironidir.

Benim eleştirim, konudan bağımsızdı. İsterse biri gitsin tuvalet fırçasını anlatıp dursun. Sorun, dönüp dolaşıp aynı şeylerin farklı başlıklar halinde açılması.

Sessizce engelle geç diyebilirsiniz ama arada birilerinin çıkıp "kral çıplak" demesi iyi.

• Kız arkadaşımı ziyarete gittim diye adam amma drama yaptı he kardeşim sivilceli tipinle, yağlı klavyenden yazmaya devam et git evde çürü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 16 Mart 2024; 18:6:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.