Şimdi Ara

pomsky köpegi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
11.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bunun özellikleri nelerdir türkiyede yasayabilirlermi?? Nereden satın alınır fiyat nedir biraz bilgi verebiirmisiniz_

Bi yerde gördum hep kucuk kalıyorlarmıs galiba o yuzden dikkatimi cekti dogru mu ?

• Türkiye'de bulmanız zor. Pomerian ve husky'nin birleştirmesinden oluşmuş bir cins. Fakat yavruyken pomsky diye alırsınız; anası babası ve seceresi net değilse bir bakmışsınız Husky olmuş büyümüş. Özellik olarak sanırım pomerian ve huskynin özellikleri düşünülebilir. Bir ayrı tür olarak kabul edilmesi için 20 sene kadar daha beklemek ve bu süre içinde türün korunacağı şekilde çiftleştirmek/çoğaltmak konusunda özen gösterilmesi gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaglesWing

Türkiye'de bulmanız zor. Pomerian ve husky'nin birleştirmesinden oluşmuş bir cins. Fakat yavruyken pomsky diye alırsınız; anası babası ve seceresi net değilse bir bakmışsınız Husky olmuş büyümüş. Özellik olarak sanırım pomerian ve huskynin özellikleri düşünülebilir. Bir ayrı tür olarak kabul edilmesi için 20 sene kadar daha beklemek ve bu süre içinde türün korunacağı şekilde çiftleştirmek/çoğaltmak konusunda özen gösterilmesi gerekir.

hocam bu sekilde özen gösterilmiş kişiler yokmudur türkiyede ? bulamazmıyız acaba
  • efe.1905se kullanıcısına yanıt
    Başka türler için muhakkak Türkiye şartlarında iyi yetiştiriciler vardır. Ancak bu henüz orada da yeni bir tür. Ayrıca Türkiye'deki yetiştiricilerin Amerikan standartlarına ulaşması çok zor. Kennel Club'lar, standart prosedürler orada çok iyi. Yetiştiricilikte iyi olan yerler muhakka vardır ama ulusal organizasyon ve standartların sağlanmasında bizim kat etmemiz gereken mesafe çok. 100-150 yıllık kulüplerle bizim emekleme durumundaki bireysel yetiştiricilerimiz mukayese edilmez. Ama ücretler konusunda bizimkiler onları aştı... 2000-3000 euroya king charles satan bir yer Türkiye... O yüzden önerim Türkiye'de daha sık görülen türlerle ilgilenmek olur. Hem daha uygun fiyata hem de güzel köpekler bulunabilir. Ben kendime alabilsem (ki eşim taraftar değil) Golden'dan şaşmam. Annem ve babama onların enerjilerine uygun bir köpek arıyorum. O da King Charles... Biz akbaş büyüttük ve 11 yaşında kanserden kaybettik tüm çabalarımıza rağmen. Artık yüksek enerjili bir köpeği annemler kaldıramaz. İşin doğrusu köpekler konusunda gayet bilgi ve tecrübe sahibi olduk ama bu seferde uygun köpeği bulamıyoruz. İşi ticarete dökenlerden de ben köpek almam. Bu iş sevgi işi para işi değil. Elbette belirli masrafları ödenir; aşı yapılmıştır, bakım yapılmıştır. Bunlar doğal... Ama 2-3bin euro ticarettir. Alana hayırlı olsun ama bana ters geliyor. Ne alırım o şekilde ne de satarım. Para kriter olamaz köpek vereceğim zaman. Benim için önemli olan yavrumun doğru insana gitmesi olurdu... Köpek seven insan bunu düşünür herşeyin önünde...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rottweiler vs doberman
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.