Şimdi Ara

Pompeii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha Türkiye'de vizyona girmedi fakat malum yerlerden ulaşılabiliyor filme...

izleyenleriniz oldu mu?

yorumlarınız nedir?

Bence tek kelime ile harikaydı

• İzlemek istiyorum da tarihi yönüyle pek alakası yok sanırım, öyle mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izledim. Zaman kaybı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tane "spartacus", 2 demet "gladiator", bir tutam da "2012" kısık ateşte 90 dk pişir pompeii oluyor. ama yenilmez...
  • çok olumsuz yorum var bende izlicektim vazgeçtim
  • Bu gerçek yaşanmış bir hikaye imiş İtalya da, Pompei şehrine yıllar önce o kavmin cinsel sapkınlıklara düşmesi sebebiyetine, yanardağ ile helak edilen bir kavimmiş. Yanardağ patlaması oluşması yüzünden şehir lavların altında kalıp, sonra bir arkeoloğun tesadüf eseri lavların altındaki şehri bulmasıyla her şey açığa çıkmış. Ve bu hadise Kuran-ı kerimde'de belirtiliyormuş. Okudum bir çok sitede film hakkındaki söylenenleri taşlaşmış cesetlere de isteyen bakabilir internetten. Filmi aldım listeme izlemek istiyorum, ancak film hakkında söylenenlerde dikkatimi çeken nokta, aşka da yer verdikleri ve bu olayı sanki normal bir şey imiş gibi gösterdikleri yazıyordu. Böyle bir olayı başka bir kılıf altında sergilemek hiç etik değil aslında, neyse alıyorum listeme.
  • aksiyon ve görsellik isteyen gitsin işte 3d olarak güzel sahneler vardı filmde tabi 3d izlemedim ben ufak laptopta izledim ama sahneler vardı yani 3d izlenir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Equilibrium - İsyan
    17 yıl önce açıldı
    Emma Hewitt
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

http://forum.donanimhaber.com/m_74877709/tm.htm

yorumlara baktım da konudaki izleyen arkadaşların %75'i pek beğenmemiş,klişe ve vakit kaybı olduklarını söylemişler.
    bir gram hevesim kalmadı izlemek için
  • İzledim, gerçekten zaman kaybı. 1 saat zor dayandım, kapattım hemen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.