Şimdi Ara

POMPADOUR (GENEL VE ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Pompadour nedir?

bir saç kesim şeklinden çok, saçın önünün bir yükselti yaparak geriye kıvrılmasıyla oluşan iddialı görünümlü saç stillerinin genel adı. 6-7 cm'den uzun saçınız varsa ve alın çizginiz güzelse yapabilirsiniz. kıvırcık saçlıysanız biraz zahmetli.

(bkz: elvis presley)
    (bkz: james dean)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1E168647 -- 21 Ekim 2014; 13:30:25 >

• Kesinlikle katılıyorum burada yazanlara. Bu saç stilini uyguluyorum ancak hergün gece yatmadan veya sabah kalktığımda saçımı yıkıyorum. Çünkü ben hem spreysertlik için hemde dalgalanması için krem kullanıyorum. Hergün yapıyorum ilk başlarda evet zahmetliydi ancak çok kolay alışıyorsunuz.
    Kesinlikle tavsiye ederim herkes denesin. Açık söylemek gerekirse ben kendi saç stilimi buldum diyorum ve çok havalı duruyor :).

Ayrıca yardımcı olabilmek için facebooktan bu sayfayı takip ediyorum. Farklı modeller bulabilirsiniz:https://www.facebook.com/hairstylesformeen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayalimde ki saç diyebilirim.
  • ok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pompaladur okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

ok
  • Kotu. Sacima hic dokunmuyorum yika kurut cik. Duz sacim var 8-10 cm olmustur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsanlara rahat batmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wint

Yan tarafları tamamen kazıtanlar veya çok çok kısa bırakanlar LGBT tayfası Türkiye'de. Gay diye fişlenmeyin sonra.
    İnanmıyorsanız gidin Kadıköy'e 10 kişilik sap erkek grupları göreceksiniz, ve diyeceksiniz ki bunlar fakir tiplere benzemiyor, tipleri de yerinde, niye böyle sap sap geziyorlar. İşte onların saç tipine bakın, sonra tercihinizi yapın.

Ne alakası var? Bana sen onların saç stilinin bir resmini atar mısın? Lütfen böyle yargılamayın bu tip saç tipini sizin dediğiniz gibi ''gay'' terimi ile hiç bir alakası yok. Sadece Türklerin bakış açısı olabilir, onlarada gülüp geçmekle yetiniyoruz genelde.

• ipne saçı
  • Her kafa tipine gidermi sence bu saç şekli ama şu yanları çok aldırmam yaparsam en fazla 3 numara olur yanlar bu tip gidermi herkese ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Portley

quote:

Yan tarafları tamamen kazıtanlar veya çok çok kısa bırakanlar LGBT tayfası Türkiye'de. Gay diye fişlenmeyin sonra.
    İnanmıyorsanız gidin Kadıköy'e 10 kişilik sap erkek grupları göreceksiniz, ve diyeceksiniz ki bunlar fakir tiplere benzemiyor, tipleri de yerinde, niye böyle sap sap geziyorlar. İşte onların saç tipine bakın, sonra tercihinizi yapın.

Ne alakası var? Bana sen onların saç stilinin bir resmini atar mısın? Lütfen böyle yargılamayın bu tip saç tipini sizin dediğiniz gibi ''gay'' terimi ile hiç bir alakası yok. Sadece Türklerin bakış açısı olabilir, onlarada gülüp geçmekle yetiniyoruz genelde.

Bakış açısı değil ya, LGBT family'ler var, bilmiyor olabilirsiniz. Belirli isimler çerçevesinde toplanıp nickname'ler ile takılan gruplar, işte onların saç stili bu.

Tamam ama bana bir tane tip atar mısın bu saç tipi ile eşçinselliği kanıtlanmış. Bir tane fotoğraf at google'dan search'lanmayan. Bir tane gay yada LGTB family'midir nedir onlardan erkek olacak bizim gibi yaptığımız saçın aynısı olacak bir tane at konuyu kaldırtıyorum. Tamam yavrum?

• Sizde öyle durmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bakış açısı değil ya, LGBT family'ler var, bilmiyor olabilirsiniz. Belirli isimler çerçevesinde toplanıp nickname'ler ile takılan gruplar, işte onların saç stili bu.

Tamam ama bana bir tane tip atar mısın bu saç tipi ile eşçinselliği kanıtlanmış. Bir tane fotoğraf at google'dan search'lanmayan. Bir tane gay yada LGTB family'midir nedir onlardan erkek olacak bizim gibi yaptığımız saçın aynısı olacak bir tane at konuyu kaldırtıyorum. Tamam yavrum?

Yavrum mu? Yürü git ya pis liseli. Git top gibi gez banane...

Bakın anlamıyorsunuz Türkiyede çok yanlış bir algı var. Diyorum ki; bu saç tipini yapan LGBT family'lerinden bir eşcinselin fotoğrafını atın bizim saç modelimizde olan hemen konuyu kilitlettirip kapattırıyorum. Ama siz nedense birden celallenip soruma yanıt vermek yerine, kaçmayı tercih ediyorsunuz. Ben bu durumdan sonra size birşey yapamam kusura bakmayın. Yalnız şunu bilin ki; kendinizi kandırıyorsunuz.

• O ne öyle inek yalamış gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

O ne öyle inek yalamış gibi

bomb has been planted
  • Bu saç kesimini tek geçerim tabi tom abimiz gibi durmuyor bizde

POMPADOUR (GENEL VE ANA KONU)

• Bu stil genelde hipster kesim tarafından tercih edilen bir stil.
    Bana yakışacağını düşünmüyorum açıkçası ama biraz uğraş vermek lazım.
    E tabi biraz da tip lazım. Sakalınızla bir kombin yapamıyorsanız ergenlere dönüyorsunuz. Bunun kombini uzun sakal ve oduncu gömleğidir. Ya da hipster tarzına yaklaşmanız gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Bu stil genelde hipster kesim tarafından tercih edilen bir stil.
    Bana yakışacağını düşünmüyorum açıkçası ama biraz uğraş vermek lazım.
    E tabi biraz da tip lazım. Sakalınızla bir kombin yapamıyorsanız ergenlere dönüyorsunuz. Bunun kombini uzun sakal ve oduncu gömleğidir. Ya da hipster tarzına yaklaşmanız gerekir.

Size özel mesaj atıyorum, dikkate alırsanız çok sevinirim.
  • david beckhamın psg de oynarken ki saçını yaptırıcam bende. önler baya uzadı ağzıma kadar iniyor. sizce nasıl bir saç şekli önerir misiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.