Şimdi Ara

@@@ Pompa Konusunda Yardım PLZ @@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=WA147.Arkdaşlar Bu pompayı almaya değermi?? 300 lt/hr.Oysa Eheim compact 1000 ve Aquanın Hydor modeli 600-700 arası bir devire sahip.Ve fiyatlarıda bu ürüne göre oldukça cazip.Ama EHEIM 1046 linkte vermiş olduğum model Performans konusunda ucuz olan alternatifleri yanında geride kalırmı.10 mm lik hortumlar.4 lt su haznesi TT radyatör+cpu block var.Fikirleriniz nelerdir????.Bi kaç topicte gördüm fakat bayağı bi karışmış gibi.Şimdiden ilgilenen arkadaşlara tşk

• DOSTUM BU POMPAYI ALMANA BİLE DEYMEZ BEKLE 1048 AL DAHA İİ OLUR AMA ŞAHSEN BENİM GÖRÜŞÜM BİR POMPAYA BU KADAR PARA VERİLMEZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_cash -- 13 Haziran 2006; 12:49:15 >
  • hydor al bence
  • arayışlardasın ha
    umarım istediğin gibi bişey bulursun
  • http://www.alphacool.de/xt/product_info.php/products_id/4079/cPath/5_26_30/hydor-pumps/pum-hydor-seltz-l30-universal-pump--230v.html

Pompa budur... ama alabilmek var işte...

Aslında ben alabilirim tanıdık var almanyada, gel gör ki öğrenciyiz belimizi zor doğrultuyoz.

• ögrencisin ha yaş kac bari
  • 21, üniversite öğrencisi olunca hiçbişeye para yetmiyo zaten su soğutmaya 260 YTL para vermişim tey tey!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solu -- 13 Haziran 2006; 15:17:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuru Akü hakkında Yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tey tey!
    bende kendim yapıyoz yaptık bile bende ogrenciyim ottomanda ogrencidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: owbilo

quote:

tey tey!
    bende kendim yapıyoz yaptık bile bende ogrenciyim ottomanda ogrencidir

Öğrenci adama atman pompadan başkası yalan kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solu -- 13 Haziran 2006; 15:25:23 >
  • solu her topicte beni güldürüyon olm cırt cırtı anlattım öbür top.cte gir bak olmassa bilalgencal@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owbilo -- 13 Haziran 2006; 15:29:31 >
  • Valla arkadaşlar bakıyorum işte bakalım bi yerde kadıköyde Eheim 1000 serisi buldum.Alsam mı daha tam karar vermiş değilimmm...
  • baba by cash hakı lı bir pompaya okadar para bende vermem 1048 al bencede
  • Eheim Compact 300 modeli sipariş verdim Firebal dan.Atman 1200 modelinden performanslı olurmu???Gerçi Atman pompalar gerçeği yansıtmıyor ama.Kullanan bilen arkadaşlar varsa Bi yorumlarınızı alalım!!!!
  • beyler ya hiç bir yerde hydor pro pompa yokmudur hemen alıcamda bulamıyorum pompam eksik bir tek
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman_solider

Eheim Compact 300 modeli sipariş verdim Firebal dan.Atman 1200 modelinden performanslı olurmu???Gerçi Atman pompalar gerçeği yansıtmıyor ama.Kullanan bilen arkadaşlar varsa Bi yorumlarınızı alalım!!!!

compact 300 az gibi ya keşke bekleyip biraz daha üst bi model alsaydın.. ben aylardır bekliyorum nasip King_Arthur'un pompaymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: kengurum

quote:

Orjinalden alıntı: ottoman_solider

Eheim Compact 300 modeli sipariş verdim Firebal dan.Atman 1200 modelinden performanslı olurmu???Gerçi Atman pompalar gerçeği yansıtmıyor ama.Kullanan bilen arkadaşlar varsa Bi yorumlarınızı alalım!!!!

compact 300 az gibi ya keşke bekleyip biraz daha üst bi model alsaydın.. ben aylardır bekliyorum nasip King_Arthur'un pompaymış

Siparişi iptal ettim.0.5m basıyomuşş nasıl gözümden kaçtı.1000 lik varr bakalım.

• öğrenim kredisi olmasa su soğutmam yalan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omseku -- 16 Haziran 2006; 18:37:19 >
  • yaa firebal da pompa yok ne yapcaz
  • hehee kimse yoğurdum ekşi demez kim ne kullanıyor onu över eheim 1046 kullanıyorum kasada dolaşan sıvı 300 ml. kadar ve memnunumm atman kullandım baştan iyi fakat sonnradan vınnlamalar başşlıyor ( ARKADAŞLAR EHEİM 1048,1046 TAMAMEN DIŞARIDA ÇALIŞIR SIVI KABI GEREKMEZ) tamammenn sessiz isteyene eheim bu arada 1048 modelini ısrarla tavsiye etmenizi anlamıyomm 300 lt neye yetmiiyor çok çabuk devir daim olan sıvı daha mı soğutur sanıyorsunuz arkadaşşlar cpu dan geçen sıvı saniyeler geçmeden tekrar cp u ya geliyor SİZCE SOĞUMUŞ OLARAK MI GELİR???
  • bişey sormak istiyorum mesela cpu yanında vga we chipsetede blok taksak bunu kaldırması için sadece daha yüksek lt çewiren bi pompamı lazım?..we 500'lik bi pompa yetermi 3 blok için we 745'in 2tane radyatörü için?.745 400lt lik bi pompayla geliyordu sanırım buna 2blok daha eklendiği için 500lt yetermi diye merak ediyorum?.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.