Şimdi Ara

POLYPAD-READER v.s. HOMETECH intel atom z2520 işlemcilere ortak rom uygulamışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet deneme yanılma yoluyla ulaştığım bir bilgi, elimde polypat i7 tablet vardı, sistem çöktü, polypad firmasıda sağolsun hiç ilgilenmediği için teknosaya iade etmiştim, yerine hometech premium 7 model ürün aldım, eve geldim pc de bulunan polypad i7 romunu yükledim çalıştı, ilginç birşey....ürün sanki polypad olmuştu, araştırdım ve aynı işlemci ve özellikjlere sahip tabletlerin romlarını indirdim, hepsi de hometech tablete yüklenebiliyor, şu ana kadar denediklerim, polypad i7, reader a7di ve a7ic modelleri , ortak özellikleri 7 inch intel atom z2520 olması, driverleri ortaqk olduğu için pcye tanıtmada sorun yok, demekki piyasada 7 inch olan intel atom z2520 işlemcili tüm ürünler aynı ve sadece üzerine marka bastırıp satıyorlar, en ucuzu hangisi ise alın,
    bir detay daha var, 8 gb olan bu ürünlerde hangi romu kullanırsanız kullanın dahili hafızada boş alan 3,8 gb...
    yalnız şu an çözemediğim bunlara root atılamıyor tüm rootları denedim, kitkatın azizliği olsa gerek birde custom recovery omadığı için rootlama yapılamıyor.
    SONUÇ OLARAK BU 3 ÜRÜNE AİT HERHANGİ BİR ROMU DİĞERİNE RAHATÇA UYGULAYABİLİRSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 9 Temmuz 2014; 15:10:23 >

• Teşekkürler
  • Selam usta bu i7 romları nereden bulabiliriz
    link ve resimli yada detaylı kurum nasıl yapabiliriz
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Hocam boş alan 3.8 gb mı çok az değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler; siz bu işin erbabına beniyorsunuz yok mudur en ufak bir çaresi? Bir ihtimal dahi?
    http://forum.donanimhaber.com/m_102854210/f_//tm.htm#102854210
  • romları aynıysa

http://www.erdemarslan.com/android/12-03-2015/643-polypad-i7-pro-tablete-root-yetkisi-vermek.html

burda arkadasın yapmış oldugu rootu reeder A7ic yede uygusalak rootlayabılırmıyız. yoksa tablet patlarmı. yada biri deneyip burdan bizi bilgilendirebilirmi :)
  • winstroy kullanıcısına yanıt
    sevgili arkadasim erdem bey in gosterdigi yontemle ben everest .everpad dc 1107 tabletimi basariyla root ladim sorun olusmadi eger senin de tabletin intel atom z2520 islemciye sahipse sorunsuz rootlayabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • everst dc 1107 abletım aynı ısemcıye sahıp polypad i7 nın rom unu kurdugumda su srunlarla karsılastım 1 ses yok
    2 tus kılıdı yapınca ekran gelmıyor . yenıden baslatmak zorunda kalıyorsun demem o kı yedegınızı almadan kesınlıkle baska markanın rom unu yuklemeyın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.