Bildirim
Polypad i7 Pro root
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende bekliyorum sd karta hiç bir uygulama taşınmıyor servise msj attım adamlar baştan salıyorlar destek sıfır. -
quote:
Orijinalden alıntı: redkid06
bende bekliyorum sd karta hiç bir uygulama taşınmıyor servise msj attım adamlar baştan salıyorlar destek sıfır.
Piyasadaki çoğu root programını denedim. Başarısız oldular. Beklemedeyiz bakalım -
Root bulursanız haber verebilir misiniz? teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: mbt35
Root bulursanız haber verebilir misiniz? teşekkürler.
Root buldum ve uyguladım. Gayette mükemmel çalışıyor.
Buyurun nasıl yapılacağını da buradan okuyabilirsiniz : Polypad i7 Pro Root Yetkisi Vermek
umarım işinizi görür. Benimki canavar gibi :)
-
Teşekkür ederim. Akşam deneyeceğim.
Tablet için işletim sistemine uygun sürücüleri bulup indirin demişsiniz, bu hususta da link verebilir misiniz. -
rootladım. Çalışıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: HITM@N
rootladım. Çalışıyor
sevindim. hayırlı olsun. -
Hocam driver nerden buldunuz ben kurdum bir intel uyumlu ama çalışmadı
edit:halletm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 15 Mart 2015; 4:05:57 > -
yazılar kırmızı, unknown yazıyor. başka bilgisayarda deneyeceğim. -
Arkadaşlar hometech premium tab 7 ips z2520 işlemciye sahip tablet uyumluluğu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buradaki o tablete ilişkin videolu anlatım:http://forum.donanimhaber.com/m_103537174/tm.htm (yöntem aynı, xda-developers daki konu:http://forum.xda-developers.com/android/development/intel-android-devices-root-temp-cwm-t2975096) -
Sanırım sürücü sorunu var. Sürücüleri nereden bulup kurduğunuzu anlatabilir misiniz? -
Bir yerden kurmuştum ancak hatırlamıyorum. Sanırım ADB driver diye geçiyordu.
Şunu bir dene istersenhttp://adbdriver.com/downloads/ -
Hata veriyor. Ama yine de teşekkürler, ilgilendiğiniz için. -
Sayfama gidip indirebilirsiniz. Sürücü dosyası da eklendi. -
Sağolun sayenizde tableti rootladım peki busybox nasıl kurdunuz? Veya xposed kursak sıkıntı çıkar mı? (Bootloop vs. Gibi) xmodgames kurdum kilitlendi reset attım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Intel download center de android drivers diye geçiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E1BA08206 -- 10 Ekim 2015; 10:47:42 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: naxay07
Sağolun sayenizde tableti rootladım peki busybox nasıl kurdunuz? Veya xposed kursak sıkıntı çıkar mı? (Bootloop vs. Gibi) xmodgames kurdum kilitlendi reset attım.
cihaz intel oldundan xmod calışmıyor diye biliyorum. kuruluyor ama işlevi yok.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- sim kartsız tablete whatsapp
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- tablet önerileri
- yurtdışından tablet getirmek
- red magic gaming tablet 3 pro
- xiaomi pad 7 ultra
- lenovo legion y700
- honor pad 10
- honor pad x8a
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X