Şimdi Ara

Polypad C-5900 (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.477
Cevap
11
Favori
93.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Antisosisyal

tableti alali 3 gun oldu benim sorunum tablet menude gezerken nadir de olsa kendini kapatip aciyor nasi
    halledebilirim cozumu varmidir ?

biz neden bahsediyoruz. sende nadiren bizde sürekli. iş yapamıyorum. acil yeni rom lazım. farketmez stabil çalışsın yeter.
  • stabil rom faln yok ben aramıyom artık bu tabletten adam olmaz
  • http://www.mediafire.com/?wy7gg72mt9yn9

tablete uygun uygulamalar buldum galiba ben minecraft ve widgetleri denedim calisiyor
  • Arkadaşlar düne kadar harika yorumlar vardı,şimdi neden sorunlu demeye başladınız?

Üç gün önce 2 tane sipariş verdim,bir tane de TP-Link kablosuz modem sipariş verdim, ROM haricinde bir sorunu yok sanıyordum? Birisi açıklayabilir mi?
  • rom harici bir sorunu yok zaten sorun romda. sürekli donuyor. donması bir şey değil en küçük takılmada reset atıyor. kodlamada hata yapmışlar. rom stabil olsa başka hiçbir sorunu yok. alet mükemmel ötesi ancak sorun rom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycan3r

quote:

Orijinalden alıntı: xmlmapper

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uqur4098

quote:

hiçbirinde ekran çalışmıyo onu çalıştırmayı araştırıyorum bulursam o zaman atarım şimdi anlamı olmaz dokunmatik çalışmadıktan sonra :)

peki romların ismini söylermisin. bende araştırayım. çünkü çok lazım sağlam yok rom. herpanın romları nasıl kodlanmışsa en ufak donmada reset atıyor.

En hızlısı CyanogenMod denediklerim içinde S2 için olanı denedim ekran çalışmadı :)

bence viewSonic G-TAblet romu daha mantıklı olur sanki. bende bunu deneyim. en azından cihaz listesinde bizimkine en yankın bu görünüyor. aslında neredeyse tek ortak yanı tablet olması :) ama denicem yinede. Fakat buradaki romu alete nasıl yükleyecez live suit ile mi?

Bütün romlar herpanın anlattığı gibi yükleniyo ama ben tasarımı birebir aynı olan Gpad A10 romu denedim ekran yine de çalışmadı :)

Gpad A10 resimleri veriyim aynı bizim tablet tasarımla alakası yokmuş onu öğrendim :)

Polypad C-5900

Polypad C-5900

Polypad C-5900

alınma ama senin alette sorun olabilir mi? belki tabletinin ekranında sorun vardır?

• quote:

Orijinalden alıntı: CoDeR17

Arkadaşlar düne kadar harika yorumlar vardı,şimdi neden sorunlu demeye başladınız?

Üç gün önce 2 tane sipariş verdim,bir tane de TP-Link kablosuz modem sipariş verdim, ROM haricinde bir sorunu yok sanıyordum? Birisi açıklayabilir mi?

Ben de sorun yok romu yeni yükledim diye herhalde tablet birden hızlandı :D İşlemciyi de 1152 mhz hızında çalıştırıyom kasma da olmuyo pek.
    Dün 3 saat Okey oynadım takılma,reset atma gibi bişey olmadı. Benim tabletin Wi-fi Laptopun 4 diş çektiği yerden 3 diş çekiyo gayet iyi.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar düne kadar harika yorumlar vardı,şimdi neden sorunlu demeye başladınız?

Ben de sorun yok romu yeni yükledim diye herhalde tablet birden hızlandı :D İşlemciyi de 1152 mhz hızında çalıştırıyom kasma da olmuyo pek.
    Dün 3 saat Okey oynadım takılma,reset atma gibi bişey olmadı. Benim tabletin Wi-fi Laptopun 4 diş çektiği yerden 3 diş çekiyo gayet iyi.

Sağolasın hocam,birden soğumuştum tabletten. Herneyse,iyi geldi bu yorum Ben CPU Tuner kullanarak,şarj süresini uzatmak için işlemci hızını düşürmek istiyorum,800 Mhz'e felan çeksem genel kullanımda donma,takılma yapar mı acaba?

• quote:

quote:

quote:

Sağolasın hocam,birden soğumuştum tabletten. Herneyse,iyi geldi bu yorum Ben CPU Tuner kullanarak,şarj süresini uzatmak için işlemci hızını düşürmek istiyorum,800 Mhz'e felan çeksem genel kullanımda donma,takılma yapar mı acaba?

Bende 1 kere program şarj %30 altına düştü diye 600 mhz hızında ayarlamış çok yavaşlıyo baya farkediliyo hemen anladım düzelttim :)
    Menü geçişi yavaşlamaya başlıyo hemen. 1152 mhzdeyken Wireles kapalı Ekran en kısığın 2 üstünde 4 saat şarj süresi var bende zaten daha da zorlamaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycan3r -- 16 Ağustos 2012; 11:54:29 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende 1 kere program şarj %30 altına düştü diye 600 mhz hızında ayarlamış çok yavaşlıyo baya farkediliyo hemen anladım düzelttim :)
    Menü geçişi yavaşlamaya başlıyo hemen. 1152 mhzdeyken Wireles kapalı Ekran en kısığın 2 üstünde 4 saat şarj süresi var bende zaten daha da zorlamaya gerek yok.

Alıntıları Göster
    Ama Wi-fi açıkken 800 mhze çekilebilir kullanım süresini baya etkiliyo wi-fi.

Yeni mesaj atmışım önceki mesajı değiştircektim yanlışlık oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycan3r -- 16 Ağustos 2012; 11:59:45 >

• Sorun değil hocam,teşekkürler bilgi için. Mobil sitelerde gezerken işlemci hızını düşürmekte pek bir sakınca yok kanımca.
  • Ya nasıl rom sorunlu oluyor sizin ben anlamıyor arkadaşlar benim tablette hiç bir sorun yok bir dünya oyun yüklü uygulama yüklü ne takılma ne reset atma var çok şükür saplam yani bence sizin cihazlarda problem var romda değil..Herpaya götürün baktırın derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Ya nasıl rom sorunlu oluyor sizin ben anlamıyor arkadaşlar benim tablette hiç bir sorun yok bir dünya oyun yüklü uygulama yüklü ne takılma ne reset atma var çok şükür saplam yani bence sizin cihazlarda problem var romda değil..Herpaya götürün baktırın derim..

senin cihaz farklı kargoda falan karışmış olmasın ya da fabrikada üretim aşamasında iki çekirdek takılmış olabülür belki :)
    şaka bi yana şanslısın demekki. gerçi forumda bu aletten müzdarip eleman sayısını distinct etsen 10 kişi falan anca eder herhalde. ama bu aletten alan kişi sayısı kaç kişi ki acaba 11 mi
    jelly bean çıkarsalar bu alete uçar bu cihaz. 60 fps görüyorlar jb'li cihazlar bizimkiler 30'u göremiyor bile. bak o zaman alet nasıl hızlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetYOL -- 16 Ağustos 2012; 15:31:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hacı overclock nasıl yapıyorsunuz? hangi programla mhz yükseltiyorsunuz? bende yükliyeyim de bendede kasma olmasın. kaç gündür donması yüzünden çektiklerimi kimse çekmemiştir.

• hacı alet süper. mükemmel. bence romu düzgün olsa daha da iyi olacak. sürekli donuyor ancak işlemci hızına bakmadım belki ondan kaynaklanıyordur. çünkü aleti ilk aldığımda çok az kasıyor çok az reset atıyordu. sonradan aletin yazılım bozuldu bende o zamanlar yazılım güncellemeyi bilmediğmden herpaya gönderdim. atıp geri gönderdiler. alet yavaşlamıştı. belkide ilk aldığımda işlemciye daha fazla yük biniyordu ve alet hızlanıyordu. ama yazılım güncellenip geldiğinde işlemci hızı standart olarak gelmiş olabilir çünkü aşırı kasıyordu ve dokunmatik problemide vardı. ben tekrar bir yazılım attım bu sefer ben attım. alet iyice kasmaya başladı. Mhz düşüklüğünden kaynaklanıyor olabilir akşama bir bakayım. eğer bundan kaynaklanıyorsa ki inşallah öyledir hemen bir program bulup overclock yaparım. tabi işlemciyi fazla zorlamanın alemi yok. 1.2 ghz işlemci var ben 1.1'e getirsem yeter. ammada yazmışım haa

• quote:

quote:

quote:

hangi romu attın söylermisin sende kasma olmuyorsa belki bizde de olmaz??

• quote:

Orijinalden alıntı: uqur4098

hacı alet süper. mükemmel. bence romu düzgün olsa daha da iyi olacak. sürekli donuyor ancak işlemci hızına bakmadım belki ondan kaynaklanıyordur. çünkü aleti ilk aldığımda çok az kasıyor çok az reset atıyordu. sonradan aletin yazılım bozuldu bende o zamanlar yazılım güncellemeyi bilmediğmden herpaya gönderdim. atıp geri gönderdiler. alet yavaşlamıştı. belkide ilk aldığımda işlemciye daha fazla yük biniyordu ve alet hızlanıyordu. ama yazılım güncellenip geldiğinde işlemci hızı standart olarak gelmiş olabilir çünkü aşırı kasıyordu ve dokunmatik problemide vardı. ben tekrar bir yazılım attım bu sefer ben attım. alet iyice kasmaya başladı. Mhz düşüklüğünden kaynaklanıyor olabilir akşama bir bakayım. eğer bundan kaynaklanıyorsa ki inşallah öyledir hemen bir program bulup overclock yaparım. tabi işlemciyi fazla zorlamanın alemi yok. 1.2 ghz işlemci var ben 1.1'e getirsem yeter. ammada yazmışım haa

CPU Tuner yükle arkadaşım, oradan işlemci hızını düşürebilir/arttırabilirsin. Şarj süresini arttırmak için hızı bir miktar düşürmek gayet mantıklı bir seçenek.

• Arkadaşlar bundan iki üç ay önce aldığım cihazımı hiç kullanmadığım için satıyorum o zaman bi kaç yere tatile gitmiştim yanımda bulunsun internete filan girerim diye almıştım kaç zamandır duruyo elimi sürmedim cihaza kutusu aksesuarları ve üzerindeki jelatinle satılıktır fiyatı 250tl olarak düşünüyorum yanında taşıma kılıfı hediyedir
  • Sakaryadan tabletimi gónderdim garantiye tam 7 günde geldi yan tuslar bozuktu ve cihaz durmadan donup donup reset atiodu gönderdim şimdi tik yok ne donma kaldi ne resetleme garantiyi beğendim bide yeni rom çıkarsalar 10 numara olcakta iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkangsk

Arkadaşlar bundan iki üç ay önce aldığım cihazımı hiç kullanmadığım için satıyorum o zaman bi kaç yere tatile gitmiştim yanımda bulunsun internete filan girerim diye almıştım kaç zamandır duruyo elimi sürmedim cihaza kutusu aksesuarları ve üzerindeki jelatinle satılıktır fiyatı 250tl olarak düşünüyorum yanında taşıma kılıfı hediyedir

0'ı zaten 269 tl
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.